Кой е Джо Пантолиано? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Джоузеф Питър Пантолиано (роден на 12 септември 1951 г.) е характерен актьор от Съединените щати, който се е появявал в над 150 филма, телевизионни предавания и сценични продукции.

Бързи факти

Празнувано име: Джо Пантолиано
Истинско име/пълно име: Джо Питър Пантолиано
Пол: Мъжки
Възраст: 70 години
Рождена дата: 12 септември 1951 г
Родно място: Хобокен, Ню Джърси, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,76м
Тегло: 74 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Нанси Шепърд
Деца/деца (син и дъщеря): (Мишел, Изабела, Даниела, Марко, Мелъди и Боби)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Джо Пантолиано гей ли е?: не
Професия: актьор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 10 милиона долара

Биография на Джо Пантолиано

Джо Пантолиано е добре известен актьор, който се е появявал в множество телевизионни предавания и филми. Джо Питър Пантолиано, по-известен като Джо Пантоли, е роден на 12 септември 1951 г. в Хобокен, Ню Джърси, САЩ. Джо Пантолиано е син на Мери и Доминик Пантолиано.

Джо Пантолиано завършва гимназията Cliffside Park. Той, от друга страна, се бореше академично поради дислексията си. Джо продължава да учи в HB Studio, където се среща с известни актьори като Хърбърт Бергхоф.Джо Пантолиано Възраст, височина, тегло

Джо Питър Пантолиано е роден на 12 септември, от днес, 9 юли 2022 г., е на 70 години. Висок е 1,76 метра и тежи 74 килограма.

  Джо Пантолиано

Джо Пантолиано

кариера

Джо Пантолиано става известен след появата си в комедията Risky Business. Джо стана известен след превъплъщението на злодея Франсис Фратели в The Goonies и Cypher в The Matrix, което го изстреля до звезда през 1999 г. Джо спечели Primetime Emmy за ролята си на Ралф Чифарето в The Sopranos. Джо става известен, след като се появява в Матрицата.

Джо Пантолиано също е публикуван автор. Asylum: Hollywood Tales From My Great Depression, Brain Dis-Ease, Recovery, and Being My Mother’s Son, and Who’s Sorry Now: The True Story of a Stand-up Guy са част от неговите мемоари. В Убежището той говори за своите зависимости към алкохола, храната и секса. След като беше диагностициран с клинична депресия, Джо написа това.

Джо се е появявал в редица филми и телевизионни предавания. Той е играл капитан Конрад Хауърд в „Лоши момчета“, „Лоши момчета II“ и „Лоши момчета за цял живот“, както и измамения мафиот Цезар в „Обвързан“, измамен обезпечител в комедията „Среднощно бягане“ и заместник-маршал на САЩ Космо Ренфро в Беглецът.

През 2012 г. Джо Пантолиано играе ролята на ексцентричния заложник Осуалд ​​Осуалд ​​в Wendy Mass. На следващата година играе Йоги Бера в бродуейската продукция на Bronx Bombers, но трябва да напусне поради някои недоразумения.

Джо Пантолиано влезе вместо Стенли Тучи в постановката на Бродуей на Франки и Джони в Clair de Lune. Джо се е снимал в над 155 филма и телевизионни сериала, което го прави успешен актьор.

Постижения и награди на Джо Пантолиано

Джо Пантолиано се появява в редица филми и телевизионни сериали, което допълва списъка му с постижения. През 2003 г. той получава наградата Primetime Emmy за изключителен поддържащ актьор в драматичен сериал за работата си по „Семейство Сопрано“. Заедно с това, той е номиниран за множество награди през предишните години, включително за най-добро представяне на ансамбъл в драматичен сериал през 2002 и 2004 г. на наградите на Гилдията на актьорите. Той е номиниран за няколко награди през 1997 г., включително наградите Сатурн за най-добър актьор в поддържаща роля и Асоциацията на телевизионните критици за индивидуални постижения в драмата.

Нетната стойност на Джо Пантолиано през 2022 г

Нетната стойност на Джо Питър Пантолиано се оценява на около 10 милиона долара към юли 2022 г. Заплатата му все още не е оповестена публично. Нетната му стойност обаче е невярна. Джо прави много пари от актьорството и филми като Матрицата и Лоши момчета II му спечелиха много пари, така че нетната му стойност може да бъде повече от 10 милиона долара. Има много различни оценки на нетната му стойност, но всички те са неточни, защото той предпочита да пази личния си живот в тайна от медиите. Другите му материални притежания и инвестиции също не са публично известни.

Джо Питър Пантолиано е невероятен актьор, който преодолява своята дислексия и преследва своята страст и талант. Психичните заболявания и пристрастяването не го спират да преследва мечтите си и да действа. Това го отличава и го прави модел за подражание.

Съпруга на Джо Пантолиано, брак

Джо Пантолиано е женен за бившия модел Нанси Шепърд. Мишел, Изабела, Даниела, Марко, Мелъди и Боби са шестте деца на двойката. Преди това той беше женен за Морган Кестър, за която се ожени през 1979 г. и за съжаление се разведе през 1985 г.

Джо Пантс се бори с клиничната депресия в продължение на почти десетилетие и каза за това на Националния алианс за психични заболявания. Той обяви това, за да помогне на други, които изпитват подобни проблеми (стигми и психични заболявания). Джо създаде организация с нестопанска цел, наречена No Kidding, Me Too, за да образова широката общественост относно психичните заболявания. Той събра развлекателната индустрия, за да създаде ефективно движение за обучение на обществеността относно психичните заболявания. Джо работи и върху документален филм за психични заболявания.

Джо Пантолиано призна, че сопраните го удрят. Тъй като епизод от „Семейство Сопрано“ беше излъчен по телевизията, жените бяха обсебени от Пантолиано. В отговор той носеше перука, за да избегне публичното признание и признание от феновете. За съжаление, Джо беше блъснат от превозно средство, докато се разхождаше на 1 май 2020 г. Това причини болка в гърдите и сътресение.

Популярни Публикации