Кой е Джейми Джонсън? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Хората обичат да слушат кънтри музика, когато са уморени и искат да откъснат мислите си от тревогите си. Песните имат успокояващо качество, което кара човек да се чувства спокоен; всъщност те могат да се използват като приспивни песни за уморени умове.

Може да сте фен на кънтри музиката, но просто слушате ли я или познавате и изпълнителя зад успокояващите песни? Познавате ли Джейми Джонсън, ако познавате художника? Ако нямате представа кой е Джейми Джонсън, прочетете тази статия и се образовайте. Той е изпълнител на кънтри музика от американски произход.

Бързи факти

Празнувано име: Джейми Джонсън
Истинско име/пълно име: Джейми Джонсън
Пол: Мъжки
Възраст: 46 години
Рождена дата: 14 юли 1975 г
Родно място: Ентърпрайз, Алабама, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: N/A
Тегло: N/A
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): Кайли Джонсън
Запознанства/приятелка (име): N/A
Джейми Джонсън гей ли е?: не
Професия: Изпълнител на кънтри музика
Заплата: Не е разкрито
Нетно състояние през 2022 г.: 8 милиона долара

Биография на Джейми Джонсън

Джейми Джонсън е роден на 14 юли 1975 г. Родното му място е Ентърпрайз, Алабама. Той обаче е израснал в Монтгомъри, Алабама. Още като дете е повлиян от кънтри изпълнители като Alabama и Alan Jackson. Джонсън се записва в Джаксънвилския държавен университет, след като завършва гимназия Джеферсън Дейвис. Джонсън беше член на маршируващите южняци в Джаксънвилския държавен университет.Джонсън никога не завършва университет, защото напуска след две години, за да се присъедини към резерва на морската пехота на Съединените щати. Прекарва осем години в морската пехота. Докато е в морската пехота, той започва да свири кънтри музика в различни барове на Монтгомъри. Джонсън се премества в Нешвил, Тенеси, през 2000 г., за да преследва кариера в кънтри музиката. Джонсън имаше добри връзки, работеше с някои от най-известните изпълнители и продуценти на кънтри музика.

Джейми Джонсън Възраст, височина, тегло

Джейми Джонсън е роден на 14 юли 1975 г. и е на 46 години към 2022 г. Височината и теглото му все още не са разкрити пред обществеността.

  Джейми Джонсън

Джейми Джонсън

кариера

Джонсън е подписал договор за запис с BNA Records до 2005 г. През същата година той издава първия си сингъл, The Dollar. Тази песен достигна номер 14 в класацията Hot Country Songs на Billboard. В крайна сметка той загуби договора си за запис и се разведе със съпругата си. След това той започва да живее в уединение в къщата на приятел, като същевременно работи върху писането на песните си. Композира редица песни за други изпълнители. Песните бързо се изкачиха до върха на класацията за най-добра кънтри музика.

Джонсън издаде дебютния си албум, That Lonesome Song, през 2008 г. Този беше достъпен само в интернет. Mercury Nashville Records обръща внимание на албума. Ето защо те подписват с него и му дават звукозаписен договор през 2008 г. През март същата година той издава първия сингъл на лейбъла, In Color, който излиза през март 2008 г. През юни 2008 г. песента дебютира в Топ 40. RIAA сертифицира The Lonesome Song като златен. През юли на следващата година той издава My Way to You, неговият пети сингъл.

Джонсън издава втория си албум, The Guitar Song, на 14 септември 2010 г. След издаването си, The Guitar Song получава всеобщо признание и похвали от музикалните критици. През лятото на 2010 г. Джонсън издава три сингъла от албума, включително Playing the Part. Джонсън придружава Кид Рок на неговото турне Born Free през 2011 г., като участва в повечето концерти.

Джонсън издаде своя четвърти студиен албум, Living for a Song: A Tribute to Hank Cochran, на 6 октомври 2012 г., в допълнение към продуцирането на други изпълнители и писането на нов материал. На 25 септември 2012 г. албумите са издадени на винил. Други формати бяха предоставени на 16 октомври 2012 г. След несъгласие с неговия лейбъл, Джонсън създаде Big Gassed Records. Първото му издание под това име е коледно EP, наречено The Christmas Song, което включва няколко кавъра и една нова оригинална песен през ноември 2014 г.

През 2019 г. той изпълни The Last Waltz Tour, заедно с Уорън Хейнс, Дон Уас, Лукас Нелсън и Сирил Невил, по време на прощалното шоу на The Band през 1976 г.

Постижения и награди на Джейми Джонсън

Джонсън беше номиниран за три награди Грами на 51-вите награди Грами, включително за най-добра кънтри песен, най-добър кънтри албум и най-добро мъжко кънтри вокално изпълнение за That Lonesome Song.

Песента беше обявена за песен на годината от Академията за кънтри музика през 2009 г. Същото се случи и на наградите на Асоциацията за кънтри музика през 2009 г. Джонсън получи още две номинации за награда Грами през 2010 г. за своя сингъл от 2009 г., High Cost of Living: Най-добра кънтри песен и Най-добро мъжко кънтри вокално изпълнение.

Нетната стойност на Джейми Джонсън през 2022 г

Джейми Джонсън е натрупал значително богатство в резултат на набезите си в писането и пеенето на кънтри музика. Джонсън е запазил личния си живот в тайна и не е разкрил заплатата си. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Джейми Джонсън се оценява на около 8 милиона долара. Успехът е свързан с постоянство.

Съпруга на Джейми Джонсън, брак

Джейми Джонсън е един от малкото хора, успял да запази личния си живот в пълна мистерия за широката публика. Не се разкрива нищо за семейството му. След като загуби звукозаписната си сделка, той се разведе със съпругата си и се уедини. Накарани сме да вярваме, че Джейми Джонсън е необвързан, защото не е разкрил семейното си положение. Въпреки желанието си за уединение, Джейми е баща на едно дете, Кайли Джонсън.

Популярни Публикации