Кой е Джон Сонмез? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, етническа принадлежност

Джон Сонмез е собственик на бизнес от Сан Диего, Калифорния, Съединени американски щати. Той имаше забележителна кариера в различни организации, преди да стане предприемач и да стартира собствена компания.

Той управлява два бизнеса под своето знаме и е основал и управлявал компании като Simple Programmer и Bulldog Mindset. Освен това той е мотивационен лектор и лайф коуч.

Бързи факти

Празнувано име: Джон Сонмез
Истинско име/пълно име: Джон Сонмез
Пол: Мъжки
Възраст: 34 години
Рождена дата: 3 юни 1988 г
Родно място: Сан Диего, Америка
националност: американски
Височина: 1,88 м
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): не
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): N/A
Джон Сонмез гей ли е?: не
Професия: Предприемач, мотивационен оратор, лайф коуч
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Биография на Джон Сонмез

Джон Сонмез е много личен човек, който никога не е разкривал подробности за детството, родителите или семейството си пред обществеността. В резултат на това не можем да предоставим никаква информация.Но ние знаем, че той е получил бакалавърската си степен в Американския колеж по компютърни и информационни науки, където учи от 2001 до 2004 г. През това време той завършва Американския колеж по компютърни и информационни науки със степен бакалавър по наука.

Джон Сонмез Възраст, височина, тегло

Джон Сонмез е роден на 3 юни 1988 г. и към 2022 г. е на 34 години. Висок е 1,88 м и тежи 75 кг.

  Джон Сонмез

Джон Сонмез

кариера

Професионалната му кариера започва през 2001 г., когато започва работа за Net Charge като разработчик на приложения. Той се присъединява към Macro4 през 2002 г. Той работи като архитект на решения, като анализира изискванията на клиентите и разработва и проектира езика за програмиране C++, наред с други неща.

През 2003 г. той се присъединява към известната Hewlett Packard като разработчик (технически ръководител). Той е работил като старши софтуерен инженер за няколко компании през следващите няколко години, включително M2M Communications от 2006 до 2007 г. и TrackAboutInc от 2010 до 2013 г.

От 2008 г. до 2010 г. той работи като старши разработчик на софтуер за Министерството на здравеопазването и социалните грижи на Айдахо.

От 2013 г. до 2015 г. той е домакин на GetUp и Code Podcast. Той стана предприемач, след като се оттегли от корпоративния живот. SimpleProgrammer.com беше първото му начинание.

Това беше най-големият блог за програмисти в интернет по това време. Bulldog Mindset, втората му компания, е основана през 2018 г. Целта на тази компания е да даде възможност на умовете на хората и да ги живее и трансформира, така че да могат да достигнат пълния си потенциал в живота.

Освен това е лайф коуч и мотивационен лектор. Той също така е автор на две най-продавани книги, The Complete Software Developers Guide и Soft Skills: The Software Developers Life Manual.

Постижения и награди на Джон Сонмез

Той има блестяща кариера и е имал прекрасната възможност да работи на различни нива, започвайки като служител в големи корпорации и в крайна сметка основавайки собствен бизнес.

Да бъдеш предприемач, особено успешен, е значително постижение само по себе си. Той не само управлява успешно една организация, но и успешно управлява две отделни организации. Това е значимо постижение за професионалната му кариера.

Той получи наградата MVP, докато работеше в Microsoft през 2015 г. (Най-ценен професионалист). Освен това неговият подкаст беше номиниран за най-добър цялостен подкаст в кръг 2 на наградата за подкаст за разработчици през 2016 г.

Неговата книга, The Complete Software Developer’s Career Guide, се издигна до върха на списъка с бестселъри на Amazon.

Нетната стойност на Джон Сонмез през 2022 г

През дългата си професионална кариера той е имал възможността да работи и да печели в различни индустрии. От звезден служител за големи корпорации до основаване и успешно управление на собствен бизнес.

Той увеличи значително нетната си стойност, като направи цялата тази година. Според източници приблизителната му нетна стойност през 2019 г. е била 2,5 милиона долара, която се е увеличила с 20% през следващата година до 3 милиона долара. През 2021 г. нетното състояние се е увеличило с 16,67%, достигайки 3,5 милиона долара.

А през 2022 г. неговото нетно състояние се е увеличило с 14,28 процента, достигайки зашеметяващите 5 милиона долара към юни 2022 г. Чрез тази статия се опитахме да разгледаме живота и работата на Джон Сонмез, започвайки със скромно начало на работа в корпоративни офиси и напредвайки за създаване на собствен бизнес. Можем да видим от работата му, че той също помага на другите да постигнат по-голям успех в живота. Освен това той е автор на бестселъри.

Джон Сонмез Съпруга, брак

За съжаление, той не е споделил никакви подробности за личния си живот публично, точно както не е споделил никакви подробности за ранния си живот. Но ние знаем, че той обича да бяга маратон и в момента живее в Сан Диего, Калифорния, САЩ. Освен това не успяхме да намерим допълнителна информация по темата.

Популярни Публикации