Кой е Дейв Инглънд? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Дейв Ингланд е сноубордист и актьор от Съединените щати, най-известен с ролите си във филмите и телевизионните сериали Jackass. Той е най-известен като звезда от Jackass, където се забърква в странни ситуации, спечелвайки си титлата на професионалния глупак. Той се появява и в други късометражни филми, включително The Bet през 2016 г.

Той е приятел с Джони Ноксвил от дълго време. По време на сноуборд дните си той участва в няколко видеоклипа на Kingpin productions, включително Bulletproof и Back in Black. Jackass: The Movie, Jackass Number Two, Shred, Revenge of the Boarding School Dropouts, Jackass 3D, The Bet и много други са сред най-популярните му филми.

Бързи факти

Празнувано име: Дейв Ингланд
Истинско име/пълно име: Дейвид Ингланд
Пол: Мъжки
Възраст: 52 години
Рождена дата: 30 декември 1969 г
Родно място: Вентура, Калифорния, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 5 фута 10 инча
Тегло: 70 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Джоана Англия
Деца/деца (син и дъщеря): Да 4 (Роан, Ван Ингланд, Клайд Ингланд, Руби Ингланд)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Дейв Инглънд гей ли е?: не
Професия: Каскадьор, актьор, бивш професионален сноубордист
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 3 милиона долара

Биография на Дейв Инглънд

Дейв Ингланд е роден в град Вентура, Калифорния, Съединени американски щати. Той е израснал в семейство от средната класа с баща каскадьор, който най-вече прави двойници на холивудски актьори. Баща му го насърчаваше да трупа идеи и опит, както и да поема рискове, което му помогна да преодолее страха си от провал. Започва да кара сноуборд и след това се премества на други работни места за помпане. Той е от бял етнос и е от американска националност.Дейв Ингланд Възраст, височина, тегло

Дейв Ингланд е роден на 30 декември 1969 г. и е на 52 години към 2022 г. Той е висок 5 фута 10 инча и тежи 70 килограма.

  Дейв Ингланд

Дейв Ингланд

кариера

Дейв беше професионален сноубордист, който се появи в няколко видеоклипа за сноуборд на продукцията на Kingpins, включително Bulletproof и Back in Black. Той основава и публикува skin-tight magazine, издание за сноуборд.

Работил е като полеви редактор както за списание за сноубордист, така и за списание Blunt. Той се появи в Shred, филм с участието на Том Грийн, който в момента се снима в Big White, канадски ски курорт.

Той се появява в Jackass, американски риалити комедиен телевизионен сериал, създаден от Джони Ноксвил, Райън Дън, Уи Ман, Престън Лейси, Брандън ДиКамило, Спайк Джонз и Джеф Тримейн, който също е режисьор и продуцент. Филмът се излъчва по MTV в продължение на три сезона в продължение на две години. След това беше отменено за известно време, тъй като беше счетено за твърде опасно и необразователно за широката публика.

Той също така се появява във филма за сноуборд Revenge of the Boarding School Dropouts, който беше пуснат през 2009 г. След една година Дейв Ингланд, Джони Ноксвил и други членове пуснаха третия си филм, Jack ass 3D. Той също се появи в The Bet, популярен американски комедиен филм, издаден през 2016 г.

Той използва опасни каскади във филма си Jackass, поради което всеки епизод от тази поредица съдържа предупреждения. Не се препоръчва някой да опитва някоя от каскадите, изобразени в поредицата, защото те са довели до няколко смъртни случая сред млади хора по целия свят. Сериалът имаше огромен боксофис успех и включваше популярни знаменитости като Брад Пит, Шакил О’Нийл и скейтбордиста Тони Хоук в каскадите.

Постижения и награди на Дейв Инглънд

Дейв Ингланд е добре познат в Twitter, където има над 275 хиляди последователи, и в Instagram, където има над 250 хиляди последователи. През 2014 г. Дейв получи наградата Arby’s Action Sports Award и Nickelodeon Kids Choice Award.

Нетната стойност на Дейв Инглънд през 2022 г

Дейв Ингланд нетното състояние се оценява на 3 милиона долара към август 2022 г. През цялата си кариера той е натрупал голямо име и слава. Той е направил много пари, правейки глупави неща, за които повечето хора не биха се сетили. Ролята му в поредицата Jackass увеличи нетната му стойност, тъй като популярността й нарасна от малки на големи екрани. Като сноубордист той е спечелил достатъчно пари, за да спекулира с увеличаване на нетната си стойност.

Той е типът, който пази личния си живот личен и нищо за него публично. Той е смел човек с прекрасно чувство за хумор, което феновете му обожават.

Съпруга на Дейв Инглънд, брак

Дейв Ингланд е женен за съпругата си Джохана Ингланд от около 15 години. Те имат четири деца: дъщеря на име Руби, която се появи в каскада извън камерата в първия филм, син на име Роан, който се появи в изтрита сцена на интервю в Jackass, трети син на име Клайд и накрая Ван Александър Инглънд .

Дейв има един тестис, който е изгубен при инцидент със скейтборд и е одобрен в сцена от Джакас номер две, в която Ингланд прикрепя пиявица към неговия скротум.

Популярни Публикации