Кой е Дъг Сензор Мартин? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Дъг Мартин , известен също като Цензор в социалните медии, е американски професионален геймър и личност в социалните медии. Той е най-известен като двукратния национален шампион на Call of Duty. Censor започва своята кариера като дете, играейки класически игри на Nintendo през цялото си юношество. Нетизените и геймърите започнаха да го разпознават, когато започна да играе Call of Duty и Call of Duty: Black Ops.

Бързи факти

Празнувано име: Дъг Сензор Мартин
Истинско име/пълно име: Дъг Сензор Мартин
Пол: Мъжки
Възраст: на 27 години
Рождена дата: 21 август 1994 г
Родно място: Ню Йорк, САЩ
националност: американски
Височина: 1,8 м
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неомъжена
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): Да (Мерилин)
Е Дъг Сензор Мартин гей?: не
Професия: Геймър, YouTuber
Заплата: 1808 долара
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара

Биография на Дъг Сензор Мартин

Дъг Мартин , известен също като Цензор, е роден на 21 август 1994 г. в Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени американски щати. Малко се знае за ранния му живот по отношение на личния семеен живот, освен факта, че той е бил запален любител на игрите от 12-годишна възраст, когато е свикнал да играе на своя Nintendo switch.

Дъг Сензор Мартин Възраст, височина, тегло

Дъг Сензор Мартин е роден на 21 август 1994 г. и към 2022 г. е на 27 години. Висок е 1,8 м и тежи 75 кг.  Дъг Сензор Мартин

Дъг Сензор Мартин

кариера

Дъг Сензор Мартин е играл в отбори за електронни спортове като Team EnVyUs, Quantic, Strictly Business и Prophecy, започвайки с уменията си на аматьорско ниво и преминавайки към професионални. Censor спечели онлайн присъствие в резултат на своя опит в игрите, което подпомогна неговия конкурентен успех.

Отборът, за който той преди това е играл, наречен FaZe Clan, се появи като ранна вирусна сензация поради доминиращия характер на играта и видео съдържанието, което гарантира ангажираността на хората и държи хората пристрастени към играта.

Censor напусна този екип през ноември 2011 г. и не му отне много време да спаси пътя си към влиятелен човек в социалните медии с помощта на своите харизматични и мотивиращи умения, които той използва допълнително, за да изгради своята марка и канал успешно, давайки над 400 милиона гледания и повече от 2,6 милиона абонати на неговия канал. Той също така е смятан за спортист, който обича да работи и тренира.

Дъг Сензор Мартин Постижения и награди

Мартин се състезава и печели множество турнири от началото на кариерата си. Известно е, че е печелил множество международни състезания, включително 2018 Call of Duty World League Championship.

Нетната стойност на Дъг Сензор Мартин през 2022 г

Дъг Сензор Мартин се очаква да спечели 08 през юни 2022 г., а в момента има нетна стойност от милиона. Мартин изкарва хляба си, като рекламира продукти в канала си в YouTube, който има над 400 милиона абонати. Той печели пари както от реклама, така и от гледане в YouTube.

Дъг Сензор Мартин започна с основен Nintendo Switch и като много успешни хора успя да превърне хобито си в кариера. Днес той печели пари, правейки нещо, което му харесва и ще продължи да се наслаждава в бъдеще. Той също се появи във филма Sharknado 5: Global Swarming, който беше пуснат през 2017 г.

Дъг Сензор Мартин Приятелка, запознанства

Дъг Сензор Мартин беше в дългосрочна връзка с Янет Гарсия и се срещаше с нея няколко години. Янет Гарсия, като него, намери успех и популярност в моделирането и в YouTube. Когато двойката се срещна, за да работи върху видеоклип в YouTube, между тях прехвърчаха искри. За съжаление, двойката се раздели и прекрати връзката си през октомври 2018 г., за да може Мартин да се съсредоточи повече върху видеоигрите и развитието на кариерата си. След края на връзката се спекулира, че Гарсия е искал намаляване на приходите, които е спечелил от YouTube и социалните медии, особено тази, в която тя беше представена.

От 2019 г. се смята, че се среща с жена на име Мерилин, за която той отказа да разкрие подробности, намеквайки, че връзката може да приключи в резултат на разкриването. Мартин открива сегашната си кариера на 12-годишна възраст, когато се интересува от игрите и развива страст към тях.

Популярни Публикации