Кой е Джей Секулоу? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, височина

Джей Алън Секулоу е известен американски адвокат. Води и радио и телевизионно токшоу. Той е медийна личност, която е политически консервативна. Джей е главен съветник на Центъра за право и справедливост на САЩ от 1991 г.

Бързи факти

Празнувано име: Джей Секулоу
Истинско име/пълно име: Джей Алън Секулоу
Пол: Мъжки
Възраст: 66 години
Рождена дата: 10 юни 1956 г
Родно място: Ню Йорк Сити, Ню Йорк, САЩ
националност: американски
Височина: 5 фута 9 инча
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Памела Макферсън (м. 1978)
Деца/деца (син и дъщеря): две
Запознанства/приятелка (име): N/A/Да (име)
Джей Секулоу гей ли е?: не
Професия: Граждански адвокат на Американския център за право и правосъдие
Заплата: ЧЕ
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара

Биография на Джей Секулоу

Джей Секулоу е роден и израснал в Бруклин, Ню Йорк. Той е син на Натали и Стенли Секулов. Посещава Lakeside High School в Атланта. Има бакалавърска степен по изкуства. Той има докторска степен и е посещавал университета Мърсър.

Секулов се интересува от християнската общност, докато посещава баптисткия колеж в Атланта. Той бил вдъхновен от евреите и се обърнал към месианския юдаизъм след среща с тях. Той получава докторска степен. от Regent University през 2005 г. Той написа дисертацията си за влиянието на религията върху мненията на съдиите от Върховния съд.  Джей Секулоу възраст

Джей Секулоу

Възраст, височина, тегло на Джей Секулоу

Джей Секулоу е роден на 10 юни 1956 г. и е на 66 години към 2022 г. Той е висок 5 фута 9 инча и тежи 75 кг.

кариера

Джей Секулоу започва кариерата си като прокурор в данъчния отдел на Службата за вътрешни приходи в продължение на осемнадесет месеца. През 1982 г. той създава своя собствена адвокатска кантора в Атланта, Джорджия. Той е вдъхновен от евреите и става главен съветник през 1987 г. През 1988 г. той основава организацията с нестопанска цел Christian Advocates Serving Evangelism. Той е президент на фирмата. Той, съпругата му и двамата му синове са в борда на директорите на компанията.

Той става директор на ACLJ през 1992 г., където също е служил като главен съветник и главен служител. Той е домакин на ежедневно радио шоу, което се излъчва както по наземното радио, така и по сателитното радио Сириус. Джей Секулоу на живо! е името на тази радиостанция. Тази програма на живо ще обсъжда и решава законодателни и правни въпроси. Той също така е бил домакин на седмичната телевизионна новинарска програма ACLJ Тази седмица. Това шоу се излъчва по Daystar и Trinity Broadcasting Network.

По време на разследването на специалния прокурор Робърт Мълър той работи като личен адвокат на президента Доналд Тръмп в първите месеци на 2017 г. Той също така служи като главен външен съветник на Доналд Тръмп в неговото обвинително производство в продължение на две години, 2019 и 2020 г. Той е съавтор на ключов аргумент за правния екип на Доналд Тръмп, в който импийчмънтът не замесва президента в делото. Легитимните интелектуалци отхвърлиха тази аргументация, твърдейки, че злоупотребата с власт е престъпление, подлежащо на импийчмънт.

По време на дебат в Сената Джей невярно заяви, че на президента Доналд Тръмп е отказано правото да разпитва свидетели, да оценява доказателства или дори да има адвокат, присъстващ по време на процедурите на съдебната комисия. Той също така невярно твърди, че докладът на Мълър определя, че Тръмп не е участвал в никакво възпрепятстване на правосъдието. Джей също е известен автор. Той е автор на следните книги: From Intimidation to Victory през 1990 г., Creation House Knowing Your Rights: Reclaiming Our Religious Liberties през 1993 г. и Nothing But the Truth през 1996 г.

Постижения и награди

През цялата си кариера той е получил множество награди и отличия.

  • Името му се появява в списъка на силите на National Law Journal през 1994 г.
  • През 1997 г. той е включен в списъка 45 на публичния сектор на американския адвокат. Списъкът отличава членове на юридическата общност, които са направили значителен принос в съответните области.
  • Той също така беше обявен за един от деветдесетте най-велики вашингтонски адвокати за последните тридесет години от Legal Times.

Нетната стойност на Джей Секулоу през 2022 г

Джей Секулоу има успешна кариера като адвокат и водещ на токшоу. Към юли 2022 г. нетната му стойност се оценява на около 2 милиона долара.

Ерик е известен американски адвокат, който има значителен принос към правната общност. Той също така е написал няколко популярни книги, които са спечелили световно признание от читатели по целия свят.

Джей Секулоу Съпруга, брак

През 1978г. Джей се жени за Памела Макферсън . Логан и Джордан, двамата сина на двойката, се раждат. По-малкият му брат Скот е основател и равин на месианската еврейска конгрегация Бет Адонай в Атланта, Джорджия. Джей също е член на Съвета на попечителите на Историческото дружество на Върховния съд във Вашингтон, окръг Колумбия. Той има силни предпочитания към китара и барабани. Той основава Jay Sekulow Band, която включва популярния Джон Елефанте, бивш член на групата Kansa, сред членовете си.

Популярни Публикации