Кой е Джон Асараф? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Предприемачът, експерт по растеж на бизнеса, филантроп и международен лектор Джон Асараф е един от водещите световни експерти по поведение и мислене и е помогнал на хиляди хора да преодолеят умствени и емоционални пречки и да постигнат целите си. Освен това той е най-продаваният автор на New York Times. Той също така се появява в документалния филм The Secret през 2006 г.

Бързи факти

Празнувано име: Джон Асараф
Истинско име/пълно име: Джон Асараф
Пол: Мъжки
Възраст: 61 години
Рождена дата: 1 януари 1961 г
Родно място: Тел-Авив Яфо, Израел
националност: канадско-израелски
Височина: 1,8 м
Тегло: 83 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Мария Асараф
Деца/деца (син и дъщеря): неизвестен
Запознанства/приятелка (име): N/A
Джон Асараф гей ли е?: не
Професия: Предприемач, международен лектор
Заплата: 500 000 долара
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара

Биография на Джон Асараф

Джон Асараф е роден в израелския град Тел-Авив Яфо. Семейството му имигрира в Канада, когато той е на шест години и се установява в големия град Монреал. Тъй като градът беше френскоговорящ, Джон трябваше да научи и английски, и френски по време на престоя си, което се оказа трудно за него.

В допълнение към езиковата бариера и лошото здраве, той често е бил тормозен и тормозен от своите съученици и учители. Това кара самочувствието му да пада рязко и той се озовава със зла група деца. Когато родителите му разбраха, те го изпратиха да работи в еврейско читалище, където той прекарваше вечерите си, слушайки богати, утвърдени хора да говорят за своите успешни истории и живот.Когато Джон беше на 19 години, той се премести в Торонто, Онтарио, и започна да живее с брат си. Там той е наставляван от успешен бизнесмен.

Джон Асараф Възраст, височина, тегло

Джон Асараф е роден на 1 януари 1961 г. и към 2022 г. е на 61 години. Висок е 1,8 метра и тежи 83 килограма.

  Джон Асараф

Джон Асараф

кариера

Джон Асараф започва да работи с менторите си в средата на двадесетте и основава компанията си Bamboo.com в средата на тридесетте. През първите 14 месеца компанията направи повече от 8 милиона долара. По-късно беше обединен с Ipex.com. Неговите познания и ефективност в растежа на бизнеса бързо стават добре известни и компании от и извън Съединените щати търсят неговата помощ. Той е бил председател на бордовете на директорите на много компании по света.

Той е помагал на множество фирми за недвижими имоти да печелят комисионни над 100 милиона долара годишно. Джон основа NeuroGym (известен преди като PraxisNow), на който той е основател и главен изпълнителен директор. Компанията инвестира в научноизследователска и развойна дейност (R&D) и е разработила някои от най-ефективните инструменти за програмиране и преквалификация на мозъка в света. Неговите продукти са предназначени не само за предприемачи и собственици на бизнес, но и за обикновения човек.

Джон Асараф също е написал няколко книги и се е появявал в множество токшоута. Той се появява в документалния филм от 2006 г. The Secret, който включва интервюта с различни публични личности. Асараф също се е появявал в шоуто на Елън Дедженеръс, Лари Кинг на живо, Андерсън Купър 360 и други телевизионни предавания.

Постижения и награди на Джон Асараф

Той е основал пет бизнеса за милиони долари. Изнасял е лекции и е водил семинари по целия свят.

Нетната стойност на Джон Асараф през 2022 г

Нетната стойност на Джон Асараф се оценява на около 2 милиона долара към октомври 2022 г. Две от книгите му са преведени на повече от 35 езика и той е основал пет бизнеса за милиони долари. В момента се занимава със собствен бизнес. Той е основател и главен изпълнителен директор на NeuroGym, компания, която провежда изследвания на мозъка и невронауки.

Въпреки че заплатата на изпълнителния директор на компанията не се разкрива, се смята, че той печели повече от 500 000 долара на месец. Той също така помага на други амбициозни предприемачи да създадат успешен бизнес. Той е наставлявал множество студенти и предприемачи от цял ​​свят. Той и семейството му в момента живеят в Лос Анджелис, Калифорния.

Той е успешен изследовател на съзнанието и социален влиятел, който е харесван и уважаван от своите ученици и фенове поради своята земна личност. Той е мил човек, който се опитва да помогне на другите, като черпи от своя житейски опит.

Джон Асараф Съпруга, брак

През последните пет десетилетия Джон Асараф е женен за Мария Миддоу Асараф, от която има син.

Популярни Публикации