Кой е Джошуа Хартнет? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Джошуа Хартнет , американски актьор и филмов продуцент, придобива известност през 1997 г. с изпълнението си на Майкъл Фицджералд в прочутия телевизионен криминален трилър сериал Cracker.

Бързи факти

Празнувано име: Джошуа Хартнет
Истинско име/пълно име: Джошуа Даниел Хартнет
Пол: Мъжки
Възраст: 43 години
Рождена дата: 21 юли 1978 г
Родно място: Сейнт Пол, Минесота, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,9 м
Тегло: 87 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Обвързан
Съпруга/съпруга (име): N/A
деца: да (2)
Запознанства/приятелка
(Име):
Тамзин Егертън (2012–)
Професия: Актьор и филмов продуцент
Нетно състояние през 2022 г.: 28 милиона долара

Биография на Джошуа Хартнет

Даниел Томас Хартнет и Уенди Ан роди Джошуа Хартнет в Сейнт Пол, Минесота. Той е отгледан от баща си, известен строителен мениджър, и неговата мащеха Моли, известна художничка. Джо и Джейк са двамата му братя, докато Джесика е негова сестра. Той посещава католическо училище „Рождество на нашия Господ“ и е възпитан като римокатолик.

  Джошуа ХартнетВъзраст, височина и тегло на Джошуа Хартнет

Джошуа Хартнет е роден на 21 юли 1978 г. Той е на 43 години към 2022 г. Висок е 1,9 метра и тежи 87 килограма.

кариера

Актьорската кариера на Джошуа Хартнет започна добре, когато беше избран в драмата на ABC Cracker, която имаше кратък, но добре оценен период. Той всъщност се премества в Ню Йорк, за да се запише в Консерваторията за театрални изкуства и филми в SUNY Purchase след завършване на гимназията. На 19 години се озовава в Калифорния след една година. Актрисата имаше малко вероятна почивка, като получи роля в Cracker малко след завръщането си в Лос Анджелис. Въпреки факта, че този сериал беше отменен след шестнадесет епизода, той вече беше създал солидна репутация.

Хартнет е изградил кариера с участието си в холивудски филми, включително Пърл Харбър, Падането на черния ястреб, Щастливото число Слевин и Факултетът. Освен това, той първоначално трябваше да играе Тино в Deuces Wild. Въпреки това той напусна, за да се появи в Пърл Харбър. Актьорът изигра Хюго, Яго от филма, в O, интерпретация на Отело от Уилям Шекспир от 2002 г., представена в една американска гимназия. Той играе следовател, който проучва позорното реално убийство на актрисата Елизабет Шорт в един от следващите си филми, драмата-мистерия Черната Далия от 2006 г.

Освен това през 2014 г. актьорът играе ролята на Итън Чандлър в готическия хорър сериал Penny Dreadful, който е заснет в райони близо до Дъблин и Ирландия.

Джошуа Хартнет Нетна стойност

На Джошуа Хартнет прогнозираната нетна стойност към октомври 2022 г. е милиона. Освен като продуцент, той се издържа и като американски актьор. Изкарва си добре като актьор в киното, театъра и телевизията. Той също така се появява в реклами, филми и музикални видеоклипове.

Актьорът е бил на кориците на редица издания, включително GQ и Vman, Vanity Fair, ELLE, Vogue, Glamour, People, Intouch и InStyle. Хартнет е допринесъл за множество хуманитарни, благотворителни и екологични организации в допълнение към работата и е фантастичен. Тези причини включват Global Cool, USAID и FWD кампаниите на Ad Council. Най-скорошното му начинание е посочено като предстоящата драма Parts Per Billion с дата на излизане през 2014 г.

Един от изпълнителите, които оформиха кариерата му към изпълнение от ранна възраст, е Джошуа Хартнет. Статутът му на сърцеразбивач също се е увеличил с времето, въпреки че той усърдно изгражда репутацията си на пълноценен актьор.

Съпруга на Джошуа Хартнет, брак

През 2013 г. актрисата Тамзин Егертън и Хартнет получиха одобрение за връзката си. В края на 2015 г. неговият публицист каза, че двойката е посрещнала първото си дете заедно, което се роди наскоро на произволна дата. През 2017 г. се роди второто дете на тази двойка.

Популярни Публикации