Кой е Джейдин Кларк от Dancing With Myself?

Dancing With Myself е планирано да стартира по NBC на 31 май 2022 г. в 10/9c, като няколко участници ще се опитат да повторят движенията на основателите на знаменитости Ник Джонас, Шакира и Лиза Коши, както и на водещата Камил Костек. Джейдин Кларк, спортист от Хюстън, който е работил като шофьор на доставка, преди да влезе в турнира, е един такъв претендент, който ще опита късмета си в спечелването на общественото гласуване и предизвикателството.

Джейдин Кларк в Dancing With Myself

21-годишният е син на Седрик и Кимбърли Кларк от Хюстън, Тексас, и има трима братя и сестри: Джазмин, Джаксън и Джордан. Студентът завършва християнското училище в Шаумбург през 2016 г., след което посещава християнската академия в Скотсдейл за една година, преди да се запише в гимназията Chaparral през 2017 г. По време на обучението си той участва в хор и служи като капитан на мъжкия отбор по плуване.

 Джейдин КларкКларк се записва във Virginia Tech през 2019 г., след като завършва гимназия и ще завърши с B.S.B.A. по потребителски изследвания през 2023 г. През първата си година той се състезава в различни състезания по плуване. Той завърши втори на 50 ярда свободен стил на Ohio State Invitational, шести на 100 ярда свободен стил срещу Джордж Вашингтон, седми на 100 ярда свободен стил срещу Куинс и Ричмънд и седми на 100 ярда флай срещу Вирджиния. На Virginia Tech Invitational той завърши трети на 100 флайса, четвърти на 50 свободно и осми на 100 свободно.

Кларк завърши шести на 100 м. и осми на 100 свободно на Virginia Tech Invitational като второкурсник. Той е работил като кремолог в Creamistry в продължение на четири месеца, докато е бил в гимназията, подготвяйки поръчки за десерти за потребителите до октомври 2017 г. След това той е работил три месеца като учител по плуване в плувния клуб Phoenix в Paradise Valley, Аризона, преди да стане шофьор на доставка за Postmates Inc. в Скотсдейл, Аризона, за десет месеца.

Според страницата му в LinkedIn впоследствие той е работил като шофьор на доставка за DoorDash в Хюстън, Тексас, в продължение на четири месеца, до юли 2020 г., управлявайки моторни превозни средства по безопасен и ефективен начин.

Съдии за Танцувам със себе си

Състезателите в Dancing with Myself трябва да дадат всичко от себе си, за да покажат таланта си и да станат най-великите танцьори на вечерта. Ник Джонас каза на NBC Insider за предстоящото шоу:

Привлекателното в шоуто е, че не търсим най-точния танцьор. Ние търсим индивида, който има най-много енергия, най-голямо сърце и най-добро отношение.

 Джейдин Кларк

Ник, най-младият от братя Джонас, преди това е бил съдия в американското издание на The Voice. След като Шакил О’Нийл напусна шоуто, певицата се присъедини към панела Dancing with Myself. Шакира, изпълнителен продуцент на шоуто и трикратен носител на Грами, ще се присъедини към него в журито. Вокалистът на Whenever Wherever е продал над 80 милиона албума и е генерирал безброй хитови сингли.

Лиза Коши, YouTube знаменитост, също ще бъде съдия в танцовото състезание. YouTube каналът на Liza Koshy има 17,4 милиона последователи към момента на писане. През 2017 г. сензацията в социалните медии стана най-бързият човек, спечелил 17 милиона последователи в YouTube. Тя също беше обявена за една от 25-те най-влиятелни хора в интернет през 2019 г. от списание Time. Гледайте тези съдии и Кларк в Dancing With Myself във вторник вечер, веднага след двучасовия дебют на сезон 17 на America’s Got Talent.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jaedin Clark (@jaedinclark124)

Популярни Публикации