Кой е Джуан Йосеф? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак, кариера

Джван Йосеф е художник и художник от Швеция. Той е най-известен със своите пластични изкуства и в момента е базиран в Лондон, Англия. Женен е за певицата Рики Мартин. Йосеф основа The Bomb Factory Art Foundation и е получил множество награди.

Бързи факти

Празнувано име: Джван Йосеф
Истинско име/пълно име: Джван Йосеф
Пол: Мъжки
Възраст: 37 години
Рождена дата: 6 септември 1984 г
Родно място: Рас ал-Айн, Сирия
националност: шведски
Височина: 1,72 м
Тегло: 80 кг
Сексуална ориентация: гей
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Рики Мартин
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Лусия Мартин-Йосеф и Рен Мартин-Йосеф)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Jwan Yosef гей ли е?: да
Професия: Художник и художник
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 600 хиляди долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Джван Йосеф Биография

Джван Йосеф е роден в Ras al-Ayn, Сирия, на 6 септември 1984 г. Баща му е кюрд, а майка му е арменка. Хиба Хамънд и Ахмад Йосеф са негови родители. Семейството му се премества в Швеция, когато той е на две години.

След като завършва гимназия, той посещава университетския колеж по изкуства, занаяти и дизайн Konstfack в Стокхолм. Той отиде в училището по рисуване в Перби, за да учи живопис. По-късно получава магистърска степен по изящни изкуства в Central Saint Martins в Лондон.Jwan Yosef Възраст, височина, тегло

Джван Йосеф е роден на 6 септември 1984 г. и към 2022 г. е на 37 години. Висок е 1,72 м и тежи 80 кг.

  Джван Йосеф

Джван Йосеф

кариера

Jwan Yosef започва да търси студио след завършване на образованието си. За да привлече вниманието на хората, той започва да участва в различни международни шоута. В резултат на това той получава множество проекти.

Йосеф е участвал в изложби в Konstfack в Швеция. Приет е в изложбите Life Is Elsewhere в Лондон, Some Catch в Лондон и Journey to the Center of My Mind в Мадрид.

По-късно той участва в изложби като Faceless в Брюксел, Re: Define в Далас, Till stand в Карлстад, Over the Rainbow в Лос Анджелис и Lounge в Стокхолм. Работата на Герхард Рихтер, Яан Томик и Нео Раух повлия на Йосеф.

Рисувайки за секса, плътта и насилието, lol беше негова самостоятелна изложба в лондонската галерия Divus през 2013 г. По-късно той организира друга изложба, High Notes, в стокхолмската Galleri Anna Thulin.

Masked, третата изложба на Йосеф, се проведе в Stene Projects в Стокхолм през 2016 г. Той също така е взел участие в редица групови изложби. Той създава There and Back Again с помощта на Настася Лучко, Йозеф Бул и Петр Давидченко. Йосеф основава и The Bomb Factory Art Foundation.

През кариерата си той организира множество самостоятелни изложби. Йосеф е съсредоточил вниманието си върху баща си, актьора Рок Хъдсън, и Хафез ал-Асад. Неговата работа е по същество маслена картина от Perspex. Той обаче работи върху други тъкани, като платно.

Той създаде многослоен ефект с тиксо за своя дизайн Electrical без никакви материални състави или височини на купчина. Той е създавал дизайни за Henzel Studio многократно.

Постижения и награди на Jwan Yosef

Jwan Yosef получи наградата за съвременно изкуство на BEERS за нововъзникващо изкуство на изложбата Threadneedle Prize през 2013 г. Той спечели наградата за дизайн на Archiproducts за дизайна си на студио Henzel. Йосеф и Рики Мартин бяха номинирани за The Queerties през 2020 г.

Нетната стойност на Jwan Yosef през 2022 г

Нетната стойност на Jwan Yosef се оценява на около 600 000 долара към октомври 2022 г. Той винаги се е интересувал от рисуване и става художник, носител на награди. Основният му източник на доходи е от изложби.

Йосеф е имал множество изложби по целия свят. Той е млад и активен в професията си, което може да увеличи нетната му стойност още повече. Ако говорим за нетната стойност на Рики Мартин, пуерториканският певец струва огромните 120 милиона долара.

Jwan Yosef е талантлив музикант, спечелил множество награди. След брака си с Рики Мартин, той става известно име. Двойката има щастлив живот и дори има две деца. Йосеф е изключително популярен в социалните медии и има голяма база от фенове.

Jwan Yosef Съпруга, брак

Jwan Yosef обяви връзката си с Ricky Martin и публично се обяви за гей през 2016 г. Година по-късно двойката се ожени. Те често посещават заедно събития като amFAR Inspirational Gala и The Ellen DeGeneres Show. Те са сурогатни родители на две деца, Лусия Мартин-Йосеф и Рен Мартин-Йосеф.

Популярни Публикации