Кой е Джулиан Али Рапапорт? Wiki, възраст, приятелка, нетно състояние, кариера

Джулиан Али Рапапорт е един от късметлиите, благодарение на близките си връзки с видни членове на семейството и родители. Поради знаменитостта и успеха на родителите си, той е изключително харесван. Той е син на Майкъл Рапапорт, американски актьор, и съпругата му Никол Бийти, известна актриса.

Бързи факти

Пълно име Джулиан Али Рапапорт
Професия ЧЕ
Популярни за Като син на Майкъл Рапапорт
Възраст (Както през 2022 г.) 21 годишен
Дата на раждане 2000 г
Зодия ЧЕ
Родно място Съединени щати
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Цвят на очите кафяво
баща Майкъл Рапапорт
Майка Никол Бийти
Съпруга/приятелка ЧЕ
деца ЧЕ
Братя и сестри Масео Шейн Рапорт

Джулиан Али Рапапорт Wiki

Майкъл Рапапорт и Никол Бийти го посрещна на бял свят през 2000 г. И двамата му родители са успешни хора: баща му е актьор и комик от Съединените щати, а майка му е сценарист и филмов продуцент от Обединеното кралство. Джулиан също е от бял етнос и принадлежи към американската националност. Джулиан има само един брат или сестра, Масео Шейн Рапапорт, който е негов по-малък брат. По-малкият брат на Джулиан е роден през 2002 г. Образованието на Джулиан към 2021 г. не е ясно, както и неговото училище или колеж.

Височина и тегло

За съжаление, няма информация или подробности за физическите измервания на Джулиан. Физическите характеристики на Джулиан също са неизвестни, но той има кафява коса и кафяви очи, а текущата му възраст е 21 към 2022 г.кариера

Джулиан Али Рапапорт в момента не участва в публично медийно отразяване на професионалната си кариера. Баща му, Майкъл, от друга страна, участва в редица критикувани филми и телевизионни предавания. Сафран Бъроуз, Томас Джейн и други също са си сътрудничили с него.

Съли беше заглавието на предишния филм на Рапапорт. Той също така се появява във филми и телевизионни епизоди като The Simpsons (2019), Atypical (2017-2021), White Famous (2017), Middle School: The Worst Years of My Life (2016), Chuck (2016), Once Upon a Time in Queens (2013), A Day in Life (2013) и Middle School: The Worst Years of My Life (2016). (2009). Неговите ранни значими произведения включват Убийство на гимназиален президент (2008), Хартиени войници (2002), Целувка на смъртта (1995), Скаутът (1994), Поетична справедливост (1993) и Zebrahead (1992).

Майка му също е писател и продуцент от Минеаполис, Минесота, която е родена и израснала в САЩ. Никълъс е най-известен с работата си по хитовото телевизионно шоу на AMC The Walking Dead, което той продуцира и е съавтор.

  Джулиан Али Рапапорт

Джулиан Али Рапапорт

Джулиан Али Рапапорт Гадже, Запознанства

Джулиан Али Рапапорт е на 21 години, въпреки че никога не е бил женен. В момента той живее сам и се радва на ергенския си статус. Али също не е виждан публично с жена, която би могла да бъде негова любима. През 2000 г. майка му Никол се жени за баща му Майкъл Рапапорт, известен американски актьор. Те обаче се разведоха през 2007 г. по неизвестни причини. Оттогава майка му е избрала да пази личния си живот в тайна. В резултат на това се разглеждат подробности относно сегашния й живот на запознанства. От друга страна, баща му се жени за Кебе Дън през 2016 г.

Няма да знаем за връзката на Джулиан, освен ако той не я признае. Най-вероятно в момента знаменитостта се концентрира върху образованието си.

Джулиан Али Рапапорт Нетна стойност

На Джулиан Али Рапапорт нетното богатство е неизвестно, тъй като, както беше казано по-рано, той стана известен благодарение на родителите си, а не на професионалните си постижения. Майкъл, баща му, се оценява на 12 милиона долара. Приходите на Майкъл като актьор и комик са изключително впечатляващи. Никол, майка му, също е богата жена с приблизителна нетна стойност от 12 милиона долара.

Любопитни факти

  • Джулиан Али е роден през 2000 г. и е кръстен на Мохамед Али.
  • Джулиан е внук на Дейвид Рапапорт и Джун Броуди.
  • След няколко години брак родителите му се развеждат и вече не са женени от 2021 г.
  • В резултат на проспериращите си родители той е добре известен.
  • Масео Шейн Рапапорт, неговият по-малък брат, е единственият му брат и сестра.

Популярни Публикации