Кой е Deji Adeniyi от Love Island UK?

Много фенове бяха разбити, когато любимият на феновете състезател Deji Adeniyi беше отстранен от Love Island UK в неделя вечер. При драматичен обрат на събитията в програмата за запознанства, Деджи Адении и Лейси Едуардс, заедно с Наталия Кампос и Рийс Форд, напуснаха вилата.

Deji Adeniyi влезе в сезон 8 на Love Island UK с надеждата да се влюби. На 26-ия ден той се присъедини към Джак, Джош, Били, Джордж и Самуел в Casa Amor. Неговият спокоен характер и достойни за мем изражения на лицето го харесаха на последователите му. Изненадващото му уволнение шокира много почитатели, които се стекоха в Twitter, за да изразят възмущението си.

Deji Adeniyi е състезател на Love Island UK Сезон 8.

Деджи Адении, 25-годишен акаунт мениджър от Бедфорд, се появи във втория сезон на Love Island UK в търсене на любовта. Той си даде 10, защото вярва, че е безупречен и вероятно олицетворение на съвършенството. Въпреки съвършенството си, любовният му живот е нещастен, затова участва в програмата за запознанства Love Island. Той заяви:Причината за това е, че моят с*кс живот е фантастичен, но любовният ми живот е ужасен. Аз съм кралят на неуспешните етапи на говорене. Любовният ми живот не върви добре, затова реших да кандидатствам за Love Island една вечер и сега съм тук!

  Деджи Адении

Деджи, състезателният състезател, влезе в програмата, решен да даде всичко от себе си и да не се страхува да изрази емоциите си пред партньора си. По отношение на това колко дълго ще остане в програмата, той заяви:

Аз съм много конкурентен и вярвам, че това ме движи всеки ден. Аз съм собственият си противник. През цялото това време ще сложа сърцето си в ръкава си. Опитвам се да осигуря енергия, която ще убеди другите, че любовта е истинска! Много хора приемат силата на любовта за даденост и ми се иска хората да са по-възприемчиви към тяхната чувствителна страна.

Неговият акаунт в Instagram, @deji.adeniyi, вече има 65,9 хиляди последователи и е зареден със снимки от Love Island, както и от другите му солови творби. В TikTok той е известен като @deji.adeniyi и има 9,1 хиляди последователи. Той дори има акаунт в YouTube, ThatKidDej, въпреки че все още не е добавил видеоклипове към него. Феновете го обожаваха заради безгрижния му характер на Love Island UK, но внезапното му изгонване шокира мнозина.

Приключението на Deji Adeniyi на Love Island UK

След като прекара време с Индия и Даника, той отиде на среща с новачката, Лейси Едуардс, 25, която стресна всички, като призна, че е червено знаме, веднага щом влезе във вилата. Докато седнаха за разговор, новобранецът разкри, че е била въвлечена в ситуация на измама - кораб. Тя обаче призна, че сега работи върху себе си и се опитва да бъде по-добра в бъдеще. Тя заяви:

Аз съм ужасният човек и вдигам ръце, но се опитвам да се променя, така че ми дайте малко уважение.

  Деджи Адении

Въпреки резервите му, че Лейси ще бъде скучна и като учителка, двамата се насладиха на гореща целувка на филм и се свързаха добре. След отпадането двойката възнамерява да продължи любовта си и извън шоуто. Лейси отбеляза за Деджи, след като беше елиминирана:

Дойдох тук да търся едно нещо, което беше връзка, и мисля, че го намерих.

Гледайте предстоящия епизод на Love Island UK по ITV2, за да разберете кой ще бъде изгонен следващият в програмата за запознанства.

Популярни Публикации