Кой е Гари Синиз? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Когато човек демонстрира множество таланти, ние го смятаме за дете, надарено от Бога! Гари Синиз със сигурност ни впечатли с актьорската си игра, режисьорската и музикална работа. Да, актьорът е най-известен с ролите си във филми като Форест Гъмп, Труман, Джордж Уолъс и Откуп. Милиони хора искат да научат повече за актьора ветеран Гари Синиз.

Бързи факти

Празнувано име: Гари Синиз
Истинско име/пълно име: Гари Алън Синиз
Пол: Мъжки
Възраст: 67 години
Рождена дата: 17 март 1955 г
Родно място: Блу Айлънд, Илинойс, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,75 м
Тегло: 85 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Мойра Харис (м. 1981 г.)
деца: Да (McCanna Anthony Sinise, Sophie Sinise, Ella Sinise)
Професия: Американски актьор, режисьор, музикант, продуцент и филантроп
Нетно състояние през 2022 г.: 45 милиона долара

Биография на Гари Синиз

Гари Синиз е роден на 17 март 1955 г. Гари е роден в град Блу Айлънд в Илинойс. Бащата на Гари работеше като филмов редактор, а майка му го отгледа. Синиз завършва образованието си и посещава държавния университет на Илинойс.

Гари Синиз и неговите приятели основават театрална компания. Когато изследваме историята на актьорите, откриваме, че повечето от тях напускат гимназия или колеж. Гари завърши обучението си, но имаше голям интерес към театъра.Steppenwolf Theatre Company успя да покаже таланта на известните Итън Хоук, Джоан Алън, Уилям Петерсън и Марта Плимптън! Моля, извинете ни, ако сме пропуснали някои забележителни имена, но театралната компания успя да покаже някои наистина изключителни таланти! Гари Синиз развива уменията си като режисьор и актьор чрез своята компания, преди да се премести в Ню Йорк. Гари се премести в Лондон от Ню Йорк.

Гари Синиз Възраст, височина, тегло

Гари Синиз е роден на 17 март 1955 г. и към 2022 г. е на 67 години. Висок е 1,75 метра, а теглото му е 85 килограма.

 Гари Синиз

Гари Синиз

кариера

Кариерата на Sinise започва през 1982 г. след участието и режисирането на True West! Той беше ентусиазиран от правенето на филми и актьорството. Актьорът и режисьорът още не са приключили!

Актьорът бе избран в различни роли, всички от които бяха запомнящи се! Гари Синиз имаше уникална позиция във филма Форест Гъмп. Той изигра капризния, но сладък герой и спечели няколко сърца. Синиз е играл злодеи във филми като Snake Eyes и Ransom. Актьорът е най-известен с това, че играе главната роля в CSI: Ню Йорк. Гари стана толкова известен в резултат на ролята си във Forest Gump, че нарече групата си „Lt. Дан Бенд.

Постижения и награди на Гари Синиз

Гари Синиз получава множество награди както като актьор, така и като режисьор. Ще се радвате да научите, че любимият ви лейтенант Дан е обявен за носител на наградата Satellite за най-добър актьор в минисериал. В продължение на две години той получава наградата на Гилдията на актьорите. Филмът на Гари Синиз беше номиниран за награда на фестивала в Кан, но той не спечели! Гари Синиз, актьорът, спечели множество награди и продължава да работи по нови проекти!

Нетната стойност на Гари Синиз през 2022 г

Нетната стойност на Гари Синиз е 45 милиона долара към октомври 2022 г. Той направи всички тези пари чрез чист труд и отдаденост. Актьорът и режисьорът са режисирали и участвали във филми. Повечето хора не са в състояние да се справят с успеха и поради това се представят зле! От друга страна, Гари Синиз е опитен актьор, който радва публиката с отличните си филми!

Популярни Публикации