Кой е Джон Нетълс? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Джон Нетълс е добре известен и харесван с основните си изпълнения в дългогодишните телевизионни програми Bergerac и Midsomer Murders. През цялата си актьорска кариера той се появява в много сериали.

Бързи факти

Празнувано име: Джон Нетълс
Истинско име/пълно име: Джон Вивиан Дръмонд Нетълс
Пол: Мъжки
Възраст: 48 години
Рождена дата: 11 октомври 1973 г
Родно място: Сейнт Остел, Корнуол, Англия
националност: британски
Височина: 1,78 м
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Катрин Сийли
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Ема Мартинс)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Джон Нетълс гей ли е? не
Професия: Актьор, Писател
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 12 милиона долара

Биография на Джон Нетълс

Джон Вивиан Дръмонд Нетълс е роден на 11 октомври 1943 г. в Сейнт Остел, Корнуол. Майка му, която е от ирландски произход и работи като медицинска сестра, го ражда, докато работи във Великобритания по време на Втората световна война. Джон Нетълс е осиновен в ранна детска възраст от дърводелеца Ерик Нетълс и съпругата му Елси.

Джон Нетълс посещава гимназията St. Austell, за да продължи образованието си. Продължава академичното си обучение през 1962 г. в университета в Саутхемптън, където учи история и философия. След като завършва университета, той се присъединява към Royal Court Theatre, защото се занимава с актьорство, когато е студент там.Възраст, височина и тегло на Джон Нетълс

Джон Нетълс е роден на 11 октомври 1943 г. Той е на 78 години към 2022 г. Висок е 1,78 метра и тежи 75 килограма.

  Джон Нетълс

Джон Нетълс

кариера

Кариерата на Джон Вивиан Дръмонд Нетълс започва на сцената, когато той участва в Манчестърската постановка на Хамлет в университетския театър. Актьорът Джон Вивиан Дръмонд Нетълс се появява в широка гама от телевизионни сериали за много дълъг период от време. Джон Нетълс играе и играе в различни филми, телевизионни предавания и пиеси за известно време, но той е най-известен с главните си роли в дългогодишните телевизионни сериали Bergerac и Midsomer Murders.

В допълнение, той играе Иън Макензи в телевизионния сериал A Family at War от 1971 до 1972 г. Той играе Пол в телевизионния сериал Liver Birds от 1972 г. до 1976 г. Десет години, от 1981 г. до 1991 г., видя Джон Нетълс като Джим Бержерак в Серия Бержерак. Джон Вивиан Дръмонд Нетълс изигра главния инспектор Том Барнаби в сериала на BBC Midsomer Murders за общо 14 години, от 1997 до 2011 г. Джон Нетълс изигра Рей Пенвенен в телевизионния сериал Poldark от 2016 до 2017 г. От 1996 до 2005 г. той предостави разказа за документалната поредица на BBC Airport.

Нетната стойност на Джон Нетълс

Доходите на Джон Вивиан Дръмонд Нетълс все още не са известни или все още не са оповестени, но към октомври 2022 г. той имаше нетна стойност от 12 милиона долара. По-голямата част от парите на Джон Нетълс идват от доходоносната му работа като актьор и писател. Джон е печелил множество престижни актьорски отличия и е дългогодишна звезда в хитови телевизионни предавания. Общата му нетна стойност също се е увеличила леко в резултат на наградите, които е получил.

Джон Вивиан Дръмонд Нетълс има живот, който е разнообразен по много начини. Въпреки че е бил отгледан от други родители, след като е бил осиновен в ранна възраст, противно на това, което много хора могат да си помислят, той всъщност е роден от първоначалната си майка. От друга страна, той успя да преследва страстта си и целите на живота си въпреки ранните си трудности. Следва актьорството, след като открива и осъзнава своите актьорски умения и през годините се развива в брилянтен актьор.

Съпруга на Джон Нетълс, брак

Джон Вивиан Дръмонд Нетълс и Джойс се ожениха през 1966 г. През 1970 г. двойката посрещна дъщеря на име Ема Мартинс. По-късно Ема Мартинс и Джон Нетълс пътуват до Джърси. Разводът на Джон Нетълс от съпругата му Джойс се състоя през 1979 г. Той се ожени за Катрин Сийли, втората му съпруга, в Ившам, Уорчестършир през юли 1995 г.

Популярни Публикации