Кой е Джеф Крисчън от Острова на любовта САЩ?

В последния епизод на Love Island USA Сезон 4 две нови бомби се присъединиха към вилата. Жените в шоуто посрещнаха Брайс Финс и Джеф Крисчън с овации. Джеф се заинтересува от Зита Морисън в мига, в който влезе в имението. Старият й любовник Тими завидя на горещата им целувка пред островитяните. Жените във вилата, включително Брия, се опитваха да привлекат вниманието на Джеф, но концентрацията му остана върху Зита по време на шоуто на 29 юли. Следващият епизод ще започне с повторен кръг, в който Джеф ще намери спътник.

Новодошлият на Острова на любовта в САЩ Джеф Крисчън е спортист.

25-годишният Джеф Крисчън е спортист от Синсинати, Охайо. Играл е колегиален футбол в Южния университет, Университета в Охайо и колежа A&M. Джеф произхожда от атлетично семейство, тъй като дядо му е обучавал велики бойци като Мохамед Али и Арън Прайър. Той разкри в прессъобщение, че има 40 татуировки по тялото си и иска да придобие още. Джеф е влюбен като знаменитост в Джорджа Смит, английска певица/композитор, според неговия профил. Любовта на Острова на любовта в САЩ обича да гледа романтични комедийни филми, като любимата му е rom-com от 2004 г. Mean Girls.

  Джеф КрисчънНа 29 юли 2022 г. той и Брайс Финс се присъединиха към вилата на Love Island USA 2022. Твърдеше, че е срещнал единствения си в програмата и заяви, че момчетата трябва да се страхуват от мен, защото ще грабна дамата им.

Джеф и Зита имат много поддръжници.

Феновете на Love Island USA се насладиха на връзката между Зита и Джеф в последния епизод. Преди това Зита беше в съчетание с Тими до последното събиране, когато Бриа го избра. Тими и Брия започнаха добре, но напуснаха Зита тъжни. Тя грабна вниманието на Джеф в новото шоу и оттогава те флиртуват. Зрителите искат Зета да избере Джеф за следващия епизод. Вижте как реагираха привържениците:

Какво се случва в последния епизод на Love Island USA?

От началото на сезон 4, Love Island USA предостави на публиката така необходимата драма. Зита и Джеф имаха горещи целувки много пъти в последния епизод. Зита целуваше Тими и каза, че той й липсва, тъй като изглежда, че нещо назрява между двамата. Тими, от друга страна, целуна Зита и Брия в същия ден и каза на Исая, че е объркан между двете. Въпреки че вярваше, че ще му бъде трудно да избере жена, шоуто приключи с повторен кръг, в който дамите получиха възможност да изберат своята половинка.

  Джеф Крисчън

Докато се извършваше повторното свързване, най-скорошният епизод завърши на косъм. Серенити е избрала Chazz досега, след като нейният стар партньор Tyler беше елиминиран в предишния кръг. Деб отиде с Джеси, докато Сидни се върна при Исая, след като Анди развали връзката в по-ранен епизод.

Следващият епизод ще разкрие кой ще избере Джеф, тъй като Bria и Zeta са проявили интерес към него. Bria избра Timmy в предишния епизод, поставяйки Zeta в зоната на изхвърляне. За щастие тя беше пощадена и привлече вниманието на новодошлия Джеф. Зита обаче има емоции и към Тими, така че само времето ще покаже кой ще избере. Освен повторното свързване, следващото шоу, което се излъчва на 30 юли, ще види елиминирането на един от мъжките островитяни. Всеки вторник до неделя в 21:00 ET, Peacock TV излъчва нов епизод на Love Island USA Сезон 4.

Популярни Публикации