Кой е David Physique? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Дейвид Физика е професионален бодибилдър и фитнес гуру от САЩ. бюст Той обича да тренира и да споделя снимки и видеоклипове в платформи за социални медии като Facebook, Twitter и Instagram. През 2012 г. физиката стана спортист, спонсориран от SHREDZ, и спечели 1,8 милиона последователи в Instagram, като същевременно поддържаше стабилно публично присъствие.

Той започна с малки видеоклипове и сега предоставя обучение за упражнения и планове чрез своя канал. Видеоклиповете, които публикува, бяха вдъхновяващи и му помогнаха да се свърже с хора по целия свят. По-късно той получава спонсорство от „Shredz“ и си сътрудничи с тях, за да увеличи популярността си.

Бързи факти

Празнувано име: Дейвид Физика
Истинско име/пълно име: Дейвид Физика
Пол: Мъжки
Възраст: на 32 години
Рождена дата: 13 юли 1990 г
Родно място: Чино Хилс Калифорния
националност: американски
Височина: 1,70 м
Тегло: 90 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): N/A
деца: N/A
Професия: Американски професионален културист и фитнес гуру
Нетно състояние през 2022 г.: 3 милиона долара

Биография на David Physique

Дейвид Физика е роден в Чино Хилс, Калифорния, на 13 юли 1990 г. Той споделя дом с майка си и двете си сестри. Като цяло приятелите му го дразнеха за слабата структура на тялото, което го подтикна да се запише на фитнес, за да направи промени в тялото си. На 19-годишна възраст той тежи около 120 паунда и качи 60 паунда, след като отиде на фитнес.Физика на Дейвид Възраст, височина, тегло

Дейвид Физика е роден на 13 юли 1990 г., а днес, 21 юли 2022 г., е на 32 години. Висок е 1,70 м и тежи 90 кг.

  Дейвид Физика

Дейвид Физика

кариера

David Physique започна кариерата си в бодибилдинга, промени значително време към своята страст и работи в продължение на много години. Преди това той се беше посветил на трансформацията заради коментарите на негов приятел за неговата слабост. По-късно той решава да работи усилено във фитнеса и да преследва страстта си. Той работи усилено три години, преди да публикува снимка на мускулестото си тяло след трансформацията. След това той сподели своята вдъхновяваща история, която го вдъхнови да се присъедини към фитнеса и да направи значителна промяна в живота си.

Той също така служи като треньор за споделяне на информация онлайн чрез социални медийни платформи като Instagram, Facebook и Twitter. Той също така се появява като фитнес модел и участва в няколко. След това той служи като състезател по мъжка физика и помага на няколко души, които искаха да изградят мускули със здравословна диета и подходящи упражнения.

Постижения и награди на David Physique

Докато се състезаваше като културист, физиката получи няколко награди. Най-голямото му постижение е поддържането на здраво тяло и спирането на няколко приятели, които са го дразнели като дете. След това той стана известен благодарение на своите полезни видеоклипове и диетични планове за начинаещи.

David Physique Нетна стойност

Той не е обмислял възможността някой ден да помага на другите с неговите тренировъчни процедури и диетични планове. След като постигна слава, му беше дадена възможност да работи със Shredz и беше спонсориран за това. По-късно той получава международно признание за работата си и сега осигурява обучение за хора, които не могат да си позволят таксите за фитнес, но искат да получат добра печалба 3 милиона долара към 2022 г . Приходите му идват от видеата, които споделя в социалните медии. Работил е и като треньор, обучавайки както начинаещи, така и професионални бодибилдъри. Той също така спечели пари от няколко състезания, в които не е обмислял възможността един ден да помага на другите с неговите тренировъчни процедури и диетични планове.ch. Той се състезава и става фитнес гуру с милиони долари приходи.

Хората, които се отказват поради неговите слабости, са вдъхновени от неговата физика. Той работи усилено, за да влезе във форма и споделя мотивацията си да преследва кариера в тази област. Неговите видеоклипове и информация помогнаха най-много на тези, които го последваха в социалните медии и му помогнаха да стане известен със своята страст.

David Physique Съпруга, брак

Семейното му положение е ерген и никога не е имал връзка с момиче. В резултат на това планирането му е съсредоточено върху кариерата му и пренебрегва всички други аспекти от живота му, тъй като майка му е работила неуморно за него без подкрепата на баща му.

Популярни Публикации