Кой е Джонатан Рис Майерс? Wiki, възраст, височина, приятелка, нетно състояние, етническа принадлежност

Джонатан Рис Майерс е ирландски актьор, най-известен с ролята си на епископ Хеймунд в хитовия телевизионен сериал „Викинги“. Той се появява в много филми и се е утвърдил в кариерата си. Michael Collins, Velvet Goldmine, Bend It Like Beckham, Alexander, Match Point, The Mortal Instruments: City of Bones, Stonewall, Damascus Cover и много други са сред добре познатите му филми.

Освен това работи за Hugo Boss и прави реклами за компанията. Той също така е служил на общността, като е бил доброволец за организации като фондация Hope, Barretstown и други.

Бързи факти

Празнувано име: Джонатан Рис Майерс
Истинско име/пълно име: Джонатан Майкъл Франсис О’Кийф
Пол: Мъжки
Възраст: 45 години
Рождена дата: 27 юли 1977 г
Родно място: Дъблин, Ирландия
националност: ирландски
Височина: 1,7 м
Тегло: 88 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Мара Лейн (m.2016)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Wolf Rhys Meyers)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Джонатан Рис Майерс гей ли е?: не
Професия: актьор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 20 милиона долара

Биография на Джонатан Рис Майерс

Джонатан Майкъл Франсис О’Кийф е роден на 27 юли 1977 г. в Дъблин, Ирландия. Джералдин Майърс и Джон О’Кийф бяха имената на майка му. Бащата на Майерс беше фолклорен музикант и семейството се премести в Кънтри Корк, където той израсна. Той има трима братя, които следват стъпките на баща си и преследват музиката като кариера. Той беше римокатолик, който посещаваше училище за християнски братя в Северния манастир, училище за момчета.Тъй като беше католическо училище, имаше някои строги правила, които Джонатан често нарушаваше. В резултат на зачестилите отсъствия от часовете е изключен от училище. След това започва работа в избирателни кабини, което привлича вниманието на кастинг агент за филма „Войната на бутоните“. Поканен е на прослушване, но не е приет. Кастинг агентите, от друга страна, го насърчиха да преследва актьорска кариера като кариера.

Възраст, височина, тегло на Джонатан Рис Майерс

Джонатан Рис Майерс е роден на 27 юли 1977 г. Към 2022 г. е на 45 години. Висок е 1,7 м и тежи 88 кг.

  Джонатан Рис Майерс

Джонатан Рис Майерс

кариера

Той се появява в редица филми през цялата си кариера. Човек без значение, Езикът убиец, Майкъл Колинс, Кадифена златна мина, Гувернантката, Племето, Загубата на сексуална невинност, Тит, Заплетени, Щастлив сега, Огъни се като Бекъм, Тесерактът, Александър, Мач Пойнт, Мисията невъзможна III, August Rush, Shelter, Stonewall, The Shadow Effect, Damascus Cover, Awake и Altitude са няколко примера.

Той може да бъде видян и в Самсон и Далила, Лъвът през зимата, Елвис, Тюдорите, Дракула, Корени, Викинги, Горменгаст и Великолепните Амбърсън, наред с други предавания.

Той участва с песните Tumbling Down, Baby’s on Fire, Break, This Time, Something Inside и Moondance към филмите Velvet Goldmine и August Rush.

Постижения и награди на Джонатан Рис Майерс

Печели наградата за най-добър млад обещаващ актьор на филмовия фестивал във Венеция през 2002 г. за сериала „Великолепните Амбърсън“, наградата за най-добър актьор в минисериал на наградите Satellite през 2015 г. за сериала „Елвис“, наградата за най-добър дебютант на филмовия фестивал в Кан през 2015 г. 2005 г. за Match Point, наградата за най-добър актьор на телевизионния фестивал в Монте Карло през 2008 г. за The Tudors и наградата за най-добър актьор на филмовия фестивал в Манчестър през 2018 г. за Damascus Cover.

Нетното състояние на Джонатан Рис Майерс през 2022 г

Нетното състояние на Джонатан Рис Майерс е 20 милиона долара към октомври 2022 г . В кариерата си той се е появявал в множество филми и телевизионни сериали и е получавал множество отличия и награди за многостранната си актьорска игра. Той е законният собственик на 20-те милиона долара, които спечели с упорит труд и талант.

Джонатан Рис Майърс е талантлив ирландски актьор, който накара ирландската общност да се гордее със своя талант и отдаденост. Отначало се бореше с алкохолизма, но го преодоля и се върна по-силен. Хората искат да виждат повече от него, защото той е много талантлив актьор.

Приятелка на Джонатан Рис Майерс, запознанства

Джонатан имаше проблем с алкохола и в резултат на това той създаде много проблеми и направи заглавия за неприятността си. През 2007 г. се лекува от алкохолизъм. В интервю през 2018 г. той заяви, че вече е трезвен и много се срамува от действията си, докато е пиян.

Джонатан се изправи пред голяма трагедия, когато майка му почина през ноември 2007 г., докато страдаше от болест, която никой от членовете на семейството не беше разкрил.

Рис имаше връзки с Тони Колет и Рийна Хамър. Но Мара Лейн, за която се ожени през 2016 г., напълно завладя сърцето му и те скоро бяха благословени с дете, Улф Рис Майерс, през декември 2016 г.

Популярни Публикации