Кой е Daym Drops? Wiki, възраст, нетно състояние, височина, съпруга, етническа принадлежност

Деймън Скот Патерсън е по-известен със сценичното си име Daym Drops. Той е кулинарен критик, телевизионен водещ и YouTube личност от Съединените щати. Той за първи път привлече общественото внимание с видеоклип в YouTube, в който направи преглед на храна за вкъщи Five Guys.

Видеото стана толкова популярно, че Грегъри Брадърс написа песен за него. Той е добре известен и с предаването за ревюта на храна на Travel Channel, наречено Best Daym Takeout, излъчено през 2013 г.

Бързи факти

Празнувано име: Daymon Drops
Истинско име/пълно име: Деймън Скот Патерсън
Пол: Мъжки
Възраст: 44 години
Рождена дата: 24 септември 1977 г
Родно място: Бриджпорт, Кънектикът, САЩ
националност: американски
Височина: 6'5 196 см
Тегло: 90 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Рамир Гонзалес
Деца/деца (син и дъщеря): Не/Да (Кейтлин и Дайдж)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Daym Drops гей ли е?: не
Професия: Хранителен критик
Нетно състояние през 2022 г.: 1 милион долара

Биография на Daym Drops

Деймън Скот Патерсън е роден на 24 септември 1977 г. в Бриджпорт, Кънектикът, САЩ. Въпреки факта, че е добре известен, той е избрал да запази в тайна родителите си и другите членове на семейството. Опитите да възстановим самоличността им бяха напразни, така че ще актуализираме тази информация, щом стане налична.Знаем обаче, че майка му е загрижена за него и го е посъветвала, че вместо да преразглежда мазните храни, трябва да започне да преглежда здравословните храни, а Дейм отказа да се вслуша в съвета.

Daym Drops Възраст, височина, тегло

Daym Drops е роден на 24 септември 1977 г. Към 2022 г. е на 44 години. Висок е 196 см., тежи 90 кг.

  Daym Drops

Daym Drops

кариера

Кариера sDaymon Scott Patterson започва кариерата си като мениджър в търговски обекти като Walmart. След това той промени кариерата си, за да стане рецензент на храна за вкъщи на пълен работен ден. Неговите предавания и видеоклипове в YouTube включват храни от Mcdonald’s, Burger King, Taco Bell, Jack in the Box и In N Out Burgers. Той стана известен, след като публикува видео, озаглавено Five Guys Burgers and Fries Review, в което той коментира чийзбургера и пържените картофи Five Guys. Видеото бързо стана вирусно и започна да се разпространява в интернет. След това видеото беше ремиксирано от Gregory Brothers в Oh My Dayum. За известно време видеото също беше в тенденция. Той също така получи интервюта с няколко медии, включително Gawker и NBC News. Той напредна до точката, в която вече е гост-звезда в Epic Meal Time в епизод, озаглавен Luther Lasagna. Той пое домакинството на шоуто Best Daym Takeout на Travel Channel през 2013 г. Той пътува до различни места и прави преглед на ресторанти за бързо хранене по време на шофиране. Той също така се появява като гост в Late Night with Jimmy Fallon. Той е заснел реклами за храна за Burger King и Popeye’s в резултат на пристрастеността си към храната. Премиерата на новото шоу на Netflix Fresh, Fried, and Crispy на Day е на 9 юни 2021 г.

Daym Drops Постижения и награди

Drops беше обявен за един от най-забавните рецензенти на храни в YouTube от Chase от The Daily Dot.

Daym намалява нетната стойност през 2022 г.

Ентусиастът на бързото хранене напусна ръководния си пост, за да преследва страстта си към ревютата за храна. Той прави по-голямата част от парите си като телевизионна личност и като кулинарен критик в YouTube.

Той също така е получавал приходи от реклами на добре известни марки като Popeye и Burger King, което допринася за нарастващото му богатство. Богатството му е резултат от комбинацията от заплатата, която получава от воденето на телевизионно предаване, и приходите, които получава от своите видеоклипове в YouTube. Неговото нетно състояние се оценява на 1 милион долара към октомври 2022 г. Няма съмнение, че бързото хранене е проникнало в ежедневната диета на средния американец. Daym се възползва от тази възможност и я превърна в кариера.

Daym Drops Wife, Marriage

Преди да стане известен, интернет сензацията имаше връзка. Той беше женен за неназована жена, която не искаше да бъде известна на обществеността. Daym Drops предпочита да не обсъжда връзката и предпочита да пази жената в мистерия. Daym разкри, че техният съюз е довел до раждането на красиво дете на име Daij Patterson, въпреки факта, че връзката е частна.

Въпреки факта, че бракът им приключи с развод, той поддържа здрава връзка с детето си. След това Daym Drops се влюби отново, този път в Ramyr Gonzales. Те се срещнаха много преди Дайм да стане известен. Gonzle беше бременна, когато двойката се ожени през юни 2012 г. Кейтлин Патерсън, дъщеря им, се роди скоро след това. Кейтлин и баща й измислиха името K-Drops.

През 2019 г. любовта им беше подложена на изпитание, когато Дайм се съсредоточи твърде много върху кариерата си, а не върху семейството си. Той сподели видео, озаглавено „Истината за моя брак“, в което описва трудностите, пред които са се изправили през последните години.

Популярни Публикации