Кой е Джони Уитакър? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Джони Уитакър е добре известен актьор, който спечели ранно признание с ролите си в телевизията и филмите. Той изпълнява ролята на Джоди Дейвис в FAMILY AFFAIR от 1966 до 1971 г. В НАЙ-МАЛКИЯТ АНГЕЛ той също има видна роля. Когато изигра музикалната версия на Том Сойер, той привлече много внимание.

Бързи факти

Празнувано име: Джони Уитакър
Истинско име/пълно име: Джон Орсън Уитакър младши
Пол: Мъжки
Възраст: 62 години
Рождена дата: 13 декември 1959 г
Родно място: Ван Нюйс, Калифорния
националност: американски
Височина: 1,75м
Тегло: 83 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруга/съпруга (име): Symbria Wright (див. 1988)
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): N/A
Джони Уитакър гей ли е?: не
Професия: актьор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 3 милиона долара

Биография на Джони Уитакър

Джони Уитакър е роден във Ван Нуйс в Калифорния на 13 декември 1959 г., през 1959 г. Родителите му са Телма Уитакър и Джон О. Уитакър старши. Той е петото от осемте деца на родителя си. Той посещава училище изключително в Лос Анджелис и прекарва годините си на формиране там. След като завършва гимназия, той кандидатства за прием в университета Бригъм Йънг.

Възраст, височина и тегло на Джони Уитакър

Джони Уитаке r е роден на 13 декември 1959 г. Той е на 62 години към 2022 г. Висок е 1,75 метра и тежи 83 килограма.  Джони Уитакър

кариера

Когато започва своята професия, той е само на три години. След като участва в една телевизионна реклама, той продължава да работи в много други. Той е избран за ролята на Скоти Болдуин в сапунения сериал от 1965 г. ОБЩА БОЛНИЦА. Той се появява във филма от 1966 г. РУСНАЦИТЕ ИДВАТ. Започва работа в семеен бизнес през следващата година и остава там до 1971 г. Той участва във филмите THE BISCOIT EATER и SNOWBALL EXPRESS през 1972 г. Той е нает от THE MAGIC PONY през 1977 г. Той участва в продукцията от 1973 г. на мюзикъл ТОМ СОЙЕР, за който получи висока оценка.

След това започва работа в агенцията за таланти на сестра си в Лос Анджелис, Whitaker Entertainment. Той се присъедини към екипа като съ-домакин и продуцент на THE Dr. ZOD и JOHNNY SHOW през 2012 г. Въпреки че не продължи дълго, това беше радио токшоу. Той направи кратка епизодична поява в Зигмунд и морските чудовища през 2016 г. Въпреки че все още работи в актьорството, той не е толкова активен, колкото беше преди. Сега той приема само роли, които наистина го удовлетворяват. Въпреки че професионалният му живот винаги е бил отличен, нищо не се знае за личния му живот. Той е човек, който предпочита да говори за кариерата си и избягва други безсмислени теми.

Нетната стойност на Джони Уитакър

Джони Уитакър е натрупал нетна стойност от почти 3 милиона долара към октомври 2022 г. от кариерата си на актьор и певец. Той започва работа, когато е само на три години и в резултат на това е натрупал значителна сума пари.

Джони Уитакър винаги е бил състрадателен човек, който е подкрепял хората в своята общност. Той взе решение да стане лицензиран консултант, след като се бореше с алкохолизма и искаше да помага на другите. Преди беше женен, но оттогава е ерген. Той се справи успешно с кариерата си и е прекрасен човек по душа.

Съпруга на Джони Уитакър, брак

Той имаше много проблеми със зависимостта към наркотици и алкохол като възрастен. При интервенция и семейството му прекъсна връзката с него. Обещаха да не се свързват с него, докато не се лекува от зависимост. Той е дал съгласието на семейството си, преди да се запише в програма.

Той стана квалифициран основател и съветник на неправителствена организация за зависими, след като победи зависимостта си. През 2011 г. той разкри, че не е употребявал алкохол и е бил трезвен от 13 години. Той се жени за Симбрия Райт през 1984 г., но бракът им завършва с развод през 1988 г. в резултат на няколко спора. След това той никога повече не е обсъждал връзките си.

Популярни Публикации