Кой е Грег Лански? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, етническа принадлежност

Грег Лански е много успешен френски предприемач и инвеститор, който е свършил по-голямата част от работата си в Америка. Той е предприемач и инвеститор от САЩ, който е работил за него. Той също е гражданин на Съединените щати. Грег Лански е добре известен с продуцирането на филми за възрастни и основаването на уебсайта за филми за възрастни Vixen Media Group. Той нарича по-голямата част от творбите си произведения на изкуството.

Той основава една от най-големите порно индустрии в света, което е голямо постижение. Той също така е създал редица изследвания за възрастни, включително Blacked, Tushy и Vixen. Може би сте добре запознати с Грег Лански. Но знаете ли на колко години и висок е той и каква ще бъде нетната му стойност през 2022 г.? Ако не знаете, подготвихме тази статия с информация за кратката биография на Грег Лански - wiki, кариера, професионален живот, личен живот, съпруга, приятелка, запознанства, развод, деца, текуща нетна стойност, възраст, височина, тегло и други факти. Така че, ако сте готови, нека започваме.

Бързи факти

Празнувано име: Грег Лански
Истинско име/пълно име: Грег Лански
Пол: Мъжки
Възраст: 39 години
Рождена дата: 12 декември 1982 г
Родно място: Париж, Франция
националност: Френски
Височина: 183 см
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неомъжена
Съпруга/съпруга (име): не
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): N/A
Грег Лански гей ли е?: не
Професия: Предприемач, инвеститор
Заплата: 10 000 долара
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на Грег Лански

Грег Лански е световноизвестен и успешен предприемач, основал един от най-големите сайтове за възрастни. Роден е на 12 декември 1982 г. в Париж, Франция. Грег прекарва по-голямата част от детството си в Париж. Той е отгледан от родители евреи и приема еврейските вярвания и практики.Грег започва да посещава училище по маркетинг в Париж, след като завършва гимназия. Преди да се премести в Лос Анджелис, той работи за редица телевизионни мрежи. Той натрупа достатъчно опит в Париж от телевизионни мрежи и предавания.

Грег Лански Възраст, височина, тегло

Грег Лански е роден на 12 декември 1982 г. и към 2022 г. е на 39 години. Висок е 183 см. и тежи 75 кг.

  Грег Лански

Грег Лански

кариера

В индустрията за възрастни Грег Лански е известно име. Той е предприемач, който е постигнал някои забележителни неща в кариерата си. Грег в момента е в отпуск и не прави нищо, след като продаде дяловете на компанията си през 2020 г. Въпреки това, той беше най-добрият от всички в порнографските филми.

В Париж започва кариерата си с местна телевизионна мрежа и малки предавания. Той се премести в Лос Анджелис през 2005 г., за да преследва по-стабилна кариера. Започва работа в индустрията за възрастни през 2005 г. и е нает през 2006 г. да създаде заглавия за New Sensations/Digital Sins.

Той натрупа опит, работейки с Reality King’s до 2014 г. През 2015 г. той основа собствена компания Vixen Media Group, която се разрасна до най-големия уебсайт за възрастни в света. Той също така основава други студиа като Blacked, Tushy и други.

Постижения и награди на Грег Лански

Грег Лански получава множество отличия през цялата си кариера. Той е получил множество награди, включително XRCO Awards, AVN Awards, NightMoves Awards, Body of Work 2017, XBIZ Awards и други. Той без съмнение е най-титулуваният индивид в индустрията за възрастни.

Нетната стойност на Грег Лански през 2022 г

Грег Лански е фантастичен човек, който е забавлявал хората по целия свят със своите филми и съдържание за възрастни. Грег е успешен предприемач и инвеститор с нетно състояние от 2 милиона долара към юни 2022 г. Той също така прави около 10 000 долара на месец.

Грег основава Vixen Media Group, както и други студиа като Blacked и Tushy. Той е създал някои невероятни произведения през цялата си кариера. Грег живее в Съединените щати, където има голямо портфолио от имоти. Има и такива в Париж. Грег също притежава Mercedes Benz, Mitsubishi Outlander, Range Rover и други превозни средства.

Грег Лански е фантастична американска личност. Грег е французин, но по-голямата част от работата му е американска. Грег е добре известен с основаването на уебсайта за възрастни Vixen Media Group, наред с други неща. Той нарича работата си изкуство. Той е високо украсена личност, получила множество награди и отличия. През 2020 г. Грег продаде всичките си дялове в компанията. В момента той е само инвеститор, защото вече не притежава акциите. Много хора са били вдъхновени от творбите му да преследват различни цели в живота. Благодарни сме за приноса му досега.

Съпруга на Грег Лански, брак

Грег Лански не е разкрил никаква информация за връзката или брака си. Той запази по-голямата част от личния си живот личен, което е жалко. Въпреки че не е много активен в социалните мрежи, той е доста известен.

Той е много успешен предприемач, който отдавна доминира в индустрията за възрастни. Грег се пенсионира през 2020 г. и продаде дяловете на компанията си на някой друг. Въпросът дали е женен или не е интересен за обсъждане.

Грег издигна и блесна индустрията за възрастни като диамант. Той постигна нещо, което никой не можеше да предвиди. Той беше известен като майстор на пиратството. Порно филмите и филмите на Грег са сред най-популярните в света, което е голямо постижение.

Популярни Публикации