Кой е Дик Витале? Wiki, възраст, височина, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност

Един от най-известните спортни коментатори е Дик Витале, понякога наричан Дики V. Той е американец, който е известен с работата си като баскетболен коментатор за мрежата от компании ESPN. Той е особено известен с отразяването на колежански баскетбол. Неговите крилати фрази, които той използва, за да коментира директно играча, на когото се възхищаваше, бяха добре известни по време на кариерата му в излъчването.

Бързи факти

Празнувано име: Дик Витале
Истинско име/пълно име: Дик Витале
Пол: Мъжки
Възраст: 83 години
Рождена дата: 9 юни 1939 г
Родно място: Пасаик, Ню Джърси, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,8 м
Тегло: 78 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Лорейн Макграт (м. 1971 г.)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Тери и Шери)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Дик Витале гей ли е?: не
Професия: Спортен коментатор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 20 милиона долара

Биография на Дик Витале

Дик Витале , видна фигура в света на баскетбола, е роден в Пасаик, град в щата Ню Джърси. Родителите му го изпращат да бъде отгледан и отгледан в Ийст Ръдърфорд. Не произхождаше от заможно семейство. Джон, баща му, е бил охранител на непълен работен ден, както и оператор на преса за облекло на парчета. Работил е като шивач във фабрика, където била наета майка му. Дик Витале претърпя злополука с молив в ранните си години, която го накара да загуби зрението на лявото си око. Посещава училището East Rutherford и го завършва.

Възраст, височина и тегло на Дик Витале

Дик Витале е роден на 9 юни 1939 г. Той е на 83 години към 2022 г. Висок е 1,8 метра и тежи 78 килограма.  Дик Витале

кариера

Без съмнение Дик Витале беше един от най-известните личности и имаше много успешна професионална кариера. Започва кариерата си като гимназиален треньор в основно училище в Ню Джърси. Той беше един от високо ценените главни треньори в гимназията Гарфийлд и след като се премести, му беше даден шанс да ръководи гимназия Ийст Ръдърфорд.

Той напредва в йерархията, за да стане помощник-треньор в университета Рутгер през 1971 г. и има двугодишен договор с училището. Той се съгласи на нов договор през 1973 г., за да продължи да ръководи университета в Детройт. Той също така е назначен за спортен директор на университета през 1977 г. Той също така има известен успех като треньор на Детройт Пистънс в НБА. Той също така ги води до световен рекорд 30–52 през годините 1978–1979.

Дик Витале Нетна стойност

Нетната стойност на Дик Витале се очаква да бъде около 20 милиона долара към октомври 2022 г. Той се е възползвал максимално от тези пари, като е един от най-успешните треньори, а също така е спечелил малко пари като коментатор.

Без съмнение Дик Витале е един от онези хора, които са направили всичко по силите си, за да издигнат баскетбола през цялото си съществуване. Той продължи да бъде толкова отдаден на играта, че продължи като спортен говорител, след като напусна работата си като треньор.

кариера

Една от най-известните фигури в историята на спорта, Дик Витале беше известен и със своите способности за излъчване. Той беше сдържан, тих човек, който рядко разкриваше нещо за семейството си. Той разкрива знанието само поради изключително скромното си възпитание. През следващата 1971 г. той се жени за Лорейн Макграт. Освен това те имат дъщеря на име Тери и внучка на име Шери, което прави общо две деца и петима внуци.

Популярни Публикации