Кой е Франклин Томас Фокс? Wiki, възраст, нетно състояние, съпруга, дъщеря

Франклин Томас Фокс е известен баща. Франклин е най-известен с това, че е баща на Меган Фокс, американска актриса и модел. Томас е пенсиониран офицер, който в момента е условно освободен.

Бързи факти

Пълно име Франклин Томас Фокс
Професия Пенсиониран служител по условно освобождаване
Популярни за Бащата на Меган Фокс
Възраст (Както през 2022 г.) 71 години
Дата на раждане 7 януари 1951 г
Зодия Козирог
Родно място Тенеси, САЩ
Националност американски
Етническа принадлежност Английски
Височина N/A
Цвят на очите кафяво
Тегло N/A
Приблизителна нетна стойност N/A
баща Юел Т. Фокс
Майка Вивиан Виер
Съпруга Глория Фокс (м. 1971-1991)
деца Кристи Браним, Меган Фокс

Биография на Франклин Томас Фокс

Франклин Томас Фокс е роден в Тенеси на 7 януари 1951 г. В момента той е на 71 години според рождената му дата. Козирог е неговата зодия. Името на родителите му е Ewell T. Foxx (баща) и Vivian Vier (майка) (майка). Братята и сестрите на Франклин и образователната история, от друга страна, са неизвестни. Той също е от британски произход и има американско гражданство.

Връзка на Франклин Томас Фокс

Франклин Томас Фокс се ожени за Глория Дарлийн Сисън през 1971 г. Двойката се ожени след известно време. Глория и Франклин, двете дъщери на Франклин, са родени от Франклин и съпругата му. Три години след раждането на второто им дете те решават да се разделят и се развеждат през 1989 г. След развода им Глория се жени за втори път за Тони Тоначио. Въпреки това не е открита информация за втория брак на Франклин.Семейство Меган Фокс

Майката на Меган, Глория, получи попечителството над децата си, след като родителите й се разделиха. Когато Меган беше на три години, родителите й се разведоха. Франклин се бореше да общува с дъщерите на Глория, след като тя ги отблъсна. Бившата съпруга на Франклин се омъжи повторно за Тони Тоначио и доведе децата си със себе си, което затруднява участието му в живота на децата му. Поради тези причини Франклин Томас беше далеч от живота на дъщеря си Меган, докато тя растеше.

Нейната майка и вторият съпруг бяха основните й грижи. Меган презира живота с властната си мащеха. Тя не можеше да доведе приятелите си в къщата и не можеше да се мотае с тях. В резултат на това Меган се изнесе от къщата на своите родители, когато успя да се издържа. Франклин се помири с дъщеря си, след като стана дядо и сега е активен участник в нейния живот. Да бъде дядо, отбеляза Франклин, е било прекрасно преживяване за него и е сближило семейството му.

Уикито на Глория Дарлийн Сисън и Томас Фокс

След три години брак Франклин и Глория имат първото си дете, Кристи Браним Фокс, през 1974 г. Тя работи в училище като съветник по ориентиране. След като се омъжва за Дъглас Браним, тя приема неговото фамилно име Бранум. Кайлър и Калеб Браним са двете деца на двойката. Двойката обаче избра да прекрати връзката си през 2018 г. Франклин и Глория посрещнаха второто си дете на 16 май 1986 г. Меган се омъжи за Браян Остин Грийн, актьор, рапър и продуцент, на 24 юни 2010 г.

Ноа Шанън Грийн (роден през 2012 г.), Бодхи Рансъм Грийн (роден през 2014 г.) и Джърни Ривър Грийн са трите деца на двойката (родени през 2016 г.). Първият брак на Меган, както и сватбите на родителите и сестра й, завършиха с развод. Двойката обяви раздялата си през 2020 г.

Връзка с Меган Фокс

  Меган Фокс

Меган Фокс

Меган изглежда отново е намерила любовта след развода си с Браян Остин Грийн след десетгодишен брак. Меган има гадже на име Machine Gun Kelly. Те се запознават, докато работят заедно по филм. Оттогава те се срещнаха и опознаха. Меган също се появи в музикалното видео на Kelly’s Blood Valentine, което беше пуснато през май 2020 г. Те се целуваха и държаха за ръце многократно.

Нетната стойност на Франклин Томас Фокс

По време на своята професия Франклин може да е спечелил значително богатство. Той обаче не разкрива точната си нетна стойност или други печалби пред медиите. Когато става въпрос за нетната стойност на дъщеря му, Меган е натрупала приблизителна нетна стойност от 8 милиона долара към октомври 2022 г по време на нейната актьорска и моделска кариера.

Височина и тегло на Франклин Томас Фокс

Що се отнася до външния вид на Франклин, той има светла кожа. Франклин също има кафява коса и кафяви очи. Освен това неговият ръст и тегло не са публично достъпни.

Любопитни факти

  • Франклин е най-известен с това, че е баща на Меган Фокс, американска актриса и модел.
  • След три години брак Франклин и Глория имат първото си дете, Кристи Браним Фокс, през 1974 г.
  • Франклин Томас Фокс се жени за Глория Дарлийн Сисън през 1971 г.
  • Франклин е роден в Тенеси на 7 януари 1951 г.

Популярни Публикации