Кой е Донован Патън? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга

Донован Патън е актьор, музикант и телевизионен водещ, известен най-вече с водещото на детското шоу на Nickelodeon Blue’s Clues. След като шоуто приключи, той продължи да озвучава Bot в Team Umizoomi и г-н Reese в шоуто на Cartoon Network Clarence.

Донован е най-известен като Джо, въпреки че е участвал и в Nurse Jackie и Blue Bloods по телевизията, както и в Gabby’s Dollhouse, оригинален сериал на Netflix, разработен от Traci Paige Johnson и Jennifer Twomey. Той прави това, като предоставя гласа на CatRat. Той осигури гласа зад кадър за анимационната комедия на Disney Monsters University през 2013 г.

Бързи факти

Пълно име Донован Джоузеф Патън
Професия Актьор, телевизионен водещ, певец
Популярни за Joe in Blue’s Clues
Възраст (Както през 2022 г.) 44 години
Дата на раждане 1 март 1978 г
Зодия Риби
Родно място Военновъздушна база Агама, Гуам, САЩ
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Училище/Университет Академия по изкуства Интерлохен
Височина 6 фута 0 инча
Цвят на очите кафяво
Тегло 75 кг
Приблизителна нетна стойност 2 милиона долара
баща Майкъл Патън
Майка Дарлийн Къртис
Съпруга Джаки Патън
деца Джоунс Патън, Саша Патън
Братя и сестри Кейси Патън

Уики за съпругата на Донован Патън

Донован Патън трябваше да бъде роден на 1 март 1978 г., което щеше да го направи на 44 години през 2022 г. Донован Патън е висок 6 фута 0 инча.Донован Патън 2021 г

Донован Патън направи телевизионния си дебют през 2021 г. като Gabby's Dollhouse, екшън/анимационен/интерактивен предучилищен онлайн американски телевизионен сериал, чиято премиера беше в Netflix на 5 януари 2021 г. Трейси Пейдж Джонсън и Дженифър Туми, които продуцираха предишното му шоу Blue's Clues, го продуцира за DreamWorks Animation Television. Лайла Локхарт Кранер изобрази Габи, докато Донован Патън изобрази един от нейните спътници котки, Катрат, в приключенията в Къщата за кукли на Габи.

Нетната стойност на Донован Патън

Нетното състояние на Донован Патън като актьор се прогнозира да бъде над 2 милиона долара към октомври 2022 г.

  Донован Патън

Донован Патън

Съпругата на Донован Патън

Съпругата на Донован Патън, Джаки Патън, е майка на двете му деца.

Донован Патън Power Rangers

Донован Патън не е актьор от Power Rangers, въпреки че е участвал в други филми и телевизионни предавания.

Филми

По отношение на независимите филми, Патън се появява в Black Wine, Awake, Lies I Told My Little Sister, The Broken Ones, The Murder, The Anniversary, Psycho Escort и DieRy. Патън, от друга страна, е прекарал по-голямата част от кариерата си в детски телевизионни предавания, като е озвучавал Bot, един от най-запомнящите се герои в анимационния сериал на Nickelodeon TV Team Umizoomi, излъчен от 2010 до 2015 г.

Освен това от 2016 г. Донован е редовен актьор в друг анимационен детски сериал Creative Galaxy.

Години на уликите на Донован Патън Блу

На 8 септември 1996 г. в блока на Nickelodeon Nick Jr. се състоя премиерата на Blue's Clues, екшън/анимационен предучилищен телевизионен сериал с участието на Донован Патън от 2002 г. до 2006 г. Стив Бърнс беше първоначалният водещ на шоуто до 2002 г., когато беше заменен от Джо за остатъка на програмата. Блу е анимирано куче със сини петна, което оставя улики/отпечатъци от лапи на домакина и зрителите, за да дешифрират ежедневния й дневен ред. Патън беше представен на публиката като брат на Стив чрез статии в списанието на Nickelodeon и на уебсайта на мрежата, в допълнение към арка от три епизода.

семейство

Донован Патън е роден на американска военна инсталация в Гуам от баща си Майкъл Патън и майка си Дарлийн Къртис. Донован израства заедно с родителите си и единствения си брат, по-голям брат на име Кейси Патън.

Любопитни факти

  • В сезон 5 и 6 той изобразява Джо, наследника на Стив в Blue’s Clues.
  • Донован играе ролята на Бот в телевизионния сериал Team Umizoomi.
  • Освен нормалните си деца, Донован се появява в различни телевизионни предавания, включително Nurse Jackie, Blue Bloods и Clarence.

Популярни Публикации