Кой е Джордж Юнг? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Джордж Джейкъб Юнг е бивш тласкач и контрабандист от Съединените щати, който е бил основна фигура в търговията с кокаин. Известен е още като Бостън Джордж и Ел Американо. Юнг е бил член на картела Меделин. Те са отговорни за до 85 процента от контрабандния кокаин в страната. Джейкъб беше експерт в мащабната контрабанда на кокаин от Колумбия.

Бързи факти

Празнувано име: Джордж Йънг
Истинско име/пълно име: Джордж Джейкъб Юнг
Пол: Мъжки
Възраст: 79 години
Рождена дата: 6 август 1942 г
Родно място: Бостън, Масачузетс, САЩ
националност: американски
Височина: 1,79 м
Тегло: 84 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруга/съпруга (име): Мирта (м. 1977 г.; див. 1984 г.)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Кристина Съншайн Юнг)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Джордж Юнг гей ли е?: не
Професия: Наркотрафикант, контрабандист
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 10 хиляди долара

Биография на Джордж Юнг

Джордж Йънг е роден в Бостън, Масачузетс в семейството на Фредерик и Ерминалия Юнг. Израства в Уеймут, Масачузетс. Юнг не се отличаваше академично, но беше фантастичен футболист. Съучениците на Юнг го определят като естествен лидер.

Юнг беше арестуван за първи път от полицейски служител за склоняване към проституция. Юнг посещава Университета на Южна Мисисипи, след като завършва гимназията в Уеймът през 1961 г. Той следва диплома по реклама, но не успява да завърши обучението си. Юнг започва да се интересува от марихуаната като наркотик за развлечение.Той бил отседнал в Playboy Club, където срещнал връзка, която му помогнала да употреби марихуаната. Връзката е задържана за контрабанда на хероин. Той обаче информира властите за Юнг, за да поиска намаляване на присъдата. Юнг беше изпратен във федералната наказателна институция „Данбъри“, след като спори със съдията относно целта да изпрати някого в затвора за пресичане на въображаема линия с куп растения.

Джордж Юнг Възраст, височина, тегло

Джордж Йънг е роден на 6 август 1942 г. и към 2022 г. е на 79 години. Висок е 1,79 метра и тежи 85 килограма.

  Джордж Йънг

Джордж Йънг

кариера

Джордж беше опитал и не успя да учи реклама в Университета на Южен Мисисипи преди дните си на контрабанда на наркотици. Скоро след това започва малък бизнес с марихуана. Юнг беше арестуван, след като беше заловен с прекомерно количество марихуана, но присъдата му промени живота му завинаги.

Юнг получи неволна връзка, докато излежаваше присъдата си в Danbury Correctional Facility в Кънектикът, което в крайна сметка можеше да доведе до формирането на един от най-мощните наркокартели в света. Именно там той се запознава със съкилийника си и колумбиеца Карлос Ледер, който по-късно го запознава с кокаина. И двамата мъже бяха освободени приблизително по едно и също време и след като се присъединиха към картела Меделин, те измислиха по-ефективни и уклончиви методи за внасяне на наркотици от Колумбия в Съединените щати.

В един миг техният картел, който доставяше 80 процента от световния кокаин, процъфтява и пазарът се разширява. Въпреки че Юнг и Ледър в крайна сметка се разпаднаха като партньори, това отвори вратата за Юнг да работи с Пабло Ескобар, известния наркобарон и наркотерорист.

Юнг беше арестуван, след като беше намерен с няколко килограма кокаин в него, но по-късно той не пусна гаранция. Той бързо се върна към контрабандния си бизнес, беше задържан и осъден на 60 години затвор. Присъдата на Джордж Юнг беше намалена на двадесет години, след като той се съгласи да свидетелства срещу бившия си съучастник Ледър. През ноември 2014 г. е освободен от затвора. Той беше върнат в калифорнийски затвор две години по-късно за нарушаване на условията на условното му освобождаване. След излежаване на присъдата лицето е освободено от затвора през юли 2017 г.

Постижения и награди на Джордж Юнг

Джордж Йънг стана известен в резултат на голямото количество кокаин, което успя да пренесе контрабандно в Съединените щати. През 2001 г. режисьорите създават Blow, биографичен филм за него с участието на Джони Деп.

Юнг работи върху Heavy с Т. Рафаел Чимино, племенника на режисьора Майкъл Чимино, през септември 2014 г. Heavy може да е измислена история за бягството на Юнг от кубински затвор и бягството му в Гватемала.

Нетната стойност на Джордж Юнг през 2022 г

Нетната стойност на Джордж Юнг е 10 000 долара към октомври 2022 г. Той е направил тези пари, като е търгувал с кокаин в цялата страна през 70-те и 80-те години на миналия век. Той се присъединява към картела Меделин, който внася най-много кокаин в САЩ. Картелът Меделин е отговорен за 89 процента от контрабандния кокаин. Юнг се научил да пренася кокаин, докато бил в Колумбия, където пренасял и марихуана.

В Колумбия Юнг беше Пабло Ескобар. Никой друг американски наркодилър нямаше връзките или влиянието на Джордж Юнг. Юнг изкарва прехраната си с контрабанда на големи количества наркотици в Съединените щати. В крайна сметка той се присъединява към картела Меделин, който е отговорен за 85 процента от контрабандния кокаин в Съединените щати в края на 70-те и началото на 80-те години.

Съпругата на Джордж Юнг, брак

Джордж Йънг беше женен за Мирта, колумбийка, от 1977 до 1984 г. Тя беше наркоманка и съучастник на Джордж в редица от престъпленията му с наркотици. Тя също е прекарала време в затвора в някакъв момент от живота си. Кристина Съншайн Юнг, тяхната дъщеря, е родена на Ламас през 1978 г.

Контрабандистът на наркотици има дълга история на конфликт с дъщеря си, която отказва да му прости за очевидното му отсъствие и наследство в живота й. Той се опита да поправи грешките си след освобождаването си от затвора през 2014 г. Един от настоящите житейски приоритети на Юнг е да поправи разбитата им връзка и да постъпи правилно с нея. Двойката, която е виждана заедно на обществени събития и функции, направи крачки в разпалването на романтиката си.

Популярни Публикации