Кой е Дерек Тисдейл? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Дерек Тисдейл е съпруг на Мишел Морган, известен канадски актьор, продуцент и писател. Мишел Морган е най-известна като Саманта в телевизионния сериал на CBC Heartland. Дерек не е любимец на феновете. Известно е обаче, че той е продуцент на късометражни филми.

Бързи факти

Име на знаменитост Дерек Тисдейл
Популярни за Съпруг на Мишел Морган
Професия Продуцент
Приблизителна нетна стойност N/A
Националност канадски
Цвят на косата Тъмно кафяво
Цвят на очите Син

Дерек Тисдейл Wiki

За съжаление няма информация за точното му родно място или час на раждане, поради което не можем да определим неговата възраст или зодия. Дерек обаче е роден и израснал в Канада, според някои доклади. Дерек е от канадски произход, въпреки че етническият му произход е неизвестен. Освен това няма информация за неговия семеен произход, братя и сестри или родители, достъпна онлайн.

Мишел е родена в Калгари, Алберта, Канада на 16 юли 1981 г., като четвъртото дете на чилийски канадски родители. Тя е отгледана в семейство от петима братя и сестри: трима по-големи и двама по-малки. Следвайки дипломите си за образование, тя се записва в университета в Торонто, където учи театър и класическа литература.Височина и тегло на Дерек Тисдейл

Що се отнася до външния вид, Дерек е красив и висок мъж със средно тегло. Той има идеални размери на тялото, красиви сини очи и тъмнокафява коса, която подчертава красотата на лицето му. Действителните му телесни мерки обаче, като височина, тегло, размер на роклята, размер на талията и размер на обувката, все още не са достъпни онлайн.

кариера

Дерек, според някои твърдения, е филмов продуцент и инвеститор. Професионалният живот и кариерата на Дерек, от друга страна, са неизвестни. Що се отнася до съпругата му, Мишел, тя е добре познат актьор, режисьор, писател и продуцент, известен най-вече с портрета си на Саманта Луиз в сериала на CBC Heartland.

Мишел започва своята актьорска кариера по телевизията, играейки Ребека в телевизионния трилър от 1999 г. Road Rage. След това през 2005 г. тя се появява в епизод на Die Patriarchin като Onyango’s Tochter. Морган постигна голяма популярност през 2007 г. като Саманта Луиз в сериала на CBC Heartland. Дерек плени милиони зрители с отличното си представяне в този телевизионен сериал. Шоуто спечели световно признание и в крайна сметка се превърна в най-продължителната едночасова драма в историята на канадската телевизия.

Тя има над 15 години опит с участието си в различни филми и телевизионни сериали по време на кариерата си. В резултат на това Мишел решава да съсредоточи кариерата си върху режисурата и сценария; през 2018 г. тя основава собствена филмова компания Medano Films. Освен това тя изигра майката на Кейт Кейн в емблематичния телевизионен сериал Batwoman. Може също така да намерим нейната биография в уважавани онлайн източници като Wikipedia и много други.

  Дерек Тисдейл

Дерек Тисдейл

Съпруга на Дерек Тисдейл, брак

Дерек е женен за Мишел повече от осем години. Точното място на сватбата им остава загадка. Те посрещнаха първата си дъщеря, Мара Кармен, на 1 април 2011 г. Скоро след това, на 30 септември 2013 г., двойката посрещна в живота си новородено момче на име Нолан Сантяго. Мишел често използва Instagram и споделя зашеметяващи снимки на децата си.

Нетната стойност на Дерек Тисдейл

Дерек не е разкрил точните си приходи или нетна стойност. Въпреки това, въз основа на професията му, можем да заключим, че той е спечелил респектираща сума пари през цялата си кариера. Съпругата му Мишел е богата жена с нетна стойност над 2 милиона долара , които харчи щедро за съпруга и децата си.

Любопитни факти

  • Дерек Тисдейл е съпруг на Мишел Морган, известен канадски актьор, продуцент и писател.
  • Биографията на Мишел също е достъпна в реномирани уеб източници като Wikipedia и много други.
  • За съжаление няма информация за точното му родно място или час на раждане, поради което не можем да определим неговата възраст или зодия.
  • Въпреки това, в личния си акаунт в Instagram @michellemorgan_, съпругата й често публикува зашеметяващи снимки на него и децата им.
  • Точното място на сватбата им остава загадка.
  • Мишел често използва Instagram и споделя зашеметяващи снимки на децата си.
  • Мишел, съпругата му, е богата жена с нетно състояние от над 2 милиона долара, които тя щедро харчи за съпруга и децата си.

Популярни Публикации