Кой е Дъг Дейвидсън? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Дъглас Доналд Дейвидсън , известен още като Дъг Дейвидсън, е американски актьор, носител на награда „Еми“. В ролята си на Пол Уилямс по CBS той се счита за най-дълго служилия член на актьорския състав в шоуто Младите и неспокойните.

Дейвидсън също получи награда Еми за работата си в телевизията. Въздействието, което Дейвидсън имаше върху феновете си, беше, че те го обичаха на екрана и още повече извън него.

Може би сте запознати с Дъг Дейвидсън. Но знаете ли на колко години и висок е той и каква ще бъде нетната му стойност през 2022 г.? Ако не знаете, подготвихме тази статия с информация за кратката биография на Дъг Дейвидсън - wiki, кариера, професионален живот, личен живот, съпруга, приятелка, запознанства, развод, деца, текуща нетна стойност, възраст, височина, тегло и други факти. Така че, ако сте готови, нека започваме.Бързи факти

Празнувано име: Дъг Дейвидсън
Истинско име/пълно име: Дъглас Доналд Дейвидсън
Пол: Мъжки
Възраст: 67 години
Рождена дата: 24 октомври 1954 г
Родно място: Глендейл, Калифорния, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,83 м
Тегло: 79 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Синди Фишър
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Caden Davidson, Calyssa Davidson)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Дъг Дейвидсън гей ли е?: не
Професия: актьор
Заплата: 400 хиляди долара
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Биография на Дъг Дейвидсън

Дъг Дейвидсън винаги е бил добре образован човек. Завършил е образованието си в Калифорния и винаги е бил академично здрав. Той редовно участва в училищни драми и сценични представления, където открива страстта си към актьорството. Оттогава той се състезава в множество драматични шоута, печелейки много от тях и научавайки много от победителите в онези, които е загубил. Това демонстрира колко много цени актьорството.

Откакто преследва актьорската си кариера и постигна първия си пробив в The Young and the Restless, графиката на кариерата му никога не е поглеждал назад. Той продължи да има забележително успешна актьорска кариера.

  Възраст на Дъг Дейвидсън

Дъг Дейвидсън

Дъг Дейвидсън Възраст, височина, тегло

Дъг Дейвидсън е роден на 24 октомври 1954 г. и на 3 юли 2022 г. ще навърши 67 години. Висок е 1,83 м и тежи 79 кг.

Дъг Дейвидсън Съпруга, брак

Има малко информация за личния живот на Дейвидсън, достъпна за широката общественост. Дейвидсън е роден в Калифорния на 24 октомври и се жени за Синди Фишър през 1984 г. Кейдън Дейвидсън и Кейдън Дейвидсън са двете му деца. Говори се, че Дъг е срещнал Синди на парти и се влюбил в нея в момента, в който я видял.

Те започнаха да се срещат редовно след това и се ожениха през 1984 г. Той обожава децата си и често е заявявал в много интервюта, че семейството му го е смирило, което го е накарало да осъзнае, че понякога носенето на усмивка на семейството му го кара да почувства радостта от вечността .

кариера

Дъг Дейвидсън започва актьорската си кариера като капитан в The Young and the Restless. Той общува широко в мрежа, докато играе, и с помощта на мрежата си получава още един концерт през 1994 г. като домакин на The New Price is Right, петдневно половинчасово шоу в седмицата.

Освен това му беше дадена възможност да се яви на прослушване за ролята на заместник на Боб Паркър, когато се оттегли от The Price is Right през 2007 г., но той не я прие. Дейвидсън също получи възможността да бъде домакин на The Price is Right Live! в Лас Вегас, Невада. Дейвидсън също имаше честта да бъде домакин на Tournament of Roses Parade до 2003 г.

Освен това, въпреки че е най-дълго действащият герой в The Young and the Restless, договорът на Davidson за следващия сезон на драматичния сериал не е подновен от 2018 г.

Постижения и награди

Дъг Дейвидсън получава множество награди и отличия през цялата си кариера. Сред номинациите са: Той получава наградата Soap Opera Digest за изключителен актьор в поддържаща роля: Daytime за The Young and the Restless през 1992 и 1997 г. За The Young and the Restless получава наградата Soap Opera Digest за изключителен герой: Daytime през 1990 г. и 1991г.

През 2013 г. той получи дневна награда Еми за изключителна главна мъжка роля в драматичен сериал за изпълнението си в The Young and the Restless. Дейвидсън беше номиниран за дневна награда Еми в същата категория за същата драма през 2014 г.

Нетната стойност на Дъг Дейвидсън през 2022 г

Дъг Дейвисън имаше феноменално успешна актьорска кариера и нетната му стойност скочи до небето, след като подписа няколко сезона на сериал един след друг. Състоянието на Дейвидсън се оценява на 5 милиона долара и месечна заплата от 30 000 долара към октомври 2022 г., което го поставя наравно с някои от най-известните актьори в неговия жанр.

Тези, които са гледали редовно популярната драма The Young and the Restless, никога няма да забравят приноса на Дейвидсън към сериала. Той беше най-дълго действащият персонаж в сериала и липсата му се усещаше силно, когато договорът му не беше подновен. Какво повече може да иска един актьор? Когато един актьор е похвален за работата си на екрана, това означава всичко!

Популярни Публикации