Кой е Франки Джонас? Wiki, възраст, височина, приятелка, нетно състояние, етническа принадлежност

Към 2022 г. нетното състояние на Франки Джонас е 2 милиона долара. Франки Джонас, роден като Франклин Натаниел Джонас, е гласов артист и актьор от Съединените щати. Нетната му стойност е натрупана чрез актьорската му кариера. Той е най-известен с ролята си в популярния филм Поньо и ролята си в популярния телевизионен сериал Jonas.

Той е и по-малкият брат на известния актьор и певец Ник Джонас. Той е един от най-популярните тийнейджъри в Съединените щати, издигнал се до известност в развлекателната индустрия за относително кратък период от време.

Бързи факти

Име Франки Джонас
Пълно име Франклин Натаниел Джонас
Нетна стойност 2 милиона долара
Дата на раждане 28 септември 2000 г
Възраст 21 годишен
Родно място Риджууд, Ню Джърси, Съединени американски щати
Професия Озвучаващ артист и актьор
Националност американски
Религия Кристиян
Роден град Ню Джърси
Зодия Паунд
Училище Старша гимназия Карол, Тексас
Колеж / университет Blackbird Academy, Нешвил

Биография на Франки Джонас

Франки Джонас е роден на 28 септември 2000 г. Той е на 21 години към 2022 г. Той е роден и израснал в Риджууд, Ню Джърси, САЩ, в добре установено семейство. Завършва образованието си в Carroll Senior High School в Тексас, САЩ. След това той се записва в Blackbird Academy в Нешвил, където получава диплома по аудио инженерство.Франки винаги е имал силен интерес към актьорството и правенето на филми и се е стремил да работи в американската развлекателна индустрия. Той започва да работи като актьор в ранна възраст, следвайки стъпките на по-големите си братя. Франки Джонас идва от добре установено християнско семейство в Риджууд, Ню Джърси, САЩ. Известно е, че е от американски произход и че следва християнската религия. Бащата на Франки Джонас е бизнесмен на име Пол Кевин Джонас, старши, а майка му е домакиня на име Денис Милър-Джонас.

Франки Джонас Възраст, височина, тегло

Франки Джонас е млад и привлекателен мъж с очарователна личност. Той е висок 5 фута 8 инча и тежи приблизително 65 кг. Той е фитнес фанатик, който прекарва часове всеки ден във фитнеса, правейки тежки тренировки и упражнения.

Франки Джонас

кариера

Франки Джонас започва кариерата си като озвучител през 2009 г. Той се появява в популярния филм Ponyo и пее тематичната песен на филма. След това той се появява в популярния уеб сериал на Дисни Джонас. За ролята си в този сериал той получи и наградата Teen Choice Award за TV Breakout Star Male.

Оттогава той се появява в редица телевизионни предавания, включително The Haunting Hour: The Series, Married to Jonas, Jonas Brothers и други.

Той също така се появява във филми като Camp Rock 2: The Final Jam, Spooky Buddies, Gutsy Frog, Night at the Museum: Battle of the Smithsonian и други. Освен това през 2009 г. той се появява в популярния уеб сериал KSM Прочетете между редовете.

Успоредно с актьорската си кариера той изпя много популярни песни като When You Look Me in the Eyes, Love is on Its Way, Fly With Me, Sweet Baby, Remember I Told You, Ponyo on the Cliff by the Sea и други.

Нетната стойност на Франки Джонас

Нетното състояние на Франки Джонас е 2 милиона долара към 2022 г. Той прави по-голямата част от парите си от снимачни и певчески проекти. Въпреки че нищо в сравнение с нетната стойност на по-големия му брат.

Приятелка на Франки Джонас, запознанства

Франки Джонас семейното положение е неженен. Анна Олсън, приятелката на Франки Джонас, е знаменитост в интернет социалните медии. Франки Джонас и неговата приятелка (Анна Олсън) Гадже Анна Олсън Бивша приятелка Няма семейно положение Неженен

Популярни Публикации