Кой е Еди Брогдън? Wiki, възраст, съпруга, дъщеря, нетна стойност

Еди Брогдън наскоро придоби известност като баща на малко момиченце на име Леа Готи, която е американска артистка и бивш модел.

Бързи факти

Пълно име: Еди Брогдън
Възраст: N/A
рожден ден: N/A
националност: американски
Хороскоп: Неизвестен
съпруг: Ронда Брогдън
Нетна стойност: 2 милиона долара
Професия: Бивш модел
деца: Рейгън Брогдън
баща: N/A
Майка: N/A

Биография на Еди Брогдън

Той е роден в Съединените американски щати и е израснал там. Raegan Brogdon, неговата дъщеря, го изстреля в светлината на прожекторите. Еди е гражданин на Съединените щати и е от смесена раса. През целия си живот той е следил внимателно родителите, детството и образованието си.

Еди Нет Уърт

Еди Брогдън си изкарва добре и е създал семейството си. В резултат на това той можеше да работи в някои от областите. Въпреки това, като баща на знаменитост, той сега води богат начин на живот. Към 2022 г. се очаква дъщерята на Еди Рейгън Брогдън да има нетна стойност от над 2 милиона долара. Освен това професионалната й работа й носи повече от 67 000 долара всяка година. Нейната актьорска и моделска кариера са основните й източници на доходи. Работила е за престижни марки и агенции през целия си модел еди-брогдън

Връзка с Еди

Еди и Ронда Брогдън са женени от дълго време. Те, от друга страна, са запазили фактите за връзката си скрити. Той дори не е споменал датата или мястото на сватбата им. От друга страна, Raegan Brogdon е детето на двойката от брака им. Двойката живее заедно от годежа си. В резултат на това те имат щастлив брак. Raegan Brogdon се среща с гаджето на сина си, Juice Dinero. Двойката е заедно от доста време, но все още не е сключила брак.

Популярни Публикации