Кой е Дерек Боули от Outchef’d?

Outchef’d, новата кулинарна програма на Food Network, стартира интригуващ епизод от две части във вторник, 28 септември 2022 г., от 21:00 ч. ЕТ. В епизода двама готвачи и състезатели от всяка страна се състезаваха един срещу друг. Вечерните готвачи включваха Iron Chef Alex Guarnaschelli и Chef Antonia Lofaso. Домашните готвачи Джими и Дерек бяха изправени срещу легендарните готвачи. Дерек Боули е учител от Вашингтон, който винаги е имал страст към готвенето. Участниците се нуждаеха само от един глас от група от шест дегустатори, за да спечелят и да приберат 00, докато професионалните готвачи трябваше да се стремят да пометат всички гласове.

Докато Джими получи един глас и спечели паричната награда, Дерек не получи глас през втората половина на програмата, оставяйки го с празни ръце, но с ценен кулинарен опит срещу готвача Антония Лофасо.

Outchef би разказал повече за приключението на Дерек Боули с главния готвач Антония Лофасо.

Дерек спомена преди състезанието, че любовта му към готвенето се е появила, когато е започнал да помага на майка си в кухнята. Когато се изнесе сам и започна да готви, той започна да научава повече, като гледаше епизоди на Food Network, което го упълномощи да опитва нови неща. Той призна в изповедалня:Харесва ми да споделям това, което знам, защото вярвам, че храната е невероятна… и това си личи, когато говоря за храна или готвене.

  Дерек Боули

Докато водещият на Outchef’d Еди Джаксън ги поздрави, той чакаше в зелената стая със съпруга си Тим и приятеля си SJ. Дерек първоначално го обърка с прослушване и беше забележимо изненадан да научи, че ще се състезава срещу готвача Антония Лофасо. Главният готвач Антония Лофасо има минал опит в риалити телевизията, като е участвал в сериали като Cutthroat Kitchen, Top Chef, Chopped и Restaurant Startup, наред с други.

Състезателите и готвачите на Outchef’d получиха яйца като основна съставка за своите ястия и 45 минути, за да ги приготвят. Дерек се бореше да свари картофите си през цялото време на готвене. Той се опита да го премести в тиган за по-добър резултат, но успя едва до края на ограничението за време. Докато двамата довършваха ястията си, водещият на Outchef’d Еди Джаксън отиде на улицата, за да избере дегустатори, които да прегледат приготовленията.

Вижте по-долу вкусотиите, приготвени от двамата готвачи.

Фритата на Дерек Боули с печени зеленчуци, домашни пържени картофи и салата от рукола

Тоскански яйце и тост с наденица Ragu за закуска от главния готвач Антония Лофасо

Докато комисията похвали менюто на готвача и цялостния вкус, те казаха, че яйцето не е звездата на ястието. Въпреки че ястието на Дерек беше здраво, но в същото време крехко, експертната комисия смята, че яйцата и картофите не са извели много вкус.

  Дерек Боули

Главният готвач Антония Лофасо получи всички гласове за приключване на епизода на Outchef’d. Дерек оценяваше времето си в програмата, въпреки че не спечели наградата от 000. Дебютът на Outchef’d започна с интригуваща нотка и в бъдеще ще има много повече конкуренция. Други готвачи, които се състезават срещу участници, включват Ерик Аджепонг, Ан Бърел, Маниет Чаухан, Скот Конант, Тифани Фейсън, Аманда Фрайтаг, Алекс Гуарнашели, Антония Лофасо, Марк Мърфи и Джефри Закариан.

Популярни Публикации