Кой е Чериш Финден? Wiki, възраст, височина, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност

Намерете Cherish е експертен изпълнителен сладкар, спечелен с множество грантове, намиращ се в The Langham, Лондон. Тя има повече от 20 години участие в тази област. Тя е участвала в различни обучителни класове и кулинарни състезания и е спечелила 25 награди на световни събития по цялата планета.

Бързи факти

Празнувано име: Намерете Cherish
Истинско име/пълно име: Намерете Cherish
Пол: Женски пол
Възраст: 50-те
Родно място: Сингапур
националност: сингапурци
Височина: 5 фута 3 инча
Тегло: 60 кг
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруга
(Име):
N/A
Запознанства/гадже
(Име):
N/A
Професия: готвач
Нетно състояние през 2022 г.: 6000 000 долара

Ценете възрастта и ранния живот на Finden

Цени Намери го точната рождена дата не е известна. Въпреки това изглежда като на около 50 години. Cherish Finden е пълното му име. Тя е израснала в Сингапур, заедно с родителите и братята и сестрите си. Тя е от смесен етнос. Нейната вяра е християнството. Тя посещава кулинарно училище Shatect в Сингапур и след като завършва обучението си, Finden се присъединява към екипа на хотел The Raffles като Sous Chef.

 Намерете CherishВисочината и теглото на Виндън

Намерете Cherish е висок 5 фута 3 инча. Тя тежи около 60 кг. Тя има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за нейните измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

Ценете нетната стойност на Finding

Колко е нетната стойност на Cherish Finden? Счита се, че нетната стойност на Чериш Финдън е около 6000 хиляди

кариера

ценя продължава да разширява границите през цялата си кариера, събирайки награди за ястията си на кулинарните олимпийски игри IKA. Работила е с готвачи като Ален Дюкас и Реймон Блан. Въпреки това едва след като Finden се премести в хотел Langham в Лондон през 2009 г., тя наистина започна да си създава име.
Finden, опитен готвач на сладкиши, е отговорен за някои от най-смелите печива, виждани някога във Великобритания.

Веднъж тя направи невероятна ядлива скулптура на Langham Express от близо 8000 малки бонбона. По време на нейния престой, сладкишите на хотела получиха няколко награди и международни похвали. Въпреки че Финден е постигнала успех навсякъде, където е работила, вероятно престоят й в The Langham е събрал най-големите признания.

Ценете Намерете съпруг и брак

Кой е съпругът на Чериш Финдън? Финдън е в Лондон от 2009 г., женен за английски финансов директор. Двойката остава в Обединеното кралство и има дом в провинцията Кент. Финден и съпругът й имат 19-годишна дъщеря, която е родена в Обединеното кралство през 2002 г.

Популярни Публикации