Кой е човекът дракон? Wiki, възраст, съпруга, височина, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Човекът дракон (истинско име Mel Bernstein) е собственик на популярен американски военен музей. Неговите военни колекции, които включват M1 Garands и 50-калибрени картечници, струват 10 милиона долара. Той притежава 260 отдалечени акра земя в Колорадо Спрингс, Колорадо, известна като Dragon Land, където управлява бизнес за поръчки на части за мотоциклети по пощата, магазин за оръжие, полигон и пейнтбол парк в непосредствена близост до военния музей.

Бързи факти

Празнувано име: Човекът дракон
Истинско име/пълно име: Мел Бърнстейн
Пол: Мъжки
Възраст: 77 години
Рождена дата: 14 юни 1945 г
Родно място: Бруклин, Ню Йорк, САЩ
националност: американски
Височина: 1,77 м
Тегло: 81 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): Тери Фланел (м, неизвестен; починал, 2012 г.)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Мелани Фланел-Бърнстейн)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Човекът-дракон гей ли е?: не
Професия: Собственик на музей
Нетно състояние през 2022 г.: 12 милиона долара

Биография на човека дракон

Мел Бърнстейн , истинското име на Dragon Man, е роден на 14 юни 1945 г. Той е роден в еврейско семейство в Бруклин, Ню Йорк, САЩ. Самоличността на родителите му е неизвестна, но се знае, че баща му е бил майстор.

По отношение на братя и сестри, той има един брат на име Майкъл Бърнстейн. По отношение на образованието той посещава училище в Бруклин, чието име е неизвестно. Той обаче не завършва гимназия и е призован в армията от времето на Виетнам.Човек-дракон Възраст, Височина, Тегло

Човек дракон е роден на 14 юни 1945 г. и към 2022 г. е на 77 години. Висок е 1,77 м и тежи 81 кг.

  Човек дракон

Човек дракон

кариера

След като напусна гимназията, Dragon Man отиде в армията за няколко години. Той работи и стреля с четворни противовъздушни оръдия във Форт Блис, докато е в армията, и си направи над 100 татуировки.

След като напусна армията, той отвори сервиз за ремонт на мотоциклети и построи персонализиран Harley Davidson от 1966 г. с дракон. Той твърди, че местните хора са го видели да кара този специален велосипед и са му дали прякора Човекът-дракон.

Той се премества от Хънтингтън, Лонг Айлънд, Ню Йорк в Колорадо през 1982 г. и оттогава е там. Той притежава 260 отдалечени акра земя, известна като Dragon Land, където управлява бизнес за поръчки на части за мотоциклети по пощата, магазин за оръжие, полигон, парк за пейнтбол и военен музей.

Неговият военен музей е най-известното му постижение. В музея му има оръжия и оборудване от Гражданската война до Афганистан. Арсеналът му включва M1 Garands, 50-калибрени картечници, 40-тонен руски танк T54 и шест 1000-фунтови бомби. Той е търговец на огнестрелни оръжия клас III с колекция на стойност десет милиона долара.

Постижения и награди на човека-дракон

Въпреки че все още не е получил никакви награди, той е известен като най-въоръжения човек в Америка, което е огромна чест. Освен това колекциите му се оценяват на 10 милиона долара, което е похвално.

Нетната стойност на човека-дракон през 2022 г

Човекът дракон има нетна стойност от 12 милиона долара към октомври 2022 г. По-голямата част от приходите му идват от неговия музей. Освен това притежава магазин за части за мотоциклети и пейнтбол парк в Земята на драконите, което само е увеличило състоянието му.

Човекът-дракон е фантастичен собственик на музей и е трудно да не се съглася. Военните му колекции са завладяващи и успехът му демонстрира, че можете да станете големи, ако полагате усилия последователно. Като каза това, ние му желаем всичко най-добро в бъдещите му начинания и се надяваме, че той ще продължи да бъде вдъхновение за всички нас.

Съпруга на човек-дракон, брак

Според нашите записи, Dragon Man в момента не е необвързан. Тери Фланел, неговата съпруга и бизнес мениджър, беше убита при инцидент, докато снимаше риалити шоу на Discovery Channel през 2012 г. Тя беше убита, когато беше ударена от две димни бомби.

Той и член на семейството заведоха дело за неправомерна смърт срещу Discovery Communications и Anthropic Productions Corp. във федералния съд. По-късно обаче делото беше прекратено. Мелани Фланел-Бърнстейн е негова сестра.

Популярни Публикации