Кой е Джим Крамър? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Джим Креймър е бил водещ на Mad Money в CNBC. Той управлява хедж фондове и пише книги. Той е един от основателите на TheStreet, Inc. и има множество телевизионни изяви. Креймър основава Action Alerts PLUS и също се занимава с филантропия. Има юридическо образование и е търгувал с акции.

Бързи факти

Празнувано име: Джим Креймър
Истинско име/пълно име: Джеймс Дж. Крамър
Пол: Мъжки
Възраст: 67 години
Рождена дата: 10 февруари 1955 г
Родно място: Уиндмур, Пенсилвания, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,70 м
Тегло: 80 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Лиза Кадет Детуилър (починала 2015), Карен Бакфиш-Олуфсен (починала 1988–2009)
деца: Да (Cece Cramer, Emma Cramer)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Телевизионна личност, писател, актьор, бизнесмен
Нетно състояние през 2022 г.: 110 милиона долара

Биография на Джим Крамър

Родителите на Джеймс Дж. Крамър са Н. Кен и Луиз А. Крам r. На 10 февруари 1955 г. той е роден във Филаделфия, Пенсилвания. Креймър сервираше сладолед на мачовете на Филаделфия Филис като дете.

След като завършва гимназията в град Спрингфийлд, той отива в Харвардския колеж, за да завърши бакалавърското си обучение по правителство. Креймър завършва юридическо училище в Харвард през 1984 г.  Джим Крамър

Джим Крамър

Възраст, височина, тегло на Джим Крамър

Джим Креймър е роден на 10 февруари 1955 г. Той е на 67 години към 2022 г. Висок е 1,70 метра и тежи 80 килограма.

кариера

Джим Креймър е заемал много позиции на начално ниво. След това той започва да сътрудничи на Los Angeles Herald Examiner. След това започва работа за Джери Браун, а преди това е работил за Алън Дершовиц. Работил е като репортер за American Lawyer. От 1985 г. до 2009 г. юридическият му лиценз е отнет поради неплащане на регистрационната такса.

Той е инвеститор на фондовия пазар от студент по право. Мартин Перец му осигури 0 000 и след две години той му донесе печалба от 0 000. Крамър е служил като борсов посредник за Goldman Sachs’ Private Wealth Management през 1984 г.

По-късно Крамър създава хедж фонда Cramer & Co. От 1988 до 2000 г. той е свързан със забавленията. Той основава TheStreet, Inc. заедно с Перец през 1996 г. В момента той работи за компанията като съветник и пазарен анализатор.

Крамър беше домакин на Mad Money с Джим Крамър по CNBC през 2005 г. Заедно с домакинството на Kudlow & Cramer, той също беше домакин на America Now. Той беше водещ на „Истински пари“ на Джим Креймър по радиото и гост-водещ на „Имус сутрин“.

Освен това той се появява в редица телевизионни програми, като Arrested Development и The Martha Stewart Show. Той играе герои във филмите Iron Man и Wall Street: Money Never Sleeps.

Признание и постижения

Джеймс Креймър не е получил чест, но все още е ангажиран с кариерата си и все още е просперираща личност. Той основава TheStreet.com и Action Alerts PLUS с успех.

Нетната стойност на Джим Креймър през 2022 г

На Джим Креймър прогнозираната нетна стойност към октомври 2022 г. е повече от 0 милиона. Работата му като ефективен телевизионен оператор му позволи да натрупа огромни пари. Освен това той основа собствен бизнес и беше в борда. Появява се по радиото и телевизията и се снима във филми. В допълнение към „Връщане към изравняването“ на Джим Крамър, „Забогатявайте внимателно“ на Джим Крамър и „Изповедите на уличен наркоман“, Джим Крамър е плодовит автор.

Една от най-известните телевизионни личности в света е Джим Крамър. Той има много последователи по целия свят, независимо дали е автор на бестселъри или водещ на телевизионни програми. Той основава и хедж фонда Cramer Berkowitz. Джим Креймър е работил с политици и е автор на статии.

Съпруга на Джим Крамър, брак

Първата съпруга на Джим Крамър беше Карън Бакфиш. Двойката се разведе през 2009 г., въпреки че има две дъщери заедно. През април 2015 г. той се жени за Лиза Детуилър. Бившата му съпруга е работила в компания за хедж фондове, а настоящата му съпруга е брокер на недвижими имоти.

Крамър е създателят на тръста Action Alerts PLUS, който той основа. Той беше страна в правен спор с Fox News Channel, който беше решен през 2000 г. Освен това той участва в пазарни манипулации и беше обект на призовка от Комисията по ценни книжа и борси на САЩ.

Популярни Публикации