Кой е Джей Шети? Wiki, възраст, височина, съпруга, деца, нетно състояние, кариера

Мотивационен говорител, Джей Шети , е инфлуенсър, който е повлиял на няколко души чрез канала си в YouTube. Имайки повече от 4 милиона абонати на канала, той отбелязва работата си да въздейства положително на хората, за да водят живот.

Може би знаете за Джей Шети много добре, но знаете ли на колко години и колко е висок и каква е нетната му стойност през 2022 г.? Ако не знаете, подготвихме тази статия за подробности от кратката биография на Джей Шети - wiki, кариера, професионален живот, личен живот, днешна нетна стойност, възраст, височина, тегло и други факти. Е, ако сте готови, нека започваме.

Бързи факти

Празнувано име: Джей Шети
Истинско име/пълно име: Джей Шети
Пол: Мъжки
Възраст: 34 години
Рождена дата: 6 септември 1987 г
Родно място: Лондон, Великобритания
националност: британски
Височина: 1,8 м
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Roshni Devlukia
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): N/A
Джей Шети гей ли е?: не
Професия: YouTuber, мотивационен лектор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 4 милиона долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на Джей Шети

Джей Шети е роден на 6 th Септември през 1987 г. в Лондон, Великобритания. Той е от британска националност, но е от индийски етнос. До четиринадесетгодишна възраст той беше срамежлив човек, но след това стана бунтар и беше известен като лош човек в училище. Завършва средно образование в училището Queen Elizabeth в Барнет. Той отиде в Cass Business School след гимназията. Той следва бакалавърска степен по поведенчески науки.Възраст, височина и тегло на Джей Шети

Джей Шети, роден на 6 септември 1987 г., към днешна дата е на 34 години. Висок е 1,8 м, а теглото му е 75 кг.

  Джей Шети

Джей Шети

кариера

Когато завършва гимназия, той решава да стане монах, след като слуша монах на 18-годишна възраст. Той завършва дипломирането си по поведенчески науки и след това прекарва три години в Индия с монасите. По-късно той отива в Обединеното кралство и споделя знанията си, които е придобил в Индия, живеейки с монаси.

Започва да споделя знанията си чрез своите видеоклипове в YouTube, които му печелят голяма популярност. Той започна да води влог в YouTube през 2015 г. и получи фантастичен отговор от зрителите. Той също така е работил с компании като Snapchat, Facebook, Nasdaq и National Geographic. Той изнася мотивиращи лекции в семинари, университети, колежи и конференции по целия свят.

В момента той нарича себе си градски монах, който е основен лектор, мотивационен философ и влогър. Той е създал поредица от късометражни филми в YouTube, озаглавена „Невидим свят“. Наричан е още гласът на поколението, защото целта му е да разпространява мъдрост сред хората, които търсят само забавление.

Награди и постижения на Джей Шети

Един от неговите видеоклипове във Facebook събра най-много гледания през 2018 г. Неговите теми включват психично здраве, уелнес, взаимоотношения и цел. Той също така е интервюирал известни личности като Дийпак Чопра, Тим Ферис, Коби Брайънт и Ръсел Симънс. През 2017 г. той беше включен в списъка на Forbes 30 под 30. През 2016 г. той спечели наградите ITV Asian Media и наградите Streamy през 2018 г. През 2019 г. той беше отличен с The Asian Awards за изключителни постижения в онлайн платформата.

Нетната стойност на Джей Шети през 2022 г

Нетното състояние на Джей Шети е около 4 милиона долара към 2022 г , което е спечелил, работейки като YouTuber. Той може да печели около 0 на ден чрез своите видеоклипове. Той има четири милиона абонати на своя канал и повече от 150 милиона гледания.

По време на училище той беше лош ученик и три пъти беше изключван от училище. Той също взимаше наркотици и се забъркваше в няколко връзки по време на училище. Когато посетил лекция в Лондон, където монах изнасял лекция, той бил повлиян от него. Гледната му точка към живота се променя незабавно и на 22-годишна възраст той идва в Индия, за да стане монах и живее в манастир в продължение на три години. Той се научи на медитация и милосърдие, с които успя да се откъсне от светския свят.

кариера

Джей Шети идва от общността BUNT и няма много информация за неговите братя и сестри и родители. През 2016 г. той се жени за Рошни Девлукия, която е диетолог в ОБЩАТА БОЛНИЦА УОТФОРД.

Популярни Публикации