Кой е Дарси Шоу? Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност, кариера

Дарси Луиз Шоу е актриса и модел от Англия. Тя започва кариерата си като модел в много ранна възраст, преди да премине към филмовата и телевизионната индустрия. Тя е добре известна с участието си в известния холивудски филм Джуди. В допълнение, тя се появи в блокбъстър сериала на Netflix The Irregulars.

Бързи факти

Име Дарси Шоу
Пълно име Дарси Луиз Шоу
Нетна стойност 62 милиона долара
Дата на раждане 17 април 2002 г
Възраст 20 годишен
Родно място Ливърпул, Англия, Великобритания
В момента Живейте в Великобритания
Професия Актриса и модел
Националност британски
Религия Кристиян
Етническа принадлежност Английски
Училище/Гимназия Академия Белведере, Ливърпул, Англия, Великобритания
Колеж/Университет Ливърпулски институт за сценични изкуства, Англия, Великобритания
Бащино име Пийт Шоу
Име на майката Лузи Шоу
Име на сестрата клаудия шоу
Семейно положение Неомъжена

Биография на Дарси Шоу

Дарси Шоу е роден на 17 април 2002 г. в Обединеното кралство и Joined Realms. Пит и Луиз са щастливи да бъдат настойници на Дарчи. Тя израства с по-малката си сестра Лоло Шоу. Шоу е страстен любител на животните, особено на кучетата, и има красиво кученце на име Уди. Тя е член на работническо английско семейство, чиято актриса е много талантлива. За нейната академична кариера е събрана малко информация.

Според сведенията тя е посещавала помощното училище All-Young Lady, The Belvedere Foundation в Ливърпул, Великобритания. Тя завършва основното си образование в Академията Белведере, преди да посети Ливърпулския институт за сценични изкуства. На 14-годишна възраст тя се присъединява към младежкия театър Everyman and Warehouse. Участвала е в продукции като Fiddler on the Roof и Romeo and Juliet.Дарси Шоу Височина, Тегло

Дарси Шоу е привлекателна дама със симпатичен характер. Тя има привлекателно телосложение. Тя е висока 5 фута 5 инча и тежи около 54 кг. Косата й е кестенява, а очите й са хипнотизиращо сини.

кариера

  • Въпреки че Дарчи съвсем наскоро е започнала професионалната си кариера, нейната страст към актьорството не е нова.
  • Тя започва своята актьорска кариера, като приема роли в местни и училищни драматизации и мюзикъли в ранна възраст.
  • Телевизионният аранжимент The Sound беше мястото, където Darci получи първата си дебютна роля. Тя се появява в много филми, като Harsh Sky, Judy и The Irregulars.
  • Тя е добре известна с предстоящата си роля на Джеси в сериала на Netflix The Irregulars.
  • Програмата включва група младежи, които са принудени да разследват престъпления за странен експерт.

Нетната стойност на Дарчи Шоу през 2022 г

Луиз Шоу е английска актриса и модел със същото име. Освен че има нетна стойност от 62 милиона долара към октомври 2022 г. Шоу започва кариерата си на модел в много ранна възраст, преди да се прехвърли към филмовата и телевизионната индустрия. Ролите й в хитовия холивудски филм Judy и сериала на Netflix The Irregulars й спечелиха широко признание.

Дарси Шоус Гадже, Запознанства

Дарси е твърде млада, за да си помисли дори да се омъжи и да започне живота си. Въпреки че все още няма информация за нейния приятел. Тя запази личния си живот сдържан. Надарена с ефирен блясък и разумна личност, тя без съмнение е постигнала широка слава. Darci не е много активен в интернет медиите. Instagram акаунтът на @darci shaw има 2860 последователи към последно време. Въпреки че нейният акаунт в Twitter @DarciShaw има 517 последователи, тя редовно публикува изображения на майка си, по-малката си сестра Лоло и очарователния син Уди.

Популярни Публикации