Кой е Гари Нюман? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, етническа принадлежност

Гари Нюман е британски дизайнер на видеоигри, известен най-вече със създаването на играта „Garry’s Mod“. Той основава компанията „Facepunch Studios Limited“ през 2004 г. и създава игрите Garry’s Mod, „Rust“ и други. Партнират му Матю Швенк, Брин Шърман и Артър Лий. Facepunch Studios Limited е със седалище в Уолсол, Англия.

Бързи факти

Празнувано име: Гари Нюман
Истинско име/пълно име: Гари Нюман
Пол: Мъжки
Възраст: 40 годишен
Рождена дата: 20 май 1982 г
Родно място: Англия
националност: британски
Височина: 1,72 м
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): N/A
Гари Нюман гей ли е?: не
Професия: Разработчик на видеоигри
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Биография на Гари Нюман

Нюман няма официално обучение по програмиране или разработка на игри. Преди да започне работа по „FaceWound“, екшън-базирана игра, той сам се научи на езика за програмиране C++.

Преди пускането на „FaceWound“, Гари Нюман основава Facepunch Studios през 2004 г. През същата година той започва да работи върху играта „Garry's Mod.“ Тя започва като модификация на „Half Life-2“, игра на Valve, но по-късно беше превърната в самостоятелна игра.Гари Нюман Възраст, височина, тегло

Гари Нюман е роден на 20 май 1982 г. Към 2022 г. е на 40 години. Висок е 1,72 метра и тежи 75 килограма.

  Гари Нюман

Гари Нюман

кариера

Гари Нюман създава Facepunch Studios през 2004 г., преди пускането на „FaceWound'. През същата година той започва да работи върху играта „Garry's Mod'. Тя започва като модификация на „Half Life-2“, игра на Valve, но е по-късно превърнат в самостоятелна игра.

Пускането на FaceWound беше отложено и след това отменено поради проблем с разпространението. След това студиото реши да пусне „Garry’s Mod“, който се превърна в негово основно творение. Играта беше продала почти десет милиона копия по целия свят до края на 2016 г. и беше една от най-популярните игри в Steam, услуга за цифрови видеоигри. Нюман прекара 338 часа, за да завърши играта, правейки постижението Да, аз съм истинският Гари невъзможно за получаване.

След това компанията създаде „Rust“, базирана на действие игра за много играчи. Въпреки че беше силно критикувана за нивото си на дивотия, играта беше по-голям успех от „Garry’s Mod“.

Нюман обяви през 2014 г., че Facepunch Studios ще пусне праисторическа игра, наречена „Before“. През февруари 2019 г. обаче Бил Лоу, главният разработчик на проекта, туитира, че проектът е отменен.

Постижения и награди на Гари Нюман

Гари Нюман все още не е признат от нито една реномирана организация. Гари е допринесъл за много популярни игри, включително Half-Life 2 и най-известното му творение, Garry’s Mod. Garry’s Mod все още се играе от много хора днес, както и от много популярни потребители на YouTube като Vanoss Gaming, H2ODelirious и други.

Нетното състояние на Гари Нюман през 2022 г

Нетната стойност на Гари Нюман се оценява на 5 милиона долара към юни 2022 г. Той натрупа това богатство като основател на Facepunch Studios и създател на добре известни игри като „Garry’s Mod“, „Rust“ и т.н. И двете игри са продали милиони копия по целия свят.

Гари Нюман е предприемач във видеоигри, известен най-вече със създаването на култовата игра „Garry’s Mod“, върху която работи до пет години. Веднъж го попитаха в Reddit как е успял да посвети толкова много време на един проект, без да се измори и зашемети, на което той отговори, Garry’s Mod е толкова огромно нещо. Ако ми омръзне един аспект, мога да премина към друг.

Гари Нюман Гадже, Запознанства

Личният живот и семейството на Гари Нюман се пазят в тайна, за да се запази работата му в светлината на прожекторите и семейството му далеч от светлината на прожекторите.

Популярни Публикации