Кой е Джони Бенч? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Джони Бенч е бивш бейзболен кечър от Висшата лига, който е играл за Синсинати Редс. Той прекара цялата си кариера в Синсинати Редс. Той също е член на Националната бейзболна зала на славата. Той беше неразделна част от шестте титли в дивизията на своя отбор, четирите флагчета на Националната лига и две шампионски титли от Световните серии. ESPN го обяви за най-добрия ловец в историята на бейзбола.

Бързи факти

Празнувано име: Джони Бенч
Истинско име/пълно име: Джони Лий Бенч
Пол: Мъжки
Възраст: 74 години
Рождена дата: 7 декември 1947 г
Родно място: Оклахома Сити, Оклахома, САЩ
националност: американски
Височина: 1,85 м
Тегло: 94 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруга/съпруга (име): Лорън Байоки (м. 2004–2017), Лаура Цвиковски (м. 1987–1995), Вики Чесър (м. 1975–1976)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Боби Бенч, Джошуа Бенч, Джъстин Бенч)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Джони Бенч гей ли е?: не
Професия: Бейзболен играч
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 6 милиона долара

Биография на Джони Бенч

Джони Бенч е роден на 7 декември 1947 г. в Оклахома Сити, Оклахома. Той е отгледан в град Бингер след раждането си. Баща му е бил полупрофесионален бейзболен играч, преди да стане шофьор на камион. Майка му беше майка, която си стоеше вкъщи. Той има двама братя и една сестра като братя и сестри. Той беше сериозен ученик, отличен в гимназията. Той играеше бейзбол и баскетбол едновременно.

Той претърпява автомобилна катастрофа през 1965 г. Той се връща от бейзболен мач, когато спирачките на автобуса на отбора внезапно отказват. Когато автобусът спря на наклон, краката му висяха през задната врата, а двама от съотборниците му бяха мъртви на хълма. Това преживяване промени живота му. Мечтата му да играе бейзбол е на път да се сбъдне, когато е на 17 години. Различни колежи му предложиха бейзболни стипендии, преди да бъде избран от организацията Синсинати Редс.Johnny Bench Възраст, височина, тегло

Джони Бенч е роден на 7 декември 1947 г. и към 2022 г. е на 74 години. Висок е 1,85 метра, а теглото му е 94 килограма.

  Джони Бенч

Джони Бенч

кариера

На 19-годишна възраст той прави своя дебют в Малката лига през 1967 г. Той има 70 асистенции през първия си сезон. По-късно той беше повикан в големите лиги и дебютира през август 1967 г. Той хвана 154 мача в първия си пълен сезон във Висшите лиги, установявайки своята дефанзивна доминация. Той се класира на трето място в отбора.

Той се присъедини към Рой Кампанела като единствения защитник, спечелил множество награди за MVP, след като оглави лигата в HRs, RBIs и sacrifice flies в продължение на два сезона, като същевременно улови повече от 100 игри. Червените от Синсинати спечелиха шампионата на Националната лига и през двата сезона (1970 и 1972). През 1975 и 1976 г. той помогна на отбора си да спечели две титли от Световните серии.

Постижения и награди на Джони Бенч

От 1968 до 1980 г. и отново през 1983 г. той е член на отбора на звездите 14 пъти. Той е печелил Световните серии два пъти. През 1975 и 1976 г. неговият отбор печели. През 1976 г. той е обявен за MVP на Световните серии. От 1968 до 1977 г. той е десеткратен носител на наградата 'Златна ръкавица'. Той беше въведен в Залата на славата на Червените в Синсинати и Залата на славата на бейзбола през 1989 г.

Нетната стойност на Джони Бенч през 2022 г

Нетната стойност на Джони Бенч се оценява на 6 милиона долара към октомври 2022 г. Той е прекарал целия си живот в професионален бейзбол и по този начин е извлякъл по-голямата част от ползите от играта. Той също така е имал различни спонсорски сделки с големи марки. Тези марки също са му платили добре, което е увеличило състоянието му.

Бейзболната легенда Джони Бенч е добре позната фигура в Съединените щати и е смятан за най-великия играч на Синсинати Редс. Той работи усилено, за да постигне слава и не можем да му благодарим достатъчно за приноса му към спорта и забавленията ни.

Джони Бенч Съпруга, брак

Джони Бенч има четири жени в живота си. През 1975 г., точно преди началото на сезона, той се жени за първата си съпруга Вики Чесър. Тя беше модел за паста за зъби. Те разбраха, че са несъвместими скоро след брака си и се разведоха в края на сезона. Съюзът им продължи 13 месеца. През декември 1987 г. се жени за втората си съпруга. Лаура Цвиковски беше модел, както и инструктор по аеробика. Те имаха син на име Боби Бингър Бенч заедно.

Двамата споделят попечителството над сина си след развода си през 1995 г. През 1997 г. той се жени за трети път. Той се ожени с Елизабет Бентън. След като открива, че тя е свързана с много хора, той подава молба за развод през 2000 г. През 2004 г. той се жени повторно. Той се жени за Лорън Байоки в четвъртия си брак. По това време тя е на 31 години. Джъстин и Джош бяха двамата им сина. Той се разведе с нея, когато разбра, че тя няма да го придружи до Флорида. Той получи попечителството над синовете си.

Популярни Публикации