Кой е Франк Присинзано? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Франк Присинцано е американски готвач и ресторантьор със седалище в Ню Йорк. Supper New York, Frank Restaurant и Lil Frankies са само някои от неговите заведения за хранене. Франк също притежава Frankies Food, бизнес за хранителни стоки. Неговата радиостанция е East Village Radio.

Prisinzano има над тридесет и пет години професионален готварски опит. Неговата баба, която имаше много рецепти и семейни традиции, е неговият източник на вдъхновение за рецепти. Франк също има уеб сериал, наречен Sauce’d.

Бързи факти

Пълно име Франк Присинцано
Професия Главен готвач и бизнесмен
Популярни за Работете като готвач
Възраст (Както през 2022 г.) 56 години
Дата на раждане 15 декември 1965 г
зодия Стрелец
Родно място Куинс, Америка
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло (италиански произход)
Височина 5 фута, 11 инча
Цвят на очите кафяво
Тегло Прибл. 75 кг
Цвят на косата черен
Приблизителна нетна стойност (през 2022 г.) Прибл. 1 милион долара
баща Франк Присинзано старши
Майка Амалия Присинцано

Франк Присинзано Wiki

Франк Присинцано е роден на 15 декември 1965 г. Той е роден и израснал в Ню Йорк, САЩ. Амалия Присинцано и Франк Присинцано старши бяха родителите на Присинцано. Той е живял в Америка през целия си живот и, въпреки че е от американска националност, има италиански произход.



Франк е могъщ мъж, висок пет фута и единадесет инча. Стрелец е неговата зодия. Присинцано има тъмни очи и черна коса със сиви нишки. Теглото му е над 75 кг.

  Франк Присинцано

Франк Присинцано

кариера

Франк е главен готвач и собственик на Supper, Frank Restaurant и Lil Frankies, наред с други ресторанти. През 1988 г. той стартира първия си ресторант, Frank.

През януари 2002 г. Присинзано открива друго заведение, Lil Frankie’s. Франк започна вечерята през април същата година. Франк започна да предоставя услуга за доставка на интернет на клиентите си по време на блокиранията, предизвикани от Covid-10. На Девета улица Франк отвори Mudspot заедно с Mud Coffee Guys.
По-късно Prisinzano отвори и управлява Way, френски виетнамски ресторант. Той също така създава радио East Village в допълнение към тези предприятия. Prisinzano беше първият диджей там, с Jorge DoCouto като съ-създател.

Франк Присинзано Нетна стойност

Към октомври 2022 г. се смята, че нетното състояние на Франк е приблизително 1 милион долара. Той има прекрасен имот в Ню Йорк, пълен с градина. Със съпругата си Арина, знаменитият готвач води луксозен начин на живот, съсредоточен върху храната и пътуванията.

Съпруга на Франк Присинзано, брак

Арина е името на съпругата на Франк. Тя е имигрант от Бангладеш. Младата дама е едновременно писател и художник. Въпреки че имаше слухове относно разликата във възрастта на двойката, те изглеждат безгрижни и напълно влюбени. След някои проблеми в отношенията им Присинцано и бившата му съпруга се развеждат. Сантино и Винченц са техни потомци от връзката им.

Децата се разбират прекрасно с баща си и Арина. Те прекарват значително време заедно. Франк има силно онлайн присъствие. В профила си в Instagram той има над сто хиляди последователи. Той обсъжда предимно своите ресторанти и ястия.

Той често публикува свои снимки със семейството и приятелите си. Real Frank е името на канала на Frank в YouTube. В един акаунт има повече от 5000 абонати. На 8 януари 2011 г. стартира канала.

Любопитни факти

  • Франк обича джаза, както и рокендрола.
  • В Италия неговите приятели са производители на пица и вина.
  • Заглавието на работата на Франк е пътуване, пиене и ядене.
  • Той пътува до няколко места.
  • На ръката си има татуировка.
  • Съпругата му обича да пише и скицира.

Популярни Публикации