Кой е Джордж Вирджиния Морган? Wiki, възраст, родители, нетно състояние, етническа принадлежност

Заради звездните си родители много деца се оказват в светлината на прожекторите. Джордж Вирджиния Морган е едно от тези деца. Джордж е най-известна като дъщеря на актьора и продуцент Джефри Дийн Морган. Той е най-известен с ролите си на Джон Уинчестър в „Свръхестествено“ и Дени Дукет в „Анатомията на Грей“.

Хилари Бъртън, майката на Джордж, е американска актриса и продуцент. Тя изигра Пейтън Сойер в One Tree Hill и изигра д-р Лорън Босуел в Анатомията на Грей.

Бързи факти

Пълно име Джордж Вирджиния Морган
Професия Нито един
Популярни за Дъщеря на Джефри Дийн Морган
Възраст (Както през 2022 г.) 4 години
Дата на раждане 16 февруари 2018 г
зодия Водолей
Родно място Ню Йорк, Америка
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 1 фут, 11 инча
Цвят на очите кафяво
Тегло N/A
Цвят на косата Черно`
Приблизителна нетна стойност (през 2022 г.) Прибл. 2 милиона долара
баща Джефри Дийн Морган
Майка Хилари Бъртън
гадже N/A
Връзка N/A
Братя и сестри Август Морган

Възраст, ръст и националност на Джордж Вирджиния Морган

Джордж Вирджиния Морган е родена на 16 февруари 2018 г. В момента е само на три години. Малкото дете живее с родителите си и по-големия си брат Гюс в Райнбек, Ню Йорк. Тя е от бял етнос и е от американска националност.Джордж бързо съзрява. В момента тя е висока един фут и единадесет инча. Младата дама е привлекателна, с черна коса и кафяви очи.

Връзка с Джефри Дийн Морган

Дженсън Екълс и Данийл, които организираха среща на сляпо за родителите на Джордж, ги запознаха. През 2009 г. те започнаха да се срещат. На 14 март 2010 г. Хилари роди първото им дете, Гюс. Георги е най-голямото им дете. Бъртън и Морган разказаха за борбите си с безплодието в социалните медии. Според няколко истории им били необходими пет години, за да имат второ дете. На 5 октомври 2019 г. те си размениха и брачни клетви. На сватбата те бяха придружени от актьори от One Tree Hill и Supernatural.

Джордж живее в Райнбек, Ню Йорк, с родителите си. Имението е заобиколено от работеща ферма от сто акра. Крави, кокошки, патици, магарета, алпака и дори ему живеят със семейството. Родителите на Джордж дори притежават магазин за сладкиши Samuel’s Sweet Shop.

  Джордж Вирджиния Морган

Джордж Вирджиния Морган

И Дийн, и Хилари са потребители на социални медии. Профилът на Дийн в Instagram има почти три милиона последователи. В профила си в Instagram актьорът публикува снимки от работа, семейство и приятели. Профилът на Дийн има очарователни изображения на Джордж и Гас.

Профилът на Бъртън в Instagram има повече от милион последователи. Тя използва сайта, за да комуникира с последователите си. Актрисата с удоволствие споделя снимки на себе си, децата и съпруга си в социалните мрежи. Ще видите снимки на работата й, докато вървим.

Нетната стойност на Джордж Вирджиния Морган

Джордж е само на три години, следователно тя няма официално образование или трудов стаж. Възпитанието й зависи единствено от родителите й знаменитости.

И двамата родители на Джордж са постигнали успех в света на развлеченията. Хилари, нейната майка, преди това беше домакин на MTV Total Request Live. Тя прекара шест сезона в драмата на WB/CW One Tree Hill.

Хилари продължи да работи в Our Very Own, Solstice и The List след това. Тя се появява в редица телевизионни предавания, включително White Collar, Grey's Anatomy, Forever и Lethal Weapon. Нейното нетно състояние се оценява на приблизително 5 милиона долара към октомври 2022 г.

Бащата на Джордж също е актьор и продуцент. Той е най-известен с ролята си на Джон Уинчестър в телевизионния сериал Свръхестествено. Той отново се появи като Дени Дюкет в медицинската драма „Анатомията на Грей“. Дийн участва във филма за супергерои Watchmen. The Good Wife, The Walking Dead, Negan и Rampage са сред другите му известни творби.

Морган работи върху реклама за онлайн игра Evony. В четиринадесетия сезон, епизод тринадесет на Свръхестествено, той се върна към ролята си на Джон Уинчестър. На 7 февруари 2019 г. беше пуснат. Нетното състояние на Дийн се оценява на десетки милиони долари.

Любопитни факти

  • Уоли е името на ламата на баща й.
  • Тя има куче за домашен любимец.
  • Баща й притежава и управлява магазин за сладкарски изделия.
  • Бащата на Джордж Вирджиния обича да кара мотоциклета си с тяхното куче.
  • Майка й е автор на бестселъра на New York Times.
  • Майка й е била мажоретка в колежа.
  • Името на майка й в Instagram е @hilarieburton.

Популярни Публикации