Кой е Джейси Чан? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, кариера

Джейси Чан е актьор и певец, който е роден в Съединените щати, но има предци от Хонконг. През 2004 г. неговият дебютен албум Mandarin CD е издаден в Хонг Конг. По-късно се премества в Тайван, за да продължи музикална кариера. Той е най-известен като син на родения в Хонконг китайски майстор на бойни изкуства и актьор Джаки Чан и тайванската актриса Джоан Лин.

Бързи факти

Празнувано име: Джейси Чан
Истинско име/пълно име: Джейси Чан Джоминг
Пол: Мъжки
Възраст: 39 години
Рождена дата: 3 rd декември 1982 г
Родно място: Лос Анджелис, Калифорния, САЩ
националност: Китайски
Височина: 5 фута 10 инча (178 см)
Тегло: 75 кг (165 фунта)
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): Нито един
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): N/A
Джейси Чан гей ли е?: не
Професия: Актьор и певец
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 3 милиона долара

Биография на Джейси Чан

Джейси Чан е роден на 3 декември 1982 г. в Лос Анджелис, Калифорния, в семейството на тайванската актриса Джоан Лин и родената в Хонг Конг знаменитост в китайските бойни изкуства Джаки Чан. Джейси посещава Колежа на Уилям и Мери в Уилямсбърг, Вирджиния, в продължение на два семестъра, но не го завършва. Обича луксозните коли и нощния живот и твърди, че е напуснал училище, защото всичко, което можете да видите във Вирджиния, са овце, ако го цитирам. Jaycee владее английски, мандарин и кантонски.

Jaycee Chan Възраст, височина, тегло

Джейси Чан е роден на 03.12.1982 г. Към 2022 г. е на 39 години. Висок е 178 см. и тежи 75 кг.  Джейси Чан

Джейси Чан

кариера

Джейси Чан напуска училище и се премества в Хонг Конг, за да продължи кариерата си през 2003 г. В дебютния си компактдиск, Jaycee, той композира музиката и пише текстовете за десет от тринадесетте песни. Баща му се появява епизодично в първия му филм, The Twins Effect II. Втората му филмова изява е в романтичния филм за Хонг Конг 2 Young, в който той си партнира с певицата от Hong Kong Cantopop Фиона Сит. Те отново работят заедно в Break Up Club през 2010 г. През 2007 г. той се появява заедно с Никълъс Це и Шон Юе в екшън филма на Бени Чан „Невидима цел“.

Въпреки обширната реклама и награди, неговите албуми и филми не са били комерсиално успешни. Неговият филм Double Trouble направи само 9000 долара през първите две седмици в Хонконг. За да се хареса на местната публика, китайски уебсайтове съобщиха в началото на 2009 г., че той се е отказал от американското си гражданство в полза на китайско гражданство. Той играе по-младата версия на героя на баща си Майстор Маймуна в Тайните на яростната петорка. Той също играе Master Crane в кантонския римейк на Kung Fu Panda и неговото продължение, Kung Fu Panda 2. Jaycee и баща му Jackie се появяват в 100-ия филм на Jackie, 1911. Резултатът е най-слабо печелившият и най-лошо приет филм на Jackie Chan до момента.

За да достигне до некитайски потребители, неговите студия наеха корейски и сингапурски художници Jang Na-ra и Fann Wong, за да рекламират новия филм на Jaycee, Whoever. Животът на Джейси като плейбой на известен баща беше осмиван във филма. Въпреки правителствена заповед, изискваща да бъде показан в половината кина в Китай, филмът беше провал в боксофиса, като не успя дори да пробие първите десет в Китай. Студиата избраха да не пуснат филма в кината в Хонконг и Тайван.

Постижения и награди на Джейси Чан

През 2006 г. той е номиниран за наградата 'Златен елен' за най-добър нов изпълнител на филмовия фестивал в Чанчун. През 2013 г. е номиниран за наградата 'Златен рицар' за най-добър актьор на Китайския британски филмов фестивал. На китайските филмови медийни награди за 2011 г. Любимо изпълнение получи номинация за награда на публиката.

Нетната стойност на Джейси Чан през 2022 г

Джейси Чан работи усилено, за да следва стъпките на родителите си и да стане популярен артист като тях. Въпреки усилията си, той се е сблъсквал с редица предизвикателства тук и там.

В момента Джейси има приблизителна нетна стойност от 3 милиона долара към юни 2022 г., която е получена основно от неговите филми и песни. Той все още се опитва да постигне големия си пробив, като прави повече филми и пее повече песни.

Джейси Чан прекара дълго време в опити да избяга от сянката на баща си, но това беше трудно за него, особено предвид начина на живот на баща му. Ние обаче очакваме големия пробив на Jaycee в музикалната или филмовата индустрия.

Приятелка на Джейси Чан, запознанства

През 2014 г. Чан беше арестуван и хвърлен в затвора за притежание и разпространение на марихуана, както и за позволяване на наркомани да останат в апартамента му в Пекин. Чан получи шестмесечна присъда в държавен затвор и беше затворен за срока на присъдата си.

Чан често е смятан за прахосник и плейбой, чиито филми и песни не са успели да постигнат комерсиален или критичен успех въпреки обширния маркетинг и подкрепа. People's Daily нарече Чан едно от най-добрите погребения на прахосници в Китай през 2014 г., унизителен термин за хора, които са наследили богатство, но не са уважавани. След ареста си през 2014 г. Чан беше лишен от многомилионни одобрения и договори с Adidas, Nivea, Yishion, Johnson & Johnson contact lenses, Stride gum, KFC и Chevrolet.

Популярни Публикации