Кой е Джон Малкович? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Джон Малкович е Джон Гавин Малкович. Тази американска филмова звезда, която има роли в над 70 филма, обича модата и стила. Тази звезда е добре известна с ролите си в различни филми, включително Empire of the Sun, In the Line of Fire, Places in the Heart и други.

Бързи факти

Празнувано име: Джон Малкович
Истинско име/пълно име: Джон Гавин Малкович
Пол: Мъжки
Възраст: 68 години
Рождена дата: 9 декември 1953 г
Родно място: Кристофър, Илинойс, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,83 м
Тегло: 78 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруга/съпруга (име): Глен Хедли; (м. 1982; див. 1988)
деца: Да (Амандин Малкович, Лоуи Малкович)
Запознанства/приятелка
(Име):
Да (Николета Пейрон (1989–)
Професия: Американски актьор, продуцент и моден дизайнер
Нетно състояние през 2022 г.: 60 милиона долара

Биография на Джон Малкович

Джон Малкович е роден на 9 декември 1953 г. Кристофър, Илинойс, в Съединените щати, е мястото, където е роден. В ранните години от живота си той живее близо до огромно имение в Бентън, Илинойс. Тогава техен съсед беше известният баскетболист Дъг Колинс. Джо Ан и Даниел Леон Малкович са родителите на Джон.

Джо беше собственик на Outdoor Illinois и Benton Evening News, а Даниел работеше като директор и издател на списанието. Заедно с четиримата му братя и сестри те споделяха дом.Малкович се записва в началното училище Логан и по-късно отива в гимназията Уебстър. Джон се прехвърля в Benson Consolidated School в резултат на различни трудности. Всеки можеше да види колко много обича да снима по време на гимназията.

Преди да напусне държавния университет на Илинойс, където следва бакалавърска степен по театър, Джон посещава университета на Източен Илинойс. Той беше женен за Глен Хедли в продължение на шест години в първия си съюз. Джон за първи път срещна Николета Пейран, настоящата му съпруга, след развода. Лоури и Амандин, близнаците на двойката, са родени.

  Джон Малкович

Джон Малкович

Възраст, височина, тегло на Джон Малкович

Джон Малкович е роден на 9 декември 1953 г.; Той е на 68 години към 2022 г. Тежи 78 кг и е висок 1,83 м.

кариера

Като малко дете Джон Малкович започва своята актьорска кариера. Присъединявайки се към Steppenwolf Theatre Company през 1976 г., когато си сътрудничи с Глен Хедли, Джоан Алън и Гари Сънрайз, Джон убива голяма риба. Той спечели няколко признания и отличия за изявите си в различни филми, така че следващите години бяха фантастични. Той спечели награда за филма си от 1980 г. Истински запад. До 1984 г., когато режисира филма Balm in Gilead, който му носи две награди, той продължава да играе в други филми.

Джон е водещ на Saturday Night Live от края на 80-те до началото на 90-те години. Играта на Рипли, Трансформърс, RED, Dragon, Secretariat и други филми бяха сред другите. Джон започва да се занимава с моден дизайн през 2000 г. и създава лейбъл, известен като Mrs. Mudd.

Създава линия за облекло, която получава широко признание. Малкович е участвал в няколко музикални клипа и видео игри. Напоследък се снима в много филми и е работил като режисьор и продуцент. Отдадеността и усилията са допринесли за нетната стойност на Джон Малкович.

Награди и успехи

Джон Малкович постигна значителен напредък във филмовата, продуцентската и модната индустрия. Цялата му работа спечели огромно световно признание и той беше номиниран и спечели няколко отличия. Тези отличия включват седем награди на Асоциацията на филмовите критици, една награда Еми, една награда Globe de Cristal и една награда на National Board of Review. Нетната му стойност се е увеличила в резултат на всички тези отличия.

Нетното състояние на Джон Малкович през 2022 г

на Джон Малкович нетното състояние е 60 милиона долара към юли 2022 г. Нетното му състояние е повлияно от всичките му актьорски, продуцентски, режисьорски и модни постижения. Той има нетна стойност от 60 милиона долара в резултат на цялата работа, която е свършил.

Във всички на Джон Малкович бизнес през живота си, той е работил до върха. Малкович е активен повече от 40 години и е постигнал голям успех. Много хора се учат от неговия пример да бъдат упорити и фокусирани върху лазера да получат всичко, което искат.

Популярни Публикации