Кой е Джо Чърч? Wiki, възраст, партньор, нетно състояние, пол, кариера

Джо Чърч е базиран в Лондон активист и автор. Тя е най-известна с това, че е съпруга на Лиз Кар, известна актриса и комик.

И двамата са привърженици на LGBTQI+, които се подкрепят взаимно. Джо, подобно на Кар, е инвалид и двамата са заедно от 2010 г.

Бързи факти

Пълно име Джо Чърч
Професия Писател, активист
Популярни за Съпругата на Лиз Кар
Възраст (Както през 2022 г.) N/A
Дата на раждане 7 септември
зодия зодия Дева
Родно място Англия
Националност британски
Етническа принадлежност Бяло
Цвят на очите Тъмно кафяво
Партньор Лиз Кар

Jo Church Wiki

7 септември е рожденият ден на Джо. Тя е родена и израснала в Лондон, Англия. В живота и семейството й едва ли има много. Разследват се подробности за нейното образование и личен живот.Джо има тъмнокафяви очи и черна коса. Тя е от кавказки произход и английска националност.

Връзка

Джо придоби известност като съпругата на Лиз Кар, известен комик, активист и актьор. През 2010 г. двойката размени свещени брачни обети. Кар има множествена вродена артрогрипоза от седемгодишна възраст. Тя е в инвалидна количка. Чърч също страда от физически недъг.

Сватбата на Лиз и Джо е наречена A Wheelie Special Wedding. Независимо от личните им проблеми, те винаги са били до един за друг. Джо има акаунт в Instagram, но рядко го актуализира. Ще видите снимки на нея, нейната котка и нейните ежедневни дейности. Тя има почти 400 последователи, всички от които са семейство и приятели.

Чърч има отделен акаунт в Instagram, където публикува снимки на хора в различни настройки. Нейната работа е като забавен фотографски разказ.

кариера

Джо изкарва прехраната си като писател. Тя е сътрудничила на списанието Standard Issue като писател. Авторката е откровена за своята лесбийска сексуалност. Правата на хората с увреждания се насърчават от църквата. Тя е силен защитник на LGBTQI+ общността и глас на тези, които нямат глас.

Джо не изкарва прехраната си като активистка, но изкарва прехраната си като писателка. Тя никога не говори за това как е спечелила пари или колко пари има. Когато го получим, ще актуализираме тези факти.

Любопитни факти

 • Дева е зодия на Джо.
 • Тя има котка за домашен любимец.
 • Тя е поддръжник на LGBTQI общността.
 • Тя е автор.

ЧЗВ

  Кой е Джо Чърч?
  Джо Чърч е лесбийска партньорка на британската актриса Лиз Кар, писателка, Карпентър и активистка на хората с увреждания. На каква възраст е Джо Чърч?
  Точната възраст на Джо не е известна; Рожденият й ден е на 7 септември. Какво е увреждането на Джо Чърч?
  Партньорката на Джо Чърч, Лиз Кар, има заболяване, наречено артрогрипоза мултиплекс вродена, което причинява хипер гъвкавост в ставите. Какво прави Джо Чърч?
  Джо Чърч е писател по професия; Тя пише статии за standardissuemagazine.com. За кого е женена Джо Чърч?
  Джо Чърч се ожени за Лиз Кар през 2010 г. Джо Чърч мъж ли е или жена?
  Джо Чърч е лесбийска партньорка на британската актриса Лиз Кар, писателка, дърводелец и активистка на хората с увреждания.

Популярни Публикации