Кой е Джеймс Вон? Знайте за съпруга Джонатан Бенет

Джонатан Бенет се омъжи за Джеймс Вон в хотел в Мексико в събота, 19 март; на сватбената церемония присъстваха най-близките приятели и семейството на двойката.

Сватбата се състоя в хотел Unico Riviera Maya, близо до плажа Playa Kantenah в Мексико, според съобщенията. Според ХОРАТА, Вон каза,

Когато сте член на ЛГБТК+ общността, не всичко в сватбената среда в момента е подходящо за вас… Целият смисъл на нашата сватба е да съберем двамата, както и нашите семейства, и да създадем ново семейство .YouTuber Брайън Тайлър Коен ръководи сватбата на Джеймс Вон и Джонатан Бенет. Според DailyMail, двойката дори не е минала по пътеката в права линия. На заден план се изпълняваше посветената песен на Вон за предложение на Бенет.

Уики на Джеймс Вон

Джеймс Вон е професионален актьор с над десетилетие опит в областта. Говори се, че Бенет се е запознал с Вон през 2016 г. в шоуто му Celebrity Page. Бенет беше в града, за да популяризира своето събитие Хелоуин Войни.

40-годишният родом от Охайо се връща в шоуто няколко пъти след дебютното си участие. Бенет и Вон се сгодиха през ноември 2020 г., когато Вон предложи брак на Бенет с оригинална песен на снимачната площадка на The Christmas House.

Джеймс Вон беше член на The Chippendales в Лас Вегас преди актьорската си кариера. Вон беше главният певец на проекта, в допълнение към това, че беше свързан с групата като организатор на церемонията.

Той също така се появява в сериали като The Amazing Race като участник с надеждата да спечели достатъчно пари, за да плати лечението на вече починалия си баща. По това време баща му страдаше от рак. В 21-ия сезон на турнира Вон и неговият партньор заеха второ място.

След изяви в риалити сериали като Reality Relapse (2014), 38-годишният работи като телевизионен кореспондент за The Talk на CBS от 2014 г. до 2018 г. Според неговия уебсайт IMDb, звездата от Chippendales е призната в 37 епизода. Джеймс Вон продължи да създава собствена програма по OK! TV’s Celebrity Page, където той е съ-водещ от 2014 г. Според някои сведения Вон се е появил в шоуто си за 990 епизода.

След влизането си в риалити телевизията, Вон участва във филми като Chocolate City: Vegas Strip през 2017 г. и Blue Call миналата година. Вон и сегашният му съпруг Джонатан Бенет влязоха в историята миналата година, когато станаха първата еднополова двойка, която беше представена на корицата на списание Knot. Джеймс Вон каза по-рано пред PEOPLE, че връзката му с Джонатан Бенет е „Двама крале, едно кралство“.

Популярни Публикации