Кой е Джоел Биерверт от Острова на любовта, САЩ?

Остров на любовта САЩ Сега сезон 4 предоставя на феновете много драма и удоволствие. В допълнение към материала, нова бомба, наречена Joel Bierwert, е на път да промени динамиката във вилата. Кат и Наджа, които се присъединиха към вилата няколко дни преди Casa Amor, бяха последните бомби, които се появиха в програмата. Междувременно феновете виждат много нови лица в програмата и Джоел ще бъде едно от тях. Джоел е професионален модел от Нортхемптън, Масачузетс, който е на 27 години. Той ще се появи в Love Island USA Сезон 4 Епизод 26 на Peacock във вторник, 16 август 2022 г., в 21:00 ET.

Джоел Биерверт от Love Island САЩ е заварчик и фабрикант по професия.

Последното шокиращо разкритие от Острова на любовта, САЩ, Джоел Биерверт е много талантлива личност. Освен професионален модел той е шампион по плуване, професионален културист, фитнес треньор и заварчик/производител. Джоел спечели множество отличия и медали в състезания по плуване в гимназията. Докато посещава гимназия Нортхемптън в Масачузетс, той е избран за спортист на годината в категорията мъже по плуване и гмуркане.

 Джоел БиервертЗапочва работа като заварчик и производител в Salmon Studios, след като завършва университета Auburn със степен по професионално авиационно летене. Джоел също се е състезавал в множество състезания по бодибилдинг, според страницата му в Instagram. Той произхожда от плувно семейство, според уебсайта на неговия университет. Баща му Луи Биерверт беше плувец в MIT, а майка му Ким Биерверт беше гмуркач в колежа. Линдзи, сестрата на Джоел, е плувкиня в Hartwick College. Междувременно Джоел се готви да удиви момичетата в сезон 4 на Love Island USA.

Настоящите двойки и отделни хора на Love Island USA Season 4

Много неща се промениха на Love Island USA 2022 след Casa Amor. Феновете бяха ужасени, когато Исая се върна във вилата с Фийби, намеквайки, че е изоставил Сидни. В предишния епизод той беше показан да се бори, за да си върне Сидни, след като осъзна, че е направил ужасна грешка. Фийби, от друга страна, прекрати връзката си с Исая и започна да излиза с Чаз. Последният се върна в имота с Бела, най-добрата приятелка на Фийби. Следващият епизод ще илюстрира как Фийби се справя с преминаването от един любовен триъгълник към друг.

 Джоел Биерверт

Исая и Фийби все още остават двойка в програмата, въпреки промяната в динамиката на отношенията, поне до следващото повторно свързване. Чаз-Бела, Джаред-Чанс, Тими-Зита и Кортни-Чад са сред оцелелите двойки. Ник също беше взет от Casa Amor от Nadjha, но тя промени решението си, след като видя любовника си Джеф да се връща сам в курорта. В резултат на това Ник напусна програмата в неделя. Деб имаше връзка с Кайл от Casa Amor, но той беше върнат у дома по лични причини. В резултат на това тя се свърза отново с предишния си партньор Джеси. Междувременно Сидни и Кат са необвързани във вилата. Само времето ще покаже дали новата бомба Джоел ще намери идеалната половинка или ще излезе сам.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Love Island (@loveislandusa)

Популярни Публикации