Кой е Джаки Хайнрих? Wiki, възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

Джаки Хайнрих (роден на 21 ноември 1988 г.) е мрежов репортер за Fox News Channel в Съединените щати. Тя е израснала в Масачузетс, Ню Хемпшир и Мейн, преди да дойде във Вашингтон, където живее в момента.

Бързи факти

Празнувано име: Джаки Хайнрих
Истинско име/пълно име: Джаки Хайнрих
Пол: Женски пол
Възраст: 34 години
Рождена дата: 21 ноември 1988 г
Родно място: Нова Англия, САЩ
националност: британски
Височина: 5 фута 6 инча
Тегло: 54 кг
Семейно положение: Сгоден
Съпруг/съпруга
(Име):
N/A
Запознанства/гадже
(Име):
Франклин Салхоф
Професия: Новинарски репортер
Нетно състояние през 2022 г.: 700 хиляди долара

Възраст и ранен живот на Джаки Хайнрих

Джаки Хайнрих е роден на 21 ноември 1988 г , в Англия . Тя е 34 години към 2022 г . . По същия начин тя е американска гражданка. Тя е от смесен етнос. Нейната вяра е християнството. Тя е британска гражданка.

За нейните академици тя е завършила университета 'Джордж Вашингтон'. Джаки се фокусира върху престъпността, политиката и разследващите репортажи и се радва на добри новини. Тя идва при нас от KTNV, станцията на ABC в Лас Вегас, където е работила 2,5 години като репортер и водещ през уикенда.Височина и тегло на Джаки Хайнрих

Джаки Хайнрих е висок 5 фута 6 инча . Тя тежи около 54 кг. Тя има прекрасни топли кафяви очи и тъмно руса коса. Няма информация за нейните измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

Нетната стойност на Джаки Хайнрих

Колко е нетната стойност на Джаки Хайнрих? Джаки Хайнрих нетна стойност се смята, че е 0K към октомври 2022 г.

кариера

По време на временната си роля тя се съсредоточи върху акостирането, докладването и операциите на MMJ. Тя също така даде препоръки и помогна за подобряването на материалите за комуникациите на работното място и полето като дублер в WRC-TV, филиал на NBC. Втората й кратка задача включваше Нора О’Донъл, главен кореспондент на MSNBC във Вашингтон. Хайнрих Жаки беше там почти два месеца, като помагаше при оценката и включването на политически решения. Едно от основните й задължения беше да бъде в крак с актуалните събития в медиите.

Според Wikipedia, Жаки започва експертната си кариера с KOAA-Tv през декември 2011 г. Хайнрих беше възхваляван от началото на кариерата си. Тя получи наградата за разобличаване на моралните грешки в разпоредбите, които управляват лабораториите за метамфетамин. Следващата й работа беше в KTNV Channel в Лас Вегас. Тя има известен опит с политически и неправомерни истории през целия си престой в гарата.

Влиятелната жена не е омъжена и сега се среща с Франклин Салхоф. Те направиха връзката си публично достояние и често посещават събития заедно. Изглежда, че си прекарват добре заедно. В момента Jacqui има над 43,9 хиляди последователи в Instagram под името @jacquiheinrich, с около 1185 прехвърляния на публикации за нея. Нейният акаунт в Twitter е @jacquiheinrich и има 60,5 хиляди последователи.

Jacqui Heinrich Гадже и срещи

С кого се среща Джаки Хайнрих? Тя запази личните си неща изключително тихи. Тя обаче има гадже на име Франклин Салхоф, с когото е сгодена.

Популярни Публикации