Кой е Джаки Хари? Wiki, възраст, съпруг, височина, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Американка Жаклин Ивон Хари , понякога известен като Jackee, има редица професии. Тя е добре известна с работата си като режисьор, комик, актриса, певица и телевизионна личност. Тя стана по-известна с това, че играе различни герои във филми и телевизионни предавания, като Сандра Кларк в NBC. Тя също се е появявала в редица филми и други телевизионни предавания, включително комедии. Тя е първият човек от афроамерикански произход, който получава Еми за изключителни актьорски роли.

Бързи факти

Празнувано име: Джаки
Истинско име/пълно име: Жаклин Ивон Хари
Пол: Женски пол
Възраст: 65 години
Рождена дата: 14 th август 1956 г
Родно място: Уинстън-Сейлъм, Северна Каролина
националност: американски
Височина: 5 фута 7 инча
Тегло: 54 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруг/съпруг (име): Елгин Чарлз Уилямс
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Франк)
Запознанства/гадже (име): N/A
Джаки Хари лесбийка ли е?: не
Професия: Актриса, певица, комик, режисьор и телевизионна личност
Заплата:
Нетно състояние през 2022 г.: 8 милиона долара

Биография на Джаки Хари

Джаки Хари е родена на 14 август 1956 г., родителите й раждат Жаклин Ивон Хари, по-известна като Джаки Хари. Тя е родена в Уинстън-Сейлъм в Северна Каролина. Тя е отгледана в Харлем в Ню Йорк, след като семейството й се премества там. Тя е от смесена раса, защото майка й е афро-тринидадка, а баща й е афроамериканец. Флоси беше името на майка й.

Още от гимназията Хари учи за актьор. Нейното средно образование е завършено в Performing Arts в Ню Йорк. Тя също се записва в университета в Лонг Айлънд за образователна програма, където получава бакалавърска степен по изкуства в образованието.Възраст, височина и тегло на Джаки Хари

Джаки Хари е родена на 14 август 1956 г. и е на 65 години към 2022 г. Тя е висока 5 фута 7 инча и тежи 54 килограма.

  Джаки Хари

кариера

След като завършва обучението си в колежа, Хари започва кариерата си като учител. След две години преподаване тя решава вместо това да преследва кариера като актьор. Преди е преподавала история. Джаки има дълъг изпълнителски опит, защото направи своя дебют на Бродуей в Бродуейски мюзикъл. Тя беше звезда в няколко мюзикъла и беше доста активна в професията си. Тя се появи в няколко различни шоута, включително Lady Day и Boys from Syracuse. The Sunshine Boys, Damn Yankees, A Christmas Carol и the Clean-up Woman са няколко други пиеси.

Хари е участвал в редица телевизионни роли. Тя играе Лили Мейсън в първия филм „Друг свят“ от 1983 до 1986 г. Когато й се дава възможност да играе Сандра Кларк в ситкома 227 на NBC, майка й е във възторг. За съжаление майка й почина преди предаването да бъде излъчено.

В резултат на нейните изключителни усилия продуцентите от NBC създават телевизионния пилот Jackee. По-късно тя напусна работата си в NBC 227 и отиде да работи с Опра Уинфри в Women of Brewster Place. Това увеличи популярността на публиката с нейното име. Хари е имал различни роли във филми, като Кралското семейство, Да кажеш истината и Celebrity Fit Club 2 на VH1.

Нетната стойност на Джаки Хари

Джаки Хари приблизителната нетна стойност към октомври 2022 г. е 8 милиона долара. Тя стана богата благодарение на кариерата си на актьор. Тя стана известна благодарение на многобройните си роли във филми и телевизионни предавания, което я накара да стане звезда в няколко различни филма.

Като цяло можем да кажем, че Джаки е наистина вдъхновяваща жена, на която много амбициозни актьори могат да подражават. Още от малко момиче тя преследва желаната кариера. Тя напусна учителската си работа, когато разбра, че не е задоволителна, и преследва истинското си призвание, което е актьорството. Отдадеността й на кариерата й я направи доста харесвана. Тя също имаше щастието да стане ПЪРВАТА афроамериканка, влязла в историята.

Джаки Хари Съпруг, брак

Хари се е опитвал да се ожени няколко пъти без успех. Първо се омъжи за Джери Джемот, но по-късно двойката се разведе по неуточнена причина. По-късно тя се омъжи за Елгин Чарлз Уилям, с когото имаше седемгодишен брак преди да се разведе. Хари не е родител, но по време на брака й с Елгин те осиновиха момче, което нарекоха Франк.

Тя няма история на противоречия и дори да продължи след развода им с Елгин, тя не го е оповестила. За съжаление майка й почина през 1985 г.

Популярни Публикации