Кой е Джеръми Ролоф? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Джереми Ролоф е добре познато лице от риалити шоуто Малки хора, голям свят. Телевизионното риалити предаване описва ежедневния живот на семейство Ролоф. Сериалът описва трудностите на семейството на джуджетата.

Одри, дългогодишната приятелка на Джереми, се омъжи за него. Одри е любител на спорта, а Джереми е фотограф. Двойката в момента живее в Лос Анджелис и стартира уебсайт, посветен на проблемите на брака и любовта.

Бързи факти

Празнувано име: Джереми Ролоф
Истинско име/пълно име: Джереми Ролоф
Пол: Мъжки
Възраст: на 32 години
Рождена дата: 10 май 1990 г
Родно място: Орегон, САЩ
националност: американски
Височина: 1,78 м
Тегло: 80 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Одри Мирабела Боти (м. 2014 г.)
деца: Да (Ember Jean Roloff)
Професия: телевизионна личност
Нетно състояние през 2022 г.: 600 хиляди долара

Биография на Джереми Ролоф

Джереми Ролоф е име, което почти всеки знае. Джереми Джеймс Ролоф е роден на 10 май 1990 г. Джеръми е известен американски актьор. Джеръми стана известен след участието си в риалити шоуто Малки хора, голям свят.Джереми също се интересува от фотография. Джереми е роден и израснал в Орегон. Матю Ролоф, баща му, и Ейми Ролоф, майка му, са джуджета. Телевизионното риалити шоу, в което се появява Джереми, описва ежедневието на родителите джуджета и техните деца. Джереми има брат близнак Зак, който също е джудже, но Джереми е с нормален ръст.

Джеръми получава дипломата си от Института по фотография Брукс в Калифорния.

Джеръми Ролоф Възраст, височина, тегло

Джереми Ролоф е роден на 10 май 1990 г. и към 2022 г. е на 32 години. Висок е 1,78 м и тежи 80 кг.

  Джереми Ролоф

Джереми Ролоф

кариера

Джеръми стана известен в резултат на риалити сериала Малки хора, голям свят. Предаването се излъчва по телевизионната мрежа TLC. Сюжетът се върти около родителите джуджета на Джереми и техните деца.

Първият епизод на шоуто е излъчен на 4 март 2011 г. в Съединените щати. Сериалът се излъчва вече 11 сезона. Джереми е много активен в социалните медии. Той държи феновете си в течение на живота си.

Семейството на Джеръми притежава голяма ферма в Орегон, където отглеждат тикви. Семейството наскоро стартира нова компания за хранителни продукти Pumpkin. Фермата на семейството също е превърната в туристическа атракция.

Джереми предизвика множество спорове, след като направи пренебрежителни забележки за афро-американците и ЛГБТ хората.

Постижения и награди на Джереми Ролоф

Джереми Ролоф е добре позната публична фигура, благодарение на появата си в телевизионното риалити шоу. Джереми Ролоф е много активен в социалните медии.

Нетното състояние на Джереми Ролоф през 2022 г

Телевизионният риалити сериал Малките хора, младата звезда на Големия свят. Нетното състояние на Джеръми Ролоф се оценява на около 600 000 долара към септември 2022 г. Този актьор е собственик на ферма за тикви. Джереми и семейството му са започнали бизнес с тиквени храни. Фермата е и популярна туристическа атракция. Този бизнес добавя към активите на актьора. Семейството на Джереми притежава ферма на 36 акра.

Хората са запознати с името Джереми Ролоф. Джереми стана известен в резултат на телевизионното риалити шоу за семейство Ролоф. Джеръми е едновременно актьор и фантастичен фотограф. Джеръми постигна това ниво на успех в резултат на риалити шоуто Малки хора, голям свят. Шоуто е виновно за издигането на семейството до нови висоти. Джереми е много активен в социалните медии.

Съпруга на Джеръми Ролоф, брак

На 20 септември 2014 г. Джереми се жени за Одри Ролоф. Имат дъщеря. Одри, дългогодишната приятелка на Джереми, се омъжи за него. Сватбата на Джереми беше като излязла от приказка. Одри и Джереми имат различни интереси. Одри е ентусиазиран от спорта, докато Джереми е ентусиазиран от фотографията.

Джереми е добре позната личност в социалните медии. В един от коментарите си Джереми направи забележка относно расата, външния вид и ЛГБТ хората. Тези забележки поставят Джереми в центъра на противоречия.

Популярни Публикации