Кой е Джо Баркър? Ето всичко, което трябва да знаете за него

Джо Баркър е най-известен като отчуждения баща на DMX, номинирания за Грами американски рапър, композитор и актьор. Ърл Симънс, неговият син, става известен под сценичното име DMX.

Бързи факти

Пълно име Джо Баркър
Първо име Джо
Фамилия Баркър
Професия Художник на акварел
Място на раждане елен
Националност американски
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Зодия Лео
Нетна стойност

Джо е художник.

Джо е художник на акварел, който живее във Филаделфия. На четиригодишна възраст той проявява интерес към рисуването с първите си рисунки с пастел на Тайната вечеря. Неговото изкуство е много харесвано и той го продава от дълго време. Неговите акварелни градски снимки се продават на местните панаири.

  Джо Баркър

Джо Баркър (Източник: Google)DMX вече не е жив на тази планета.

На 9 април 2021 г. в болница White Plains, Ню Йорк, почина един от най-популярните и прочувствени рапъри. Той беше първият музикален изпълнител, който постави първите си пет албума на първо място в класацията на Billboard. DMX беше откаран в болницата на 2 април, след като получи сърдечен удар, причинен от свръхдоза d*ug в къщата му. На следващия ден беше в кома. Според проучването смъртта му е причинена от загуба на функциониране на няколко жизненоважни органа, включително белите дробове, черния дроб и бъбреците.

Цялото му семейство беше до него за предсмъртния му дъх, включително годеницата му Дезире Линдстрьом, бившата му съпруга Ташера Симънс и Ядира Борего и майката Арнет Симънс. Той беше на 50 години и баща на петнадесет деца.

Родители в юношеска възраст

По време на юношеството си Джо и неговият спътник Арнет Симънс стават родители. Джо беше само на 18 години, когато стана баща на DMX. Той е роден, когато Арнет е на 19 години. Тя вече имаше двегодишна дъщеря на име Бонита. Предишната връзка на Арнет доведе до раждането на Бонита.

Той изостави детето си на грижите на насилствена майка.

Джо беше далечен баща, който бе пропуснал по-голямата част от възпитанието на сина си. Не искаше да се меси в живота на сина си. Той се премества във Филаделфия, когато DMX е само на седем години, оставяйки го на грижите на физически насилствена майка, която излива гнева и разочарованието си върху DMX. Израснал в бедност, DMX започва да краде, за да живее, което в крайна сметка ескалира, като го вкарва в затвора редовно.

Постепенно той стана толкова смъртоносен, че можеше да убие всеки, който се изпречи на пътя му. Той беше извън контрол на 11-годишна възраст и беше изпратен в Детското селище, поправително училище. По време на 18-те си месеца в академията той усъвършенства уменията си по бийтбокс, а след като се дипломира, си партнира с местния рапър Ready Ron. Той също така придобива навика да пуши c*cack с Ready Ron, което впоследствие се превръща във важна част от живота му. В нуждата си от c*ack той започна да плячкосва и да взема повече. Той беше на 14 години, когато беше затворен. Той насочи гнева си в стихове, които го поддържаха жив и осмисляха живота му. В интервю DMX каза, че обича баща си, въпреки че не винаги присъстваше за него.

Той и съпругата му споделят част от вината за смъртта на сина си.

Тя стана самотна майка, когато Джо изостави жена си и децата си. Предлагаше им физическо насилие и омраза вместо любов и грижа. Неспособността им да бъдат достойни родители навреди на децата им по различни начини. Едно невинно дете, на което родителите му липсваха обич и грижи, беше изоставено.

  Джо Баркър

Джо Баркър (Източник: Google)

Беше преживял агонията на насилствена, пренебрегвана и ужасна майка през младостта си, която го беше отвела по пътя на престъпността и пристрастяването, същата зависимост, която бе отнела живота му днес.

Нетна стойност

Приходите на Джо не са налични. Знаем нетната стойност на покойния му син DMX, който натрупа значително състояние по време на успешната си кариера в края на 90-те и началото на 2000-те години. За съжаление, той обяви фалит през 2013 г., изброявайки 50 000 долара активи и между 1 милион и 10 милиона долара пасиви. Към момента на смъртта му той имаше нетна стойност от минус 1 милион долара към 2021 г.

Популярни Публикации