Кой е Ерик Майкъл Джордж? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Ерик Майкъл Джордж постигна статут на знаменитост в резултат на своите проспериращи и добре известни родители. Еди Джордж, бивш професионален футболист, е негов баща, а Тадж, известен вокалист на SWV, е негова майка. Към ноември 2021 г. възрастта на Ерик Майкъл Джордж не е известна. Ерик, от друга страна, се съобщава, че е в края на тийнейджърските си години.

Ерик Майкъл Джордж започва гимназия като първокурсник, което радва родителите му. За да се защити поверителността на Ерик Майкъл Джордж, името на неговата гимназия или колеж е задържано. Ерик, подобно на баща си, е любител на футбола и от време на време играе играта.

Бързи факти

Име на знаменитост Ерик Майкъл Джордж
Популярни за Като син на Еди Джордж и Тадж
Професия ЧЕ
Приблизителна нетна стойност ЧЕ
Възраст 16 години като през 2021 г
Рождена дата 2005 г
Знак за раждане ЧЕ
Родно място Съединени щати
Националност американски
Етническа принадлежност черен
Цвят на косата черен
Цвят на очите черен
баща Еди Джордж
Майка Тамара Джонсън - Джордж
Леля Лесли Джордж

Ерик Майкъл Джордж Wiki

Еди Джордж и Тамара Джонсън-Джордж са родители на Ерик Майкъл Джордж. Ерик е роден в Съединените щати през 2005 г., като много информация се пази в тайна. Конкретната дата и място на раждането на Ерик Майкъл Джордж, от друга страна, остават несигурни. Името й е Тамара Антрис Джонсън. По същия начин тя е на 49 години в момента. Те се ожениха преди шестнадесет години, след като се запознаха преди знаменитостта на Еди.Ерик Майкъл е от черен етнически произход и е американски гражданин. Eriq Michael George има доведен брат на име Jaire George от предишната връзка на баща си. По-големият му брат Джейр е негов полубрат. Jaire завършва през 2019 г. с бакалавърска степен и е член на университетския футболен отбор.

кариера

Ерик вече е безработен. Той имаше късмета да се роди от успешни родители с дълга професионална история. Еди Джордж, баща му, започва професионалната си кариера, докато е още ученик в гимназията. Той играе футбол на Pop Warner с Abington Raiders. Той посещава гимназия Абингтън в девети клас, преди да се прехвърли във военната академия на Форк Юниън. Еди Джордж посещава Държавния университет в Охайо, където специализира ландшафтна архитектура и играе футбол за Охайо Стейт Бъкейс.

Той отбеляза три бързи тъчдауна при победа над Syracuse University. През цялото си време в щата Охайо Джордж носеше номер 27. Това е любимият му номер на фланелката от гимназията. Еди отново беше част от франчайзите на Dallas Cowboys и Tennessee Titans. В момента Еди е бивш професионалист по американски футбол, а Тамара е певица, рапър, актьор и автор.

  Ерик Майкъл Джордж

Ерик Майкъл Джордж

Ерик Майкъл Джордж Гадже, Запознанства

Към ноември 2021 г. Ерик Майкъл Джордж никога не е имал връзка. От друга страна, в интернет не се споменава предполагаемата му съпруга, приятелка или партньор. Джордж, прочутият син, пази в тайна любовта, жизненоважна част от живота си. В един момент може да е срещнал любовта. Ерик Майкъл Джордж може да избере да учи и да развива кариерата си вместо да прекарва време с приятелките си. Ерик е прекрасен млад мъж със симпатично поведение. Ерик Майкъл Джордж без съмнение ще намери подходящ спътник в бъдеще. Родителите на Ерик Майкъл Джордж са женени от почти 15 години и са доволни от техния съюз.

Нетната стойност на Ерик Майкъл Джордж

Ерик Майкъл Джордж е роден със сребърна лъжица в устата и е живял разточително като единствено дете на своите богати родители. Той със сигурност ще печели пари, след като възобнови работа и ще продължи да води луксозен начин на живот по начина, по който го е правил преди. Нетното състояние на Еди Джордж се оценява на много повече от 20 милиона долара в резултат на неговата кариера на играч. Тамара Джонсън-Джордж, майката на Ерик Майкъл Джордж, струва повече от 600 000 долара като певица, актьор и писател.

Любопитни факти

  • Ерик Майкъл Джордж е единственото дете на родителите си.
  • Ерик, подобно на баща си, пенсиониран професионален футболист, е футболен фен и спортист.
  • Роден е от успешни и известни родители: професионален баскетболист и художник и майка.
  • Той е току-що завършил, но спецификите на образованието му се пазят.
  • От 2021 г. той и родителите му пазят възрастта му в тайна от обществеността.

Популярни Публикации