Кой е Джоалин Лукамаа? Нетно състояние, биография, възраст, гадже

Джоалин Лукамаа е популярна личност в социалните медии и млада финландска танцьорка, певица и модел. Тя стана известна, след като беше избрана за член на Now United. Тя е добре позната звезда в Instagram и TikTok.

Now United е международна тийнейджърска поп музикална група, основана от Саймън Фулър, създателят на Spice Girls, American Idol и много други забележителни проекти. Тази група е създадена през 2017 г. с 14 члена (всички от различни страни), но сега има 18 члена, като Joalin е избран да представлява Финландия.

Бързи факти

Истинско пълно име Джоалин Лукамаа.
Други имена Живей, София
Професия Танцьорка, певица и модел.
Известен за Сега обединени (поп музикална група).
Възраст (към 2021 г.) 19 годишен.
рожден ден 12 юли 2001 г.
Зодия Рак.
Място на раждане Турку, югоизточно от Финландия.
Националност финландски.
Познат език фински, испански и английски.
Семейно положение Неженен.
Височина (прибл.) Във футове и инчове : 5′ 3″
Тегло В килограми: 50 кг.
Цвят на косата Рус.
Цвят на очите Син.

Биография на Джоалин Лукамаа

Joalin Loukamaa е роден на 12 юли, Joalin е роден. Нейната година на раждане е 2001 г., така че тя е на 19 години към 2020 г. и ще навърши 20 години много скоро през 2021 г. Тя е родена във Финландия, но се премества в Мексико с майка си, когато е дете.В момента Джоалин живее във Финландия със семейството си в апартамента си. Тя е емоционална, чувствителна и дълбоко загрижена за членовете на семейството си, защото е родена със знака рак. Винаги е обичала да танцува и пее и започва да се учи да танцува, когато е дете.

Джоалин израства във Финландия с майка си Йохана Лукамаа, а след това се премества в Мексико с майка си, когато е на 10 години, където среща втория си баща Хосе. Майка й и вторият й баща имат две деца, Джиана, момиче, и Ян, момче. Родителите й са танцьори, които ръководят танцова академия в Мексико.

Родителите и братята и сестрите на Джоалин могат да се видят в нейните видеоклипове в YouTube: Зад кулисите + родителите ми реагират на предимствата (380 000 показвания), 4-годишният ми брат ме гримира за Хелоуин (44 000 показвания) и сестра ми прави моя грим за Хелоуин ( 44k показвания) (71K показвания). Тя е отдадена и близка на семейството си.

 Джоалин Лукамаа

Joalin Loukamaa (Източник: Pinterest)

Кариера на Джоалин Лукамаа

През 2017 г. агенция за модели търси мексикански момичета за работа по проекта на Саймън Фулър. Те търсеха членове от различни страни за международен конкурс за поп групи и Джоалин, въпреки че беше финландец, веднага изпрати снимки и видеоклипове и беше избран, след като беше поканен за прослушване.

Хоалин Лукамаа от Мексико се състезава на международните финали в Лос Анджелис. Саймън открива лъжата на Джоалин за нейната националност и вместо да й крещи, я избира да представлява Финландия. Джоалин беше избран за Now United по този начин.

Първият музикален видеоклип на Now United, озаглавен Summer in the City, беше пуснат на 5 декември 2017 г. Оттогава те пуснаха множество видеоклипове, всички от които са достъпни в канала Now United в YouTube (3,8 милиона абонати).

Лукамаа стана известна, след като нейният избор беше публично достояние. Потърсили я и за работа като модел. Тя също се появява в музикални видеоклипове на Хари Стайлс и Робин Пакален.

Джоалин също е добре позната личност в социалните медии. Тя има над 2,3 милиона последователи в TikTok, където публикува своите танцуващи и забавни видеоклипове. Нейният едноименен канал в YouTube има над 491 хиляди абонати. В своя канал тя е публикувала редица влогове, видеоклипове за пътувания и видеоклипове, подходящи за семейството. С 1,3 милиона гледания най-популярният й видеоклип в канала й е – What is in the box.

Тя се присъедини към Twitter през август 2017 г. и в момента има 636,2 хиляди последователи. Joalin Loukamaa е чест потребител на Instagram и Facebook. Нейният акаунт в Instagram има приблизително 3,5 милиона последователи и 130 публикации, докато нейният акаунт във Facebook има 199K последователи. В сътрудничество с Hermandia тя пусна своя собствена линия бижута J01. Нейните бижута са достъпни за закупуване в личния й блог.

Джоалин Лукама Нетуърт

Нетното състояние на Джоалин Лукамаа е около 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Факти

 • Джоалин е родена във Финландия, но тя и майка й по-късно се преместват в Мексико, където се запознава с втория си баща.
 • Тя е много спяща, която може да заспи по всяко време и на всяко място.
 • Когато е на три години, тя се записва в първия си клас по танци.
 • Най-много съжалява, че се интересува от мнението на другите.
 • Тя обича да пътува и е планирала пътувания до Италия, Хавай, Маями, Париж и Филипините.
 • Любимото й занимание е да прекарва време със семейството и приятелите си.
 • Joalin Loukamaa се стреми да работи в танцов филм.
 • Научила е брейк от втория си баща, с когото са много близки.
 • Тя говори в съня си и дори крещи на моменти.
 • Любимият й цвят е тъмно зелено.
 • Тя е обсебена от сериала Еуфория и го е гледала четири пъти след премиерата му.
 • Обича сирене и пиле, но презира лука под всякаква форма.
 • Лукамаа се страхува от игли.
 • Към 2021 г. тя е посетила 24 държави.

Популярни Публикации