Кой е Денис Андерсън? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Денис Андерсън е добре позната състезателна фигура. Този родом от Вирджиния е роден на 24 октомври 1960 г. и е създател и шофьор на Grave Digger, популярен чудовищен камион в Monster Truck Jam. Той е професионален шофьор от 1982 г. и е създал над 30 варианта на своя автомобил, всички със същата отличителна черта на големите червени фарове.

Бързи факти

Празнувано име: Гробокопач
Истинско име/пълно име: Денис Андерсън
Пол: Мъжки
Възраст: 61 години
Рождена дата: 24 октомври 1960 г
Родно място: Норфолк, Вирджиния, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,8 м
Тегло: 100 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Кариса Майерс
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Адам Андерсън, Райън Андерсън, Кристен Андерсън и Уестън Андерсън)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Денис Андерсън гей ли е?: не
Професия: Автомобилен състезател
Заплата: 32 000 долара
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара
Последна актуализация: юли 2022 г

Биография на Денис Андерсън

Денис Андерсън е роден в Норфолк, Вирджиния на 24 октомври 1960 г. Той никога не би си представил, че ще преследва кариера в състезания с камиони в ранните си години. Той беше посредствен ученик, който обичаше да мисли нестандартно и да прави нещо нетрадиционно. По време на един от тези случаи той създаде свой собствен чудовищен камион, наречен 'Grave Digger', от стар модел на Ford. След битка с приятелите си, той създава „Grave Digger“.

Денис Андерсън Възраст, височина, тегло

Денис Андерсън е роден на 24 октомври 1960 г. и към 2022 г. е на 61 години. Висок е 1,80 м и тежи 100 кг.  Денис Андерсън

Денис Андерсън

кариера

Кариерата на Андерсън като шофьор на чудовищен камион се случи случайно. Той конструира камион от модел на Ford от 1952 г. с червен грунд, който по-късно нарече „Гробокопач“ след добре известно хвалене. По-късно колата е реконструирана с по-големи колела и сребристо-син камион Ford от 1951 г.

Когато чудовищен камион, който трябваше да пристигне на местно събитие, не пристигна навреме, Андерсън, който вече имаше огромни тракторни гуми на превозното средство, предложи да смаже автомобили на негово място. Поради успеха на събитието, Андерсън се интересува от чудовищни ​​камиони.

Не е като цялата му кариера да е без предизвикателства. Редица контузии също се опитаха да го попречат. Например, поради контузия на коляното, получена по време на езда в Чикаго, той беше принуден да пропусне целия зимен сезон през 1992 г. През същата година той счупи няколко ребра, което му създаваше чести проблеми с ушите, докато се възстанови.

Той трябваше да се оттегли от продължаващото състезание през 2003 г. поради счупена ръка. Той имаше наранена китка по време на Monster Jam Finals 8, така че синът му трябваше да заеме неговото място. Това са само малка част от нараняванията, за които медиите официално съобщиха.

Постижения и награди на Денис Андерсън

Той е получил множество награди в резултат на успешната си кариера в чудовищен камион. През 1999 г. той беше коронован като шампион по точки на Световния финал на Motor Madness. Той също така беше световен шампион на хот род асоциацията на Съединените щати (USHRA) през 2000 г. и световен шампион на USHRA в състезателни състезания три пъти през 2004, 2006 и 2010 г. В допълнение, той беше въведен в Залата на славата на Monster Truck Jam през 2020 г.

Нетната стойност на Денис Андерсън през 2022 г

Денис Андерсън получава месечна заплата от 000 и има нетна стойност от милиона щатски долара към октомври 2022 г. Денис Андерсън е пример за човек, който идва от скромно начало и се издига до известност в своята област. Неговият Grave Digger, който започна като приятелска закачка, го издигна до известност в живота. Въпреки че е наречен One Run Anderson поради навика му многократно да удря камиона си, той продължава да има успешна кариера.

Той също така е пример за другите, на когото да гледат и да следват страстта си, защото когато следвате страстта си, работата се превръща в забавление.

Съпруга на Денис Андерсън, брак

След успешна кариера в състезанията, той се жени за любовта на живота си, Кариса Майерс, през 2005 г. Адам Андерсън има четири деца: Райън Андерсън, Уестън Андерсън и Кристен Андерсън. Адам и Кристен продължават наследството на Денис като шофьори на Гробокопач, докато Райън Андерсън кара собствения си камион, Son-uva-Digger.

Въпреки че Уестън Андерсън караше собствения си камион, Bog Hog, той наскоро започна да кара Grave Digger в шампионата на Monster Jam Arena. Лесли Андерсън, братът на Денис Андерсън, кара камиона-чудовище Texas Toy на Лари Кук от 1987 до 1989 г. Лесли кара Grave Digger 1 през 1990 г. и Grave Digger 5 от 1991 до 1993 г. През 2019 г. Лесли Андерсън възобнови шофирането в новия си гигантски камион, Bad Дядо Коледа. Лесли Андерсън почина през есента на 2021 г.

Популярни Публикации